Крем за около очи - 7 тема

• 172 890
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Пачовете ги има в Дъглас , в Бюти зоун  и в Сефора. Аз съм много доволна от тях, подхранва, освежава и  изглажда контура! Няма да ви направи на 20 отново  Mr. Green
Слагам ги всяка  седмица плюс едни ръкавички за ръце и те са истински разкош ..! 

# 421
Здравейте!
Имате ли отзиви за този околоочен крем на Мизон и като цяло за марката ?  newsm78
http://www.iherb.com/pr/Mizon-Collagen-Power-Firming-Eye-Cream-0 … 84-oz-25-ml/69168
 Благодаря!  bouquet

# 422
  • Варна
Аз го ползвах, не е лош. По-скоро е лек, възрядък и леко лепнещ, а не маслен и питателен крем.
Не ми се стори особено икономичен. Като всеки друг крем, чудеса не прави. Явно не ми е харесал особено, защото втори път не го поръчах.

# 423
Момичета, някой да е пробвал продукт за около очи на Sisley?

# 424
Опитвала съм всички, но за съжаление не ми понасят Sad Маските  за сметка на  това ми понасят  добре. от кремовете се обривам, според консултантката, тк имат етерични масла в тях. Моят съвет е задължително преди да купуваш да го пробваш. Hug bouquet

# 425
Peace
питай

# 426
Благодаря, Бриа, може да ги пробвам, аз по принцип изглеждам на 20, а като се наспя и на по-малко Mr. Green

Иначе ползвам същия крем за около очи - на Герлен. Купих си втори, въпреки че не видях особен ефект от първия, но не ми смъди на очите и е подходящ за подвижния клепач, а и не е толкова лош, аз имам проблем главно с подвижния клепач, ще съм благодарна да ми препоръчате нещо ефективно за тази зона.  bouquet

# 427
Peace
питай

Искам да пробвам нещо на марката, хидратация с превенция, но не знам какво да пробвам, а имам чувството, че консултантите ще ме подведат нещо...

# 428
  • SF
С ето този съм аз. За втори път след дълга пауза. Обичам козметиката на Clarins. Ползвам много техни неща. Много пъти съм ползвала червения им околоочен. Сега отново и този синия. В обновена опаковка е. Предпочитам да е с помпичка. Не обичам да бъркам с нокти в бурканчета.  Но.... voila!

# 429
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Предпочитам да е с помпичка. Не обичам да бъркам с нокти в бурканчета.  Но.... voila!

Нямаш ли шпатула от някой стар крем?

# 430
  • SF
Имам много. От Сефора, от един френски крем.
Но предпочитам помпичките за козметиката. Даже и за крем за ръце и лосиони за тяло ги предпочитам.
А къде държите шпатолките? Не става вътре в бурканчетата с крем.

# 431
Шпатулите ми стояьт в една прозрачна, пластмасова кутия в чекмеджето с кремовете.
Имам разни пластмасови шпатули от различни кремове, но са ми все малки, къси и не са ми удобни. Аз съм си купила един пакет дървени (като тези бъркалките за кафе по Старбъкс) и ги ползват еднократно.

# 432
Аз все се чудя, като са такъв "отворен" тип бурканчетата, дали не се унищожават полезнините много бързо при досег с кислорода и светлината? Или пък са толкова добре консервирани? Не че не съм ползвала и не ползвам такива, но всеки път това си мисля. Иначе еднократните шпатулки вършат доста добра работа.

# 433
  • Sofia
   Еднократни шпатулки откъде мога да си купя? Simple Smile

# 434
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз си имам лъжичка с дълга дръжка и тясно тяло, която може да влиза и през тясно гърло на бутилка. От неръждаема стомана, лесно се чисти със спирт.

Общи условия

Активация на акаунт