Крем за около очи - 7 тема

• 172 769
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Дами, мезотерапията се обсъжда в темата за естетичната хирургия.

# 601
Малко по-горе дадох мнение за продукта - коментар 597  Peace
Лично мен откровено ме плаши това с мезотерапията, кожата ми е много чувствителна и не знам какъв ще е ефекта, но пък бих пробвала с remescar. Не разбрах само дали някоя от вас може да каже нещо повече за него и дали наистина има ефект?  Hug

# 602
Аз се поразрових и разбрах, че мезотерапията е показана само за тези тъмни кръгове, които са заради хиперпигментация, а иначе може за има различни причини на появата им.
http://www.esthetica.info/dark-circles/
Аз си ги имам от малка, строението на лицето ми е такова, че под очите си имам вдълбнатини и сенки, и дори и при малко недоспиване или неразположение те стават много явни. Но не бих се подложила на никакви интервенции.

# 603
  • Бургас
Някой с впечатления за този крем-http://www.kozmetika.bg/Medik8---London/94043_%D0%90%D0%BD%D1%82 … 2-Eye-360-SPF-30/

# 604
Това сега е любимата марка на Гала,замени DARPHIN бързо бързо Joy

# 605
  • Бургас
Да, Laughingднес ги гледах в една аптека,тук в един салон работят с тази козметика.Събирам отзиви. Laughing

# 606
  • SF
В аптеки ли се продава или в магазини за козметика? Къде в София може да се намери?

# 607
Козметичка , ако работи с тази козметика, купувала съм си от аптека Бети на Витошка до Южния парк.

# 608
  • София
Някой пробвал ли е хиалуронова киселина за торбички под очите?

# 609
Някой ползвал ли е кремът против тъмни кръгове под очите и торбички,който рекламират.Забравих му името...Казваха ,че намаля до 75% и ако не си доволен ти връщали паррите,което ми е чудно как ще стане  Whistling Laughing

# 610
Ако е ремескар, аз се прежалих и го взех. Малко по-нагоре съм писала мнение, но не е крем със сигурност.
Някой ползвал ли е кремът против тъмни кръгове под очите и торбички,който рекламират.Забравих му името...Казваха ,че намаля до 75% и ако не си доволен ти връщали паррите,което ми е чудно как ще стане  Whistling Laughing

# 611
Ако е ремескар, аз се прежалих и го взех. Малко по-нагоре съм писала мнение, но не е крем със сигурност.
Благодаря,след като прочетох мненията се отказах  hahaha

# 612
  • СОФИЯ

Заинтригуваме. Очаквам отзиви.
Дали се препоръчва за зряла кожа и менопауза/
Благодаря предварително  Hug

# 613
Момичета, кой е правилният начин за нанасяне на околоочния? От вън на вътре или обратното? През последните дни попаднах на различни статии и разнопосочна информация и се зачудих дали го нанасям правилно  Rolling Eyes

# 614
Нанасяйте околоочния крем с леки потупвания на безименния пръст, тъй като той има по-слабо и нежно докосване от това на показалеца. В тази деликатна зона натискът трябва да е минимален.

Поставяйте малко количество от крема около окото.

Повечето дами нанасят околоoчния крем само върху кожата под окото, но всъщност той трябва да се нанася и в зоната под веждата (до клепача), както и от двете страни на окото, за да се постигне максимална хидратация на нежната кожа в тази зона. Важно е да знаете, че при нанасянето на околоочен крем трябва да избягвате клепачите!

Нанасяйте крема с нежни „потупващи” движения

Околоочният крем не бива да се втрива в кожата, а да се нанася с потупващи движения с помощта на безименния пръст, докато се абсорбира напълно.

Общи условия

Активация на акаунт