Крем за около очи - 7 тема

• 172 744
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря за предложенията, изглеждат страхотни, но не са по джоба ми. Peace
Иначе доста рекламен пост.
Просто не бях сигурна как се качват снимки...доста големички са признавам...Съжалявам...ще трябва да се поразровя как...
Не е реклама, ние ги ползвме и споделяме...никой не ни плаща за това:)  Продуктите са невероятни...дъщеря ми е на 26 и тя ползва 1вия, аз съм на 46 и ползвам 2рия...и не се стряскайте от цените. Слага се по едка капка колкото глава на кърфица на око и вече го ползвам 8 м. и има още..сигурно ще стигне за година. Мисля че си заслужава...цена-качество
Хубава вечер!

# 631
Според мен кремове за около очи трябва да започнат да се ползват на около 20 години, аз започнах на 22 г. Не мисля, че на 35 г. кремовете са за първа грижа. Иначе повечето марки предлагат кремове за различни възрасти, имат различни серии. Освен това има различни типове кожа, така че само факторът възраст съвсем не е достатъчен при избора на крем. По принцип кожата там е суха на всички възрасти, по суха и тънка отколкото останалата кожа. Затова при избора на крем аз лично наблягам на такива, които са изработени от качествени и естествени съставки, а вече после преценявам кой е подходящ за мен и кой не - кой ми се отразява добре и кой не, няма универсална формула...Кремовете на основата на пчелен мед са добри, аз ползвам такъв, редувам и с кокосово масло. All about eyes не са лоши, има по-лека и по-богата формула, но в последствие, поне при мен, се наблюдаваше едно привикване на кожата.

# 632
Доста марки изпробвах и установих едно - скъпите действат колкото и евтините  Laughing
Кремче за 90 лв. си е просто хвърляне на едни пари.

В момента ползвам това и съм очарована.

# 633
Ооо, да, кремът на Балеа с уреа е наистина страхотно попадение. Аз винаги си го поддържам наличен. Simple Smile

# 634
Освен крема на Балеа с уреа, който винаги имам наличен и сега лятото ползвам през нощта, за през деня си взех на Биотен, ето този :

Страхотно кремче, което бие по състав доста скъпи конкуренти  Peace.

# 635
  • СОФИЯ
Доста марки изпробвах и установих едно - скъпите действат колкото и евтините  Laughing
Кремче за 90 лв. си е просто хвърляне на едни пари.

В момента ползвам това и съм очарована.

За каква възраст е този крем. Аз съм на 52 почти и на мен ми трябват по силнички, а също и за тъмните кръгове, които все по често ми се появяват след влизането ми в менопауза.

Зори, откъде взимаш Биотена с нар?

# 636
универсален за суха кожа, аз също много го харесвам

# 637

Аз съм от Видин и тук го намирам в най-обикновен магазин за козметика тип от всичко по много  Laughing.
На Балеа има серия за зряла кожа в златни опаковки и червена капачка - Балеа Витал мисля, че се казва серията, имат 2 вида околоочен крем и един за очи и устни. Купила съм си последния, защото и за него четох много добри отзиви в нета, но ще го отворя, като изхарча предните.
Иначе за тъмни кръгове около очите крем едва ли ще помогне, ако ще и 200 лв. да е. Имам приятелка, която е така от ученичка, колко пари хвърли за серуми и кремове само тя си знае. Дори от някой да има минимално подобрение /според нея, защото аз виждам че няма никаква промяна  Grinning/, при спирането положението се връща в изходна позиция. Но тя упорито търси, надявам се някой ден да измислят нещо наистина работещо, а до тогава се оправя положението с коректор  Peace

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 12:32 от 3ори

# 638
  • СОФИЯ

Аз съм от Видин и тук го намирам в най-обикновен магазин за козметика тип от всичко по много  Laughing.
На Балеа има серия за зряла кожа в златни опаковки и червена капачка - Балеа Витал мисля, че се казва серията, имат 2 вида околоочен крем и един за очи и устни. Купила съм си последния, защото и за него четох много добри отзиви в нета, но ще го отворя, като изхарча предните.
Иначе за тъмни кръгове около очите крем едва ли ще помогне, ако ще и 200 лв. да е. Имам приятелка, която е така от ученичка, колко пари хвърли за серуми и кремове само тя си знае. Дори от някой да има минимално подобрение /според нея, защото аз виждам че няма никаква промяна  Grinning/, при спирането положението се връща в изходна позиция. Но тя упорито търси, надявам се някой ден да измислят нещо наистина работещо, а до тогава се оправя положението с коректор  Peace

Благодаря Зори!  Hug Ще се ориентирам към серията за зряла кожа.

# 639
  • Пловдив
Аз използвам този на Биотен, мирише приятно, попива лесно и е без парабени...напред се зачетох по-обстойни и го дават за 55+ възраст  Shocked, аз съм почти наполовина, но ще си го използвам, защото не усещам утежняване или нещо неприятно.

# 640
35-45 години го дават за околоочния с нар на Биотен, но друг е въпроса, че тези цифри са много относителни  Peace. Пет различни жени на 40 години ще се различават коренно в грижата за околоочната зона, пък и за цялото лице. Така че козметиката се избира според типа и състоянието на кожата, годините на опаковката са само за ориентир.

# 641
  • Плевен
Аз най доволна си оставам от този на Орифлейм с черния ирис.

# 642
Аз пък от този околоочен на Орифлейм получих оток и сърбеж😣

# 643
Нещата на Balea от къде си ги вземате? Не съм в БГ, но сега лятото като се върна искам да си взема някои техни неща... Peace

# 644
  • Чукарландия
Нещата на Balea от къде си ги вземате? Не съм в БГ, но сега лятото като се върна искам да си взема някои техни неща... Peace

От ДМ (верига немски дрогерии). Peace

Общи условия

Активация на акаунт