Влизане в спалнята в мое отсъствие

• 18 364
  • 168
  •   1
Отговори
# 75

Ирис, напълно споделям мнението ти, обаче сега ще дойде авторката, за да ти каже, че тя пита само дали е нормално свекървата да й рови във вещите.   Wink Тя явно съвети не приема, защото си има едно наум. А то е да изтърпи животът си там, докато натрупа капитал да се омете.
А дано инвестицията си струва. А дано, ама...

# 76
С цената на разбити нерви

# 77
  • На земята, която е всъщност звезда.
Тя единствена може да прецени какво ще й струва и дали ще е много или малко. В крайна сметка никой от нас не е на нейното място и не знае всички подробности.

# 78
  • I want it all and I want it now.
Имай в предвид ,че щом не работят Peace той винаги ще ги издържа.
След като нямат никакви доходи.
Защото и пенсия сигурно няма да получи един ден майка му и брат му.
Така, че се направи сметката добре дали имаш някакво общо бъдеще с този човек и семейството му.
Те са на вечна издръжка при вас.

# 79
  • София
Аз я прочетох, че тя има заделени пари, с които да изкара една година примерно, но все пак е писала, че си е поставила цел за развитие, а за да я постигне сигурно не върви хем да е бездомна, хем да си действа по целта.

# 80
Тя единствена може да прецени какво ще й струва и дали ще е много или малко. В крайна сметка никой от нас не е на нейното място и не знае всички подробности.
Разбира се. Тя ни зададе въпрос за нашето мнение и ние го споделихме. Права си, че не знаем подробности, но и малкото, което авторката сподели, на мен ми е достатъчно, за да съм наясно, че в подобни отношения с подобни хора не бих живяла. Но, ако нея я кефи, никой не я спира.
Тонка, поне за мен, цената, която авторката плаща за постигането на целта си е убийствена и аз не бих я платила. Трябва да егаси великата цел, за да си струва. Но, разни хора- разни идеали.

# 81
  • Варна/Благоевград
Не съм казвала никъде че съм се изнесла, а той не е дошъл, не би го направил. На въпроса, как казвам на жена свекърва.... Синът и ми е предложил да живеем заедно, за което тя е била информирана , предложи ми брак месец след като заживяхме, за което тя знае ( нито е искал разрешение от нея, нито сме го крили) . от две години иска да има дете от мен, а аз отказвам, заради проблема жилище и свекърва. Така че нито съм се натресла или самопоканила в скъпоценната къща. Пи въпроса защо казвам на тази жена свекърва, смятам, че при положение че живея със синът и, той ми е предложил и много кратно ми е показал, че иска да е с мен и бил най щастливия , в момента в които забременея, смятам че да мога да я възприемам за свекърва, колкото и да не ми се иска!

# 82
Не съм казвала никъде че съм се изнесла, а той не е дошъл, не би го направил. На въпроса, как казвам на жена свекърва.... Синът и ми е предложил да живеем заедно, за което тя е била информирана , предложи ми брак месец след като заживяхме, за което тя знае ( нито е искал разрешение от нея, нито сме го крили) . от две години иска да има дете от мен, а аз отказвам, заради проблема жилище и свекърва. Така че нито съм се натресла или самопоканила в скъпоценната къща. Пи въпроса защо казвам на тази жена свекърва, смятам, че при положение че живея със синът и, той ми е предложил и много кратно ми е показал, че иска да е с мен и бил най щастливия , в момента в които забременея, смятам че да мога да я възприемам за свекърва, колкото и да не ми се иска!
Най-малкият ти проблем е как наричаш "свекървата".

# 83
Той хубаво те е поканил да живееш с тях и ти е предложил брак, но ти мислиш ли че на вашето семейство му е мястото при мама. това е въпросът. Иначе е ясно, че не е нормално да ти взлиза в стаята и да ти рови по нещата, но не вярвам това много да ти помогне

# 84
Тя може да е информирана, че ще живееш у тях, но това не означава, че е съгласна. Просто търпи, за да може да ползва сина си за банкомат. Наистина ли искаш да станеш част от това ненормално семейство? Той, мъжът ти, не е нещо по-различно и в бъдеще ще ти стане ясно. Тази жена, която не понасяш, го е възпитавала и ако тя не е стока, и синът й няма да е. Не знам как е възможно да не понасяш родителите на избраника си, но да вярваш, че той не е като тях, точно като тях си е, нали в една къща са расли. А и не бързай с бебето, защото може да прилича на свекърва ти.

# 85
  • Варна/Благоевград
Най-малкият ти проблем е как наричаш "свекървата".
[/quote]
Обяснявам, защо я наричам така, защото една дама по горе се възмути , как някой жени преждевременно започват да наричат майките на приятелите си свекърви.

# 86
Най-малкото, което трябва да направиш,  е да врътваш ключа на стаята
Хе, а на бас, че ако отидат на квартира бабето ще вземе ключ от сина си (уж да полива цветята като ги няма) и пак ще влиза и ще рови.

# 87
Разбира се. Тя ни зададе въпрос за нашето мнение и ние го споделихме. Права си, че не знаем подробности, но и малкото, което авторката сподели, на мен ми е достатъчно, за да съм наясно, че в подобни отношения с подобни хора не бих живяла. Но, ако нея я кефи, никой не я спира.
...

Именно, ние можем да дадем мнение по казуса, а не да си играем на предположения кефи ли я или не. Ами може да не я кефи, но да има други факти, които ние не знаем и да не й позволяват на минутката да скочи в обувчиците и да си наеме друго жилище. Ама не, щом не е декларирала до 10 мин. от началото на темата, че се изнася, значи: 1. или е мазохистка и я кефи, 2. или е фейк тема, 3. или е инертна като мъжа си.    ooooh!

# 88
Вселена, да, възможно е да има други факти, които не знаем и които я задържат в този дом. Поне за мен, не се сещам нещо на този свят, което да ме задържи в подпбно семейство и обстановка. Но, да, хората сме различни и нещо, което е отврат за мен, за друг е приемливо.

# 89
Въпросът не е какво и за кого от нас е приемливо, а в елементарното мислене тип "бяло-черно", което битува в подобни теми. Както и да е, направих забележката защото се ядосвам, а не защото смятам, че ще го променя, така че няма какво повече да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт