Влизане в спалнята в мое отсъствие

• 18 334
  • 168
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Не ме е страх да говоря с нея. Правила съм го, питала съм я и съм казвала директно, че нещо ми липсва, отговора е вдигане на рамене и казване "о не знам, нищо не съм пипала аз"
Няма да оставям още дълго в тази бърлога, не повече от няколко месеца още, ще ги издържа, то е ясно. Просто исках да си направя сверка само за мен ли е ненормално пипането и краденето на чужди вещи. Или съм си ок. Имаше моменти в които си мислех, че не съм права и това, че живея в нейната къща означава, че ако иска може да ми обуе гащите и да излезе с тях...

Ти сега не дърпай дявола за опашката, че ако свекърва ти вземе да попадне на тая тема, като нищо ще си видиш гащите на нейното д... някой ден Simple Smile

# 61
  • Winterfell
Не се шегувайте на тема дрехи, защото моята наистина смяташе, че щом някоя моя дреха и става по случайност, то е ОК да си я вземе без да пита, да я носи, а може и да не ми я връща изобщо. Случвало се е да ми взима елек или яке от закачалката и да ходи да тича с тях-ми щом е на закачалката, значи е общо, кво....

# 62
Не ме е страх да говоря с нея. Правила съм го, питала съм я и съм казвала директно, че нещо ми липсва, отговора е вдигане на рамене и казване "о не знам, нищо не съм пипала аз"
Няма да оставям още дълго в тази бърлога, не повече от няколко месеца още, ще ги издържа, то е ясно. Просто исках да си направя сверка само за мен ли е ненормално пипането и краденето на чужди вещи. Или съм си ок. Имаше моменти в които си мислех, че не съм права и това, че живея в нейната къща означава, че ако иска може да ми обуе гащите и да излезе с тях...
П.с. няколко пъти вече ме питахте нито мебелите в стаята са нейни, нито има нещо нейно там с изключение на 5 възглавници и две одеала в горния шкаф на гардероба, койтп никой не пипа или използва.

Добре наистина, приятелят ти какво казва за пипането на твои вещи? Какво му е мнението?

п.п. Много ми е странно в някои случаи колко преждевременно са готови да мислят някои жени за майката на приятеля си като за свекърва и дори да я наричат така. Не може само защото обитаваш жилище на родители на приятел, който в доста случаи е прекалено инертен, за да се изнесе и да бъде самостоятелен и преди, и след теб, е имало и ще има редица "снахи", да си създаваш илюзията, че щом живееш в чужда къща, връзката е сериозна.

# 63
  • Варна/Благоевград
Ти сега не дърпай дявола за опашката, че ако свекърва ти вземе да попадне на тая тема, като нищо ще си видиш гащите на нейното д... някой ден Simple Smile
Ще ми повярваш ли ако ти кажа, че го очаквам и не бих се изненадала. Няколко чифта чорапи вече ми изчезнаха и виждам, че редовно си ги пере и простира така че...
Господи, колко дребнава и зла съм станала, не мога да се позная!!!! Ужас!!
Приятеля ми ме подкрепя взема моята страна. Отначало като се нанесох и имаше проблем, като е говорил с нея, следваха циркове, два реда сълзи и три реда сополи. Оплакване на цялата рода колко синът и е егоис и лош, три седмици чупене и неговорене и после пак отново.
Сега вече ми казва само да не се ядосвам, че е долна и т.н....

[/quote]

# 64
  • Варна
Значи не би трябвало да има проблем да сложите една здрава ключалка на вратата за да може да имаш относително спокойствие за следващите няколко месеца, докато се изнесеш/изнесете. Но това е временно решение, знаеш.

# 65
  • На земята, която е всъщност звезда.

А според мен, да поканиш мъж или жена да живее в един дом с родителите ти, показва желание за сериозна връзка. Колкото и да е инертен и мързелив един мъж, не кани всяка жена, с която е преспал или излязъл няколко пъти, в дома на родителите си.

# 66
Някакви действия на практика не се предприемат обаче? Само скандали, сълзи, сополи и галене по главичката ти, че си правата, обаче нищо на практика?  newsm78 Като си правата, а тя отново греши, защо не се предприемат мерки? Защо не се казва: ако продължаваш да го правиш, се изнасяме...?

# 67
А според мен, да поканиш мъж или жена да живее в един дом с родителите ти, показва желание за сериозна връзка. Колкото и да е инертен и мързелив един мъж, не кани всяка жена, с която е преспал или излязъл няколко пъти, в дома на родителите си.

Не, познавам такива "мъже", които си водят редица приятелки да живеят в дома на майка им. Не могат да се отделят от мама, не искат да имат разходи, обичат си манджите на мама, не им пречи вмешателството ѝ, свикнали са си с нея, а пък и нейното отношение към синчето е доста по-различно от това към момичето, което просто се търпи. За удобство го правят, да могат спокойно да си правят секс с момичето, а не, защото имат някакви много сериозни намерения.

# 68
Някакви действия на практика не се предприемат обаче? Само скандали, сълзи, сополи и галене по главичката ти, че си правата, обаче нищо на практика?  newsm78 Като си правата, а тя отново греши, защо не се предприемат мерки? Защо не се казва: ако продължаваш да го правиш, се изнасяме...?

Ами авторката каза- той не иска да се изнасят.
Затова и я попитах ако тя му заяви че се изнася с или без него той как ще реагира
Но пък идеята за ключ като начало  може за помогне ,поне от гледна точка авторката да не се дразни и да е спокойно че няма да и ровят в стаята

# 69
  • Winterfell
Над това трябва да се замисли авторката на темата.
До колкото разбрах, тя се е изнесла веднъж, а той си е останал при мама.
Ние се изнесохме. Заедно. Свекърва ми пак си е пълен кукуригалник,обаче не ми се налага да я търпя.Мъжа ми не ме и кара. Ако  иска да я види-да ходи.

# 70
Ако ММ не беше пожелал заедно с мен да се изнесем още в началото, просто- АДИОС!
След като той е запознат с проблема и заема позиция е редно да влезе в положението ти. Като един истински мъж, трябва да му е ясно, че щом жената не е щастлива то и той следователно не е! Не може хем да ви е отровна средата, хем той не иска да се изнася! Пробвай с ключа както ти казах и пусни след още някой друг месец тема - "Бъдещата ми свекърва разби вратата и отговора й беше "Къщата е моя следователно и стаята!"  Joy Joy

# 71
  Боже, как се нанасяте така смело и безотговорно в дома на хора, които правят скандал със синовете си заради присъствието ви там? Как се решавате да живеете ежедневно заедно с хора, които са ви отвратителни и които очевидно не  харесват вас? Като толкова ги обичате тия мъже, вземате се да квартира и да идват да живеят при вас, защо се натрисате буквално в домакинства, които с порядките и навиците на обитателите си са ви противопоказни и противни. Така само си вгорчавате живота и губите месеци и години  за глупости. Авторката сама осъзнава колко дребнава и злобна я прави това и как при други обстоятелства щяха само да са на здравей и здрасти с тази жена, която сега ежедневно я изнервя.
 Наистинае безплодно да се опитваш да накараш мъж да взема страна за гащи, кремове и чорапи, и защо майка му пипа на приятелката му куклите и парцалките.

Беж оттам, с мъжа или без и ще си сто пъти по-добре и по-добра.

# 72
 Боже, как се нанасяте така смело и безотговорно в дома на хора, които правят скандал със синовете си заради присъствието ви там? Как се решавате да живеете ежедневно заедно с хора, които са ви отвратителни и които очевидно не  харесват вас? Като толкова ги обичате тия мъже, вземате се да квартира и да идват да живеят при вас, защо се натрисате буквално в домакинства, които с порядките и навиците на обитателите си са ви противопоказни и противни. Така само си вгорчавате живота и губите месеци и години  за глупости. Авторката сама осъзнава колко дребнава и злобна я прави това и как при други обстоятелства щяха само да са на здравей и здрасти с тази жена, която сега ежедневно я изнервя.
 Наистинае безплодно да се опитваш да накараш мъж да взема страна за гащи кремове и чорапи и защо майка му пипа на приятелката му куклите и парцалките.

+1. Най-малкият проблем на sisonka е кой какво право има, кой пипа и кой не пипа лични вещи. Чудя ѝ се как живее в такава отровна атмосфера. Това и два дена не бих търпяла. А защо тя търпи НП, на когото му е много удобно да не казва дума напряко на маминка, а на нея само се отчита с "Не ѝ обръщай внимание", тя си знае. Щом я кефи, да си го търпи.

# 73
И аз живея в Благоевград. Факт е, че тук много често младото семейство живее у родителите, обичайно ако някой е на квартира, родителите не са от града.
Разбира се, че не е нормално поведението на майката на момчето. Още повече, че едва ли е много възрастна (баща ми започна понякога да рови така по нещата ни, откакто остаря, но той е на над 80, случвало се е и у нас, и у сестра ми, и на село, въпреки нашите протести). Най-малкото, което трябва да направиш,  е да врътваш ключа на стаята, а ако плануваш дългосрочни отношения - трябва да се изнесете. Наистина ли те устройва да живееш така и занапред? Жената да продължава да не работи, приятелят ти да я издържа, а ти да няма къде да се разходиш по гащи. Малко самоуважение никога не е излишно.

# 74
  • София
Ирис, напълно споделям мнението ти, обаче сега ще дойде авторката, за да ти каже, че тя пита само дали е нормално свекървата да й рови във вещите.   Wink Тя явно съвети не приема, защото си има едно на ум. А то е да изтърпи живота си там, докато натрупа капитал да се омете.

Общи условия

Активация на акаунт