Влизане в спалнята в мое отсъствие

• 18 321
  • 168
  •   1
Отговори
# 135
  • Куциндрел
Не се бърка в нещата на голям човек без изрично негово съгласие.
Дали бъдещата снаха е готованка или използвачка няма никакво значение в конкретната ситуация.

# 136
А дали тази дама бърка в нещата на всички или само на приятелката (ако е второто, може целта е изнервяне и изнасяне Peace).

# 137
  • Deutschland
Аз съм оставяла в дома на родителите на моят разни неща- шампоани, сапуни, парфюми и никой не пипа нищо. Друг е въпроса, че постоянно пипат негови неща, пренареждат се дрехи, дори бельо, което също е недопустимо. Допълвам, че той не живее с тях, просто има негова стая в апартамента. Била е детската му стая, нормално е нещата да са му там, но да се пипат гащи и тениски  Sick

# 138
Дали бъдещата снаха е готованка или използвачка няма никакво значение в конкретната ситуация.

Не се бърка, разбира се! Но дори това няма значение в конкретната ситуаци. Свекървата няма да промени поведението си, няма да стане "нов човек", няма и да напусне този дом. Важното е, че Сисонка живее в една отровна атмосфера, която няма как да промени. По-добре да се изнася, вместо да си къса нервите. Другото важно нещо е, че мъжът ѝ изхранва двама здрави-прави възрастни.

# 139
  • Варна/Благоевград
На всякъде бърка не само в моите неща. Крала е пари от портмонето на синът си и един път от моето. Естествено нито аз нито той сме я видели, просто парите липсваха. Като не съм видяла мога само да предчолагам... Тъй като доста се говори за мойте доходи, естестено, че купувам за дома и храна и консумативи и много други неща. Като всички двама човека, които живеят заедно всеки купува каквото трябва, когато трябва според това кой има възможност, кой е по близо да го купи и т.н. Естествено, че се случва да съм купила нещо а, з а да го ползват/ ядът всички.
Тъй като някой ги интересува и от къде се издържа тя- взима малко пари от някаква застраховка от починалия си съпруг ( трудова злополука и затова), който изхарчва за пет дена и започва да проси- от синът си, брат си, майка си и бог знае още кой...

# 140
На мен лично тази тема ми доскуча, чета ви момичета, вие сте ми интересни но взех да си мисля, че е поредната тема пързалка.
 newsm78

# 141
  • Варна/Благоевград
Много тъжно за мен значи, щом съм се поставила в такава ситуация, че хората си мислят, че е нереална....

# 142
Не знам дали е пързалка, но усещам премълчани неща.
Също  така според мен авторката е пуснала темата само за да се оплаче, не и трябват съвети. Тя там ще си седи. Бая време седи, уж все недоволна, но пак седи. Отказва деца, но седи.
Странно ми е.
При такава ситуация трябва да се изяснят нещата, но не със свекървата, а с мъжа.
Лично аз се изнасям на квартира и му казвам, ако иска да е с мен да идва. Да му видим реакцията.  Mr. Green

# 143
А ти защо стоиш там? Поставяй ребром въпроса на твоя - "или, или". Каквото и да избере, все ще е добре за теб. Или ще заживеете самостоятелно като истинско семейство, или ще престанете да си губите времето взаимно.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 09:20 от Анонимен

# 144
  • Куциндрел

Не се бърка, разбира се! Но дори това няма значение в конкретната ситуаци. Свекървата няма да промени поведението си, няма да стане "нов човек", няма и да напусне този дом. Важното е, че Сисонка живее в една отровна атмосфера, която няма как да промени. По-добре да се изнася, вместо да си къса нервите. Другото важно нещо е, че мъжът ѝ изхранва двама здрави-прави възрастни.
Сисонка е пълнолетна, има глава на раменете и да мисли как да се оправя в тази ситуация.

# 145

Това се среща не само при снахи и свекърви. На мен едната ми сестра ми прибираше стиковете против изпотяване (все се чудех къде ги губя, купувах си нови, накрая намерих 4-5 в нейната стая складирани). Течен прах за пране и омекотител, които купувах и ги оставях в шкафа с препарати да се ползват от всички, си ги прибираше в нейната стая да си ги складира, аз все купувах нови и се чудех как толкова бързо свършват. Определени дрехи ми изчезваха, не бях сигурна дали не съм ги забравила някъде другаде при местенето, накрая ги откривах при нея...

# 146
Не знам дали е пързалка, но усещам премълчани неща.
Също  така според мен авторката е пуснала темата само за да се оплаче, не и трябват съвети. Тя там ще си седи. Бая време седи, уж все недоволна, но пак седи. Отказва деца, но седи.
Странно ми е.
При такава ситуация трябва да се изяснят нещата, но не със свекървата, а с мъжа.
Лично аз се изнасям на квартира и му казвам, ако иска да е с мен да идва. Да му видим реакцията.  Mr. Green

Точно заради това си мисля, че е пързалка! Защото прочетем ли всеки един коментар назад ето това в червено пише...
И винаги се затваря кръга с отговор от авторката- "Събирам пари", "той ми казва да не и обръщам внимание", "Гаджето не иска да се изнесем" и още куп глупости...

# 147
  • Куциндрел

Това се среща не само при снахи и свекърви. На мен едната ми сестра ми прибираше стиковете против изпотяване (все се чудех къде ги губя, купувах си нови, накрая намерих 4-5 в нейната стая складирани). Течен прах за пране и омекотител, които купувах и ги оставях в шкафа с препарати да се ползват от всички, си ги прибираше в нейната стая да си ги складира, аз все купувах нови и се чудех как толкова бързо свършват. Определени дрехи ми изчезваха, не бях сигурна дали не съм ги забравила някъде другаде при местенето, накрая ги откривах при нея...
И как реагира?
Моята майка правеше подобни неща с парфюмите ми, но скандалите после бяха.... Sunglasses

# 148

Точно заради това си мисля, че е пързалка! Защото прочетем ли всеки един коментар назад ето това в червено пише...
И винаги се затваря кръга с отговор от авторката- "Събирам пари", "той ми казва да не и обръщам внимание", "Гаджето не иска да се изнесем" и още куп глупости...

Толкова е тривиално, че сигурно не е пързалка. Не се изнася, защото и нейните разходи плащат в къщата и действително, колкото и да взима, може да спестява. На мен разходите ми за храна и за някое веро примерно (нещо дребно домакинско) сигурно са 1/5 от всичките ми разходи, включващи покрив над главата, ток, парно, вода, интернет, поддръжка/ремонти, такса за живущите и пр.

Цеца, как да реагирам. Чувствах се безсилна. Тя нейната стая си я заключваше, където си складираше откраднатото, моята не се заключваше, защото към нея беше терасата, където се простираше и трябваше да има достъп от всички. Просто нещо ѝ имаше, аз не виждам иначе причина да краде неща, които не са ѝ забранени да ги ползва, въпреки че не ги е купила тя, изключвам примерно пилата за пети, която я бях ползвала и се оказа, че също ми я е откраднала - естествено - "подарих" ѝ я, след като разбрах, говоря за препарати и храна в хладилника, та се е случвало да съм сложила храна в хладилника и тя да си е прибрала храната от хладилника в нейната стая да си я яде сама. Някакви такива дивотии. Носеше на тогавашния си приятел храна и неща от вкъщи, може и това да е била причината. После аз се изнесох, та се оправиха нещата.

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 16:32 от кукумицинка

# 149

Това е гадно. Но и при нас в къщи се взимат неща, но се пита. Всичко се взима. Майка ми ми е взимала дрехи, брат ми чорапи, но съм ги научила отдавна да питат, щото знаят, че подивявам. И пари се взимат.
Просто казвам "Да знаиш, че ти взимам двайсе лева". Не да се чудят после къде са отишли. Mr. Green
А и да ме няма каквото и да се ползва от чуждата стая, трябва да си остане там, а не да го търсим като хамави.

Общи условия

Активация на акаунт