Влизане в спалнята в мое отсъствие

• 18 318
  • 168
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна/Благоевград
Не може да сравнявате използването на нещо от майка, брат сестра и от напълно непознат човек, който ви е никакъв и нищо не е направил за вас. Когато живеехте с майка и двете сме си използвали неща и никой дори не питаше. Взимаше, ползваше и връщаше. Но чужд човек да ти пипа нещата,  да ги вземе и накрая като кажеш нещо да вдигне ръце е съвсем различно.

# 151
Ти пък му живеш в къщата без негово съгласие.

# 152
Считам се за расла в нормално семейство и НИКОГА не съм си позволявала да пипам нещо, без най-малкото да кажа. Повечето пъти питам. А пари да взема - абсурд!

# 153
Не може да сравнявате използването на нещо от майка, брат сестра и от напълно непознат човек, който ви е никакъв и нищо не е направил за вас. Когато живеехте с майка и двете сме си използвали неща и никой дори не питаше. Взимаше, ползваше и връщаше. Но чужд човек да ти пипа нещата,  да ги вземе и накрая като кажеш нещо да вдигне ръце е съвсем различно.

Именно  Peace И точно това твоята ситуация е толкова грозна.
Грозно е дори така да се пипат неща и на близки, а какво остава за такъв тип съжителство.

# 154
  • Deutschland
Ти пък му живеш в къщата без негово съгласие.

Как ще живееш с гадже, без той да е съгласен? Много ми е интересно

# 155
Щом живееш там, колко да ти е чужд?
Колкото и да е неприемливо да ти се пипат нещата, жената си е вкъщи.
Не мога да разбера целта на темата - да се възмутим от майката на приятеля ти? Каква полза?

# 156
Използвах м.р. - за "чуждия човек" и неговата къща. Визирах свекървата.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 09:19 от Анонимен

# 157
Sisonka_, вземи реши какво да правиш с живота си и аз ти дадох подобен пример и Кукумицинка. С гадже- без гадже, със сълзи или без вземай си парцалите!
Наистина темата се обезсмисля!

# 158

Този напълно непознат човек ти е дал покрив над главата.

Единственият ти полезен ход е да се изнесеш, ако нещо от съжителството не ти харесва. В общо жилище няма как да нямате някакви интеракции, не можеш да изгониш майката, защото тя си е у тях. Напълно е ясно защо не се изнасяш, избягваш въпроса, говориш с недомлъвки, но реално положението ти откъм използвачество не е по-различно от това на майката и другия брат. А майката все пак е допринесла с нещо материално.

# 159
  • София
Много тъжно за мен значи, щом съм се поставила в такава ситуация, че хората си мислят, че е нереална....
Виж, започва да става нереална, защото няма причина да съществува такава ситуация!
Не са ден- два, над 3 години е това.
Не зависите от никого.
Най- елементарното нещо е за това време да сте напънали въпросните персони- по- скоро братчето, да почне работа и да сте се изнесли, дори и да продължавате да помагате.
Може и нещо да съм пропуснала от писанията ти, но аз не видях да си направила нещо разумно по въпроса, нито да вдяваш от предложенията.
Само напълно неадекватен човек може да остави собствено жилище в голям град, да се завре в една спалня, като твърди, че с парите които е събрал, може да преживее цяла година, и да реве, че му бъркат в парфюмите и чорапите.

# 160
Само напълно неадекватен човек може да остави собствено жилище в голям град, да се завре в една спалня, като твърди, че с парите които е събрал, може да преживее цяла година, и да реве, че му бъркат в парфюмите и чорапите.

Какво прави любовта с хората. Но и самата авторка усеща, че нещо не е наред, след като заявява, че ще си тръгне до няколко месеца.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 09:19 от Анонимен

# 161
Любовта според научните изследвания трябва вече да е поумряла.
Момата какво търси там, като дори не се е омъжила - не ми е ясно.

# 162
Пести пари – това поне е ясно.  Laughing

# 163

Бегбеде ли пишеше, че траела три години?

# 164

Бегбеде ли пишеше, че траела три години?

Толкова е.

Общи условия

Активация на акаунт