"Като две капки вода" - 4 сезон, 2 тема (14.03.2016 г. - 20.03.2016 г.)

• 27 460
  • 309
  •   1
Отговори
# 195
Миналата година имах честта да натискам бутона и мога да ви кажа, че си е бутафорен. Няма кабел към никъде и забавя. Аз даже първия път помислих тогава, че съм го натиснала слабо и отивайки да го натисна пак, той спря. Не, че съм имала съмнение какъв е, но го усетих от първа ръка.
Мен ми е все едно дали е бутафорен. Предаването е за забавление, няма толкова състезателен елемент.

# 196
Начии, това шоу е яко нагласено  Joy както вика Рачков.
Ама пак си е готино.
Само да не се окаже, че на плейбек пеят  Joy

# 197
  • Mediterraneo
Много ясно, че е нагласено. Някой изобщо вярва ли, че има някаква истина в тези риалити формати?!

# 198
Направо да им дават репертоара докрая  Mr. Green

# 199
Начии, това шоу е яко нагласено  Joy както вика Рачков.
Ама пак си е готино.
Само да не се окаже, че на плейбек пеят  Joy

Не пеят си наистина хората. Сигурна съм в това. Ама в крайна сметка, бутона не е толкова важен, нали.
Дават им различни и разнообразни образи и всеки има шанс за изява. Вече, кой как ще се справи си зависи от него.

# 200
Така е .Не е толкова важен в такова предаване.Даже може би е по-добре да се избират песните.То и сега си е така де, но бутона е за прикритие:)

# 201
  • Испания
Това не е български патент и няма световна конспирация.  Wink

# 202
Хич не са различни и разнообразни образите. Лично аз се изприщвам видя ли отново падащи се Мадона, Лили Иванова, Фреди, Емил Димитров и Майкъл Джексън. Без това не може да мине. ooooh!

# 203
Калин беше разкошен! Heart Eyes На Орлин му се получават изпълненията-не блести с нищо особено, но...
Прея приличаше на Шакира /в лице/, а и с песента се справи, но не мога да се абстрахирам от разликата в килограмите между двете, накрая дори ми стана гадно, да не употребя друга дума, докато "танцуваше" с корема си. Преслава ме дразни ужасно с това мъркане, хленчене, стенене, да вземе веднъж да свърши на сцената и да мирне. Още от Big Brother се мъчи.
Поли не се справя за момента, поне според мен, дуетът искрено ме забавлява, а Джулия ми изглежда флегматична, но се справя.

# 204
... Силвия Кацарова и Тина Търнър също ги търкалят много. Мен ми се иска да направят Аланис Морисет, не е сложна на костюм, но пък е разпознаваема, ще ми е интересно някой да се опита да я попее. Grinning

# 205
Да,  и на мен ми писна от тия постояните. А Джако да го махат, то е срамота да се опитват да го достигат въобще.
Кичка трябваше да им се падне  hahaha

# 206
А в някой от предишните сезони Ваня Костова се беше паднала на Стефания Колева. Останало ми е в главата спомен, защото Стефания се справи страхотно.
Ето и клип
http://vbox7.com/play:958647ead6

# 207
Кичка в бутона!

# 208
Mr. Green
Щом туриха Веско Маринов и Кичка ще. Peace Laughing

# 209
О, да, време е за Кичка, на мъж да се падне, разбира се. А на дуета да се "падне"  да имитират Ритон.  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт