"Като две капки вода" - 4 сезон, 2 тема (14.03.2016 г. - 20.03.2016 г.)

• 27 559
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Боже Орлин и Весселин Маринов с Родната Полиция  rotfImbo
Е това беше върха  hahaha hahaha hahaha Чакам изпълнението  Joy

# 91
Дони по образование е... фармацевт (а по професия музикант).
Значи, от няколко години нещо ме гложди яко с тоя Дони, ама сега като го прочетох това, направо ще припадна. Излиза по всички сведения, че сегашния Дони е един друг човек от някога в далееечната ми младост Joy ooooh! Направо съм втрещена, изненадана и много се смея. Crazy Flutter И всичко е точно каквото е: Дони с дългата къдрава коса, свири на банджо в група Медикус, тоя глас не може да се сбърка никога. Ахахахаха, голям смях! Crazy

# 92
Калин как гледаше докато вървеше песента на Елвис hahaha. Аз отначало реших, че са сгрешили и са пуснали друго парче.

# 93
  • Луната ни пази
Прецакаха Калин. Задачата на Орльо е много лесна.
Но забавна и от онези задачи, които не носят първо място. А Калин ако докара Елвис, ще успее и да е напред в класацията.

# 94
Крайно време е да променят регламента, защото така Преслава ще получава точки от всички чалгари, които гласуват. Как да не е нагласен бутона като на дуета все дует му се пада?  Mr. Green

# 95
Калин щеше да разбие с "Love me tender" например, но ще пее май от хавайския период на Краля.

Преслава - очаквам да се издъни с гръм и трясък - само в г:зенето (извинете ме за израза) ще го докара. Асбурд да изпее Тина като хората - та нека съм члага предубедена.

Орлин  от сега съм готова да са запиша клипа - това ще е чутовно - тръпна, тръпна  rotfImao

# 96
  • София
Калин има глас, и голям артицизъм. Ще докара всичко, ако не отлично, то поне прилично.
А , Орлин с тази песньовка и аз ще си го запиша  Joy Joy Joy Joy Joy

# 97
Дони по образование е... фармацевт (а по професия музикант).
Значи, от няколко години нещо ме гложди яко с тоя Дони, ама сега като го прочетох това, направо ще припадна. Излиза по всички сведения, че сегашния Дони е един друг човек от някога в далееечната ми младост Joy ooooh! Направо съм втрещена, изненадана и много се смея. Crazy Flutter И всичко е точно каквото е: Дони с дългата къдрава коса, свири на банджо в група Медикус, тоя глас не може да се сбърка никога. Ахахахаха, голям смях! Crazy
Раздуй клюката де, кажи Дони какъв ти се пада, с подробности, хаха? Simple Smile

# 98
  • I Love You 3000
Е как Дони защо е там, хахахахахха  Joy Joy ама той хич не е музикален продуцент на екс фактор и на предните капки, нее, хич не е певец също.

Имах предвид след като Хилда вече следи за това кой как пее. Той за какво трябва да следи? Ако и двамата следят за пеенето, значи това си е Xfactor с известни, а не шоу за имитации.

# 99
  • 221B Baker Street
Ох, Преслава и Тина Търнър... Отсега ми се плаче.  Tired
Аз пък мисля, че точно на тази песен има шанс да се справи.
Тази песен на Елвис не съм я чувала newsm78

Боса нова, бейби. Нали не очакваш да си чувала всички песни, изпяти от Елвис...

# 100
Крайно време е да променят регламента, защото така Преслава ще получава точки от всички чалгари, които гласуват. Как да не е нагласен бутона като на дуета все дует му се пада?  Mr. Green

Защо да променят регламента не разбрах ? Каква е логиката да правят промени заради един участник ?

# 101
Не, дават ги на този, който е получил по-висок бал от журЕто
Е, да де. И на двете точките са само от журито, от участниците нямат.

Така беше, освен ако някой от журито да е по-старши от друг

# 102
Много искам на Калин да му се падне някоя хубава балада, с този тембър ще изтрепе рибата. Simple Smile Повечето днес ми харесаха, но Калин  е номер едно за мен.

# 103
  • Варна
Разбира се, че е нагласен бутонът. Имат определен брой имитации на противоположен пол най-малкото. За дуета е ясно, макар че може да се раздели някоя песен на две примерно.

С нетърпение чакам Орлин, Калин и Прея. За последната ме е яд, че толкова назад отиде днес в класирането.
Дано дуетът да излезе от пародията другата седмица.

# 104
  • Луната ни пази

Защо да променят регламента не разбрах ? Каква е логиката да правят промени заради един участник ?
Регламентът е зададен от създателите на продукцията, не е от Дядо Маги. Едва ли са имали предвид родните чалгари.

Общи условия

Активация на акаунт