"Като две капки вода" - 4 сезон, 2 тема (14.03.2016 г. - 20.03.2016 г.)

• 27 385
  • 309
  •   1
Отговори
# 60
  • Луната ни пази
Абе Джулия и Прея все от журито ги получиха тези точки, по азбучен ред ли дадоха на Джулия 7, а на Прея 6 при преравняването?

# 61
Според мен Орлин беше най - добър, но и Калин си го биваше.А за журито - съм съгласна, че са слушали друг концерт.

# 62
  • София
Не, дават ги на този, който е получил по-висок бал от журЕто

# 63
Прея много назад. Confused

# 64
Беше феноменален на Слави и на Ахат. Другите не си ги спомням толкова добре. Чак пък излагация, ама всеки с вкуса си.
Като Лили Иванова, Янка Рупкина, Бейонсе, Георги Христов не ми хареса Азис. Naughty
Пееше си всяка една песен в типично чалгарския си стил.
Пак казвам - мое мнение. Peace

Аз още миналата година се зачудих Фънки какво прави в журЕто? ooooh!

# 65
Моето класиране:
1. Калин - феноменален! За втора поредна седмица се справи най-добре според мен!
2. Прея
3. Геро
4. Орлин
5. Поли
6. Дуета
7. Преслава
8. Джулия

# 66
  • София
Този сезон Калин и Орлин май ще водят битката, ама ще видим.

# 67
Калин беше страхотен ,но само той ме впечатли този път.На мен си ми приличаше на Емил Димитров,може би само една идея по къса да беше косата,но сега като гледах и клипа наистина добре го имитира,и на глас го докарва  Crazy
Много ми допадна и черно-белия „клип”  Heart Eyes

# 68
Този сезон Калин и Орлин май ще водят битката, ама ще видим.
По скоро Калин и Прея.

# 69
  • I Love You 3000
............

Аз още миналата година се зачудих Фънки какво прави в журЕто? ooooh!

Аз се чудя и Дони в компетенцията на какъв е в журЕто. Хайде Хилда следи за пеенето в изпълнението. Но тези двамата какви трябва да го играят - актьори ли? newsm78

# 70
Ми не знам, тук се изрази мнение, че Азис бил феноменален... на фона на това всякакви коментари на чуждо мнение са излишни, всеки има, Фънки си дава неговото, което не значи, че има негови хора, та те всички си се познават тъй или иначе.
Азис дори на Черната овца вкара чалга орнаменти, щях да повърна, а Слави си е чалга, дори не знам за какво трябваше да влиза за имитация...

Фънки е музикант... примерно. Дони по образование е... фармацевт (а по професия музикант).

# 71
Мина ли бутонът?

Какво гледаме в момента? Явно предаването е свършило и пускат скрита камера  Rolling Eyes

Аааа, разбрах - това било скритата камера на Капките - много съм тъпа  Embarassed

# 72
  • София
Това директно продуктово позициониране идва малко в повече!
Прекалено досадна и набиваща се на очи реклама на Хепи!

# 73
  • Вестерос
Е как Дони защо е там, хахахахахха  Joy Joy ама той хич не е музикален продуцент на екс фактор и на предните капки, нее, хич не е певец също.

# 74
Мина ли бутонът?

Какво гледаме в момента? Явно предаването е свършило и пускат скрита камера  Rolling Eyes
Гледаме реклама на Happy  Wink
След като отправих запитване и ми бе разяснено, ще пускам нова тема за всяка нова седмица, да знаете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт