Добро основно училище в София!

• 1 767
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета!
Пред мен и семейството ми се изправи огромен проблем. Синът ми учи в 92 ОУ в София, но въобще не съм доволна - нивото е ниско, дисциплината е под всякаква критика. Моля ви препоръчайте ми училище, което да предлага по-добро образование и да е в близост до Константин Величков, Вардар или региона в София! Благодаря!

# 1
Здравейте, момичета!
Пред мен и семейството ми се изправи огромен проблем. Синът ми учи в 92 ОУ в София, но въобще не съм доволна - нивото е ниско, дисциплината е под всякаква критика. Моля ви препоръчайте ми училище, което да предлага по-добро образование и да е в близост до Константин Величков, Вардар или региона в София! Благодаря!

Аз съм много доволна от 41ОУ, намира се в центъра, близо до спирка "Сердика". Всъщност, класната до 4кл на синът ми просто беше добър педагог, нямам идея какво е положениет опри другите учители, но като цяло дисциплината беше на ниво.

# 2
Здравейте, момичета!

Горещо препоръчвам 76. ОУ "Уилям Сароян". Намира се на ул. "Братя Миладинови". В близост е до метростанция "Сердика". Пускам линк, от който да се запознаете по-подробно с училището и учителите. https://www.facebook.com/76-%D0%9E%D0%A3-%D0%A3%D0%B8%D0%BB%D1%8 … 1375984035983614/

# 3
Защо търсите само да е ОУ?
По лични наблюдения 76-то е подходящо за деца с арабски или арменски корени.Даже в последно време предимно първите,защото то е предпочинатао от такива семейства.Почнти само на хартия е изучаването на арменски език,да не говорим ,че не се подкрепя материално от тази общтност ,както би се очаквало.
В района на метростнциите-само СОУ-та мога да препоръчам от личен опит-32-ро,18-то,30-то,134-то.Това е,другото е примирение с положеннието.

Общи условия

Активация на акаунт