Модни консултации-23

• 102 875
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
И на мен много ми харесва, но аз по-скоро се съмнявам в качеството на материята и дали би прилепнала така добре към тялото.

Да, това са и моите притеснения  Peace
И дали няма много да прилепне  Mr. Green

# 346
Здравейте, според вас такъв тип рокля с каква връхна дреха може да се носи?
Скрит текст:

Виждам я с нещо цветно, тип oversize - палто, манто, тренч. При условие, че ти отива и харесваш.

Скрит текст:

Това просто, защото ми харесва, а и ми напомни роклята на MissNoir.

Скрит текст:

Silver touch, никак не обичам да го казвам, но щом питаш - НЕ МИ ХАРЕСВАТ ОБУВКИТЕ.

# 347
Скрит текст:
С тази яка незнам какво ще облечеш без да се начупи.
Колко градуса трябва да е за сандали и палто?  Laughing винаги ми е било интересно.

# 348
  • София

+1
Според мен не е замислена за носене с връхна дреха.

Показаните платформи не ми харесват. Иначе този модел обикновено е удобен.

# 349
Скрит текст:
Колко градуса трябва да е за сандали и палто?  Laughing винаги ми е било интересно.
Тя яката се чупи и може да падне ниско до раменете. А роклята ще я обличам за една сватба в петък и ще ми трябва нещо все пак за предвижване от колата до ритуалната зала и ресторанта. Дори и само да е наметнато.

# 350
Платформи не харесвам, няма какво да кажа по въпроса.
Прилепнали рокли приемам само на перфектни тела, останалото ми е грозно

# 351

Тя яката се чупи и може да падне ниско до раменете. А роклята ще я обличам за една сватба в петък и ще ми трябва нещо все пак за предвижване от колата до ритуалната зала и ресторанта. Дори и само да е наметнато.
Ясно, то няма да е истинско носене на връхната дреха. Едноцветен шал ще ти свърши работа за мен, петък ще е доста топло.

# 352
  • Варна
Платформите не ми допадат, може би панделката,
не знам, има нещо, което ме дразни в тях.
Иначе съм имала обувки на тази фирма,
един чифт май беше, но бяха железни.
След години стояха като нови,
да не повярва човек.
Но са купени доста отдавна. Седем-осем години.

Рая-Никол и аз много харесвам такива рокли
и с такова закопчаване и яка,
но нямам, защото също смятам,
че е нужно наистина перфектно тяло.

Естествено има жени, които си ги носят
и хич не им пука, но аз като знам,
че коремът стърчи, а задникът виси,
как да се напъхам в такава рокля Simple Smile

# 353
Kalitea, missNoir, благодаря ви за мненията Peace
Аз самата се замислих заради удобството, което усетих при меренето, но има нещо дразнещо в обувките като модел, no go са  ...

# 354

Рая-Никол и аз много харесвам такива рокли
и с такова закопчаване и яка,
но нямам, защото също смятам,
че е нужно наистина перфектно тяло.

Естествено има жени, които си ги носят
и хич не им пука, но аз като знам,
че коремът стърчи, а задникът виси,
как да се напъхам в такава рокля Simple Smile

Абсолютно си права  Peace Ако беше в реален магазин веднага бих пробвала, но така...Да не се окажа като наденичка  Joy Не личи колко е еластична, обичам прави рокли и ми стоят добре, но тази изглежда съвсем по тялото  newsm78

# 355
Модела на розовата блузка на точки, само че с три четвърти ръкав и десена е класически пепит.
Грабна ме и добре ми седи, обаче на работа само нея не мога да идвам, със сако ок, чудех се за някакви шалове дали са подходящи.
 Simple SmileНа сто години да стана сигурно няма се спра да се въздържам от такива емоционални покупки, нещо като ми хареса

раменете виждат ли се или деколтето прави лодка върху раменете?

Може и с шал, но раменете няма как да се прикрият, ако се виждат. Май само със сако. Или без нищо, ако не се виждат раменете.

Silver touch, обувките май вече не са напълно актуални. Разбира се ако това не ти е съображение, грабай.

Бодикон роклята определено е от китайските боклуци.

# 356
  • в Кошера

И на мен така ми се струва. Евтинее.  Peace

# 357

И на мен така ми се струва. Евтинее.  Peace

Така и предполагах, но не пазарувам от тези сайтове, следователно не ги разглеждам...Отпада категорично  Peace

# 358
  • София
Вчера направих една спонтанна покупка на дънки чарлстон. Ето ги:

Скрит текст:

Харесвам марката - MIH и това също спомогна за покупката. Днес обаче си мисля, че този тип дънки просто не се носят тук и ще изглеждам смешно. Май твърде много гледам разни чуждестранни блогове и това ме е подвело. А може и просто да не се движа в правилните кръгове Simple Smile

Така и така, взела съм ги. Приемам идеи как да ги съчетая с точните обувки и блуза/сако/яке. Слаба и висока съм. Не съм първа младост, така че гол пъп не става Simple Smile

# 359
Честито.  Wink
Харесват ми дънките ти.  Heart Eyes
По въпроса дали са модерни - при нас се носят и още как, и се предлагат във всеки магазин.
Аз лично си извадих всички чарлстони, които имам и пак ги подносих, та и нови купих.
Нося с удоволствие такива модели. Отиват ми и ги харесвам.  Crazy
По въпроса с обувките - с ниска обувка не ми допадат. За мен лично най-добре седят с ток. А нагоре - каквото имаш и ти отива. Възможните комбинациите са много.

Общи условия

Активация на акаунт