Модни консултации-23

• 102 828
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Наскоро пуснах голяма част от дрехите си за дребни пари в един нашумял ап, чрез който се продават или разменят разни неща. Жал ме е вече да ги изхвърлям, ценя си ги, дори и вече да не ги нося, почти нови са и хубави. Смятам, че който си направи труда да хареса и купи нещо, поне го цени и ще го носи. А и има много млади момичета,  които искат разни неща, а не могат да си ги позволят. Вече изкарах 20 кинта  Mr. Green Яке, жилетка и 4 чифта дънки.

Привет, как се казва този ап Simple Smile
И аз със същото питоне?
Моля! bouquet

# 436
Момичета, включвам се и аз в темата Simple Smile

Купих си ето този гащеризон

Скрит текст:

И сега големият ми проблем са обувките, с които да го нося ooooh!
Пробвах какви ли не, но все нещо не ми харесваше... Това, което пречи на избора ми е, че искам обувката да е с по-дебел и нисък ток... Моля ви, давайте идеи (може направо линкове към онлайн магазини) Praynig

# 437
  • в Кошера
Скрит текст:
Наскоро пуснах голяма част от дрехите си за дребни пари в един нашумял ап, чрез който се продават или разменят разни неща. Жал ме е вече да ги изхвърлям, ценя си ги, дори и вече да не ги нося, почти нови са и хубави. Смятам, че който си направи труда да хареса и купи нещо, поне го цени и ще го носи. А и има много млади момичета,  които искат разни неща, а не могат да си ги позволят. Вече изкарах 20 кинта  Mr. Green Яке, жилетка и 4 чифта дънки.

И аз със същото питоне?
Моля! bouquet

Shedd вероятно.  Peace

# 438
  • Австрия
искам обувката да е с по-дебел и нисък ток...

Привет, Ния  Simple Smile

Моите предложения:

Скрит текст:
с такива ми би допаднало най-много:

бих комбинирала и с оксфордки  Heart Eyes

също:

други:

и със съвсем нисички:

в различни стилове са.. зависи къде и с каква идея ще се носи гащеризона  Peace

# 439
  • Street of Dreams

И аз със същото питоне?
Моля! bouquet

Привет Simple Smile
Не е български ап-а, едва ли ще ви свърши работа. Shpock се казва. Peace

# 440
  • София

[/spoiler]
Наскоро пуснах голяма част от дрехите си за дребни пари в един нашумял ап, чрез който се продават или разменят разни неща. Жал ме е вече да ги изхвърлям, ценя си ги, дори и вече да не ги нося, почти нови са и хубави. Смятам, че който си направи труда да хареса и купи нещо, поне го цени и ще го носи. А и има много млади момичета,  които искат разни неща, а не могат да си ги позволят. Вече изкарах 20 кинта  Mr. Green Яке, жилетка и 4 чифта дънки.

И аз със същото питоне?
Моля! bouquet

Привет Simple Smile
Не е български ап-а, едва ли ще ви свърши работа. Shpock се казва. Peace
Скрит текст:

Hug

# 441
искам обувката да е с по-дебел и нисък ток...

Привет, Ния  Simple Smile

Моите предложения:

Скрит текст:
с такива ми би допаднало най-много:

бих комбинирала и с оксфордки  Heart Eyes

също:

други:

и със съвсем нисички:

в различни стилове са.. зависи къде и с каква идея ще се носи гащеризона  Peace

Оо Дими, страхотни са! Peace
Влюбих се в тези с панделката и точките  Heart Eyes
В кой сайт мога да ги разгледам и в краен случай да поръчам? bouquet

# 442
  • Австрия
Повечето от показаните обущета са от yoox.com, предлага най-различни обувки: като стил, марка, качество, цена.. Мисля, доставя до БГ, само пощ. разходи ще са високи.
Специално обувките (T.U.K), които ти се харесаха, Ния, не са особено качествени - от изкуствена кожа и .. зле изработени. Дадох ги само като пример за модел.

# 443
Този гащеризон нещо много недомислен. От там и проблема с обувките. Уж има басти на кръста, а в бедрата тесен...
Опитай се да го върнеш и си намери нещо по- подходящо. Ако все пак решиш да го носиш, преспокойно можеш да го носиш с балеринки.

# 444
  • Австрия
преспокойно можеш да го носиш с балеринки.

Peace

Но ако държиш на обувки с поне някакъв ток, все някъде трябва да има дамски, средно високи, с ретро-лъх, подобни.

# 445
Гащеризона е с никаква дължина ( или поне на снимката е такъв) и изобщо не го виждам с токчета, особено пък ретро стил. Както вече казах, за мен целият гащеризон е едно голямо недомислие, някаква странна смесица от стилове, никаква дължина и лоша кройка.

# 446
Аз мисля, че изглежда и стилно, и елегантно. Wink Все пак - всеки харесва и облича различни неща. Харесва ми и това, че е българско производство. Peace
Благодаря за предложенията! Ще продължа да търся това, което се върти в главата ми.

# 447
Зависи на колко си години и къде ще го носиш  Wink. Може да е стилен за някоя ученичка, която се мъчи да изглежда по зряла и по- секси ( автокоректора изписа първоначално селски) , но за жена над 25 изглежда доста инфантилен.

# 448
  • ...на безопасно
И според мен гащеризонът е с много лоша кройка. Платката-колан на талията, бастите и въобще лошите пропорции на крачолите , целия този сбирщайн е всичко друго, но не и стилен.

но...важното е собственичката да си го харесва  Grinning

# 449
  • Австрия
Aми, да, това е важното. На нея може и да стои добре  Peace На мен (и на вас?) няма да пасне, но на една млада жена със слаби, тънки крака?

Общи условия

Активация на акаунт