Модни консултации-23

• 102 912
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
Не го знаех това за чантите и особено за Фурла и Селин съм изненадана, независимо дали с надпис или не. Може би не се заглеждам по чантите на другите по улиците, когато съм за малко там. Обаче като пуснат имитации на Гучи, непременно ми кажете  Peace Praynig

Ми то е заринато от години. Просто вече никой не се интересува от Гучи, защото има по-интересни неща, но те по навик си правят ментета. В общи линии човек трябва да може да ги различава и тогава отдалеч вижда дали е имитация или някой движи с чанта за 3,000 евро.
Не е задължително. Аз лично пет пари не давам кой движи с чанта за 3000 Евро. Харесвам някои модели на безсрамно скъпи марки и ако ги видя в по-нормалния ценови клас, въобще няма да се колебая - стига ми да е качествено, каквото ще да пише на него. Сигурно защото държа на външен вид и качество,  а не на имена.  Wink
Ако намирах модели, които да ме удовлетворяват в ниския ценови клас например, щях да пестя бая пари.  Crazy

За белия костюм съм твърдо не.
Имам колежка, която е фенка на скъпите чанти и честно казано разбирам увлечението и по тях Simple Smile. И аз съм на същото мнение, че бих си купила менте стига да е хубаво качеството, но за сега не съм попадала на ментета, които да задоволяват изискванията ми.
Преди няколко дена гледах на едно летище тази чанта и сега ме е яд, че не си я купих.
http://www.herheadintheclouds.com/blog/2014/2/20/roseau-heritage

# 241
  • Варна
Zari65,  при тази фигура и съчетание жената и на 25 да е, пак ще е грозна гледката, то е ясно.

Ето един пример да смела дама, която по нашите георафски ширини би предизвикала доста коментари:
Скрит текст:
Един пример, който много се доближава до харесваното и носеното от мен:
Скрит текст:
[video]
На работа или на родителска среща няма как.
Такива баби много ме радват.
А стилът на тази певица, изхвръкна ми името й, много го харесвам,
така че, Ваня 7, продължавай все така Simple Smile

Sesylle щом няма да ги носиш двете части заедно, за мен е ок.

# 242
Раираното сако, ако беше малко вталено може би- така ми е малко торбесто, а панталона ще трябва да му махнеш отпред ръба, лена доста се мачка и с тоя ръб никак не ми се връзва, ако го махнеш пък може и той да стане торбест.
На кантар са ми и двете.

# 243
  • София
Колкото повече одъртявам, толкова по-младежки се нося. Искам да идва истинска пролет, писна ми от пуловери, палта и ботуши.

# 244
Колкото повече одъртявам, толкова по-младежки се нося. Искам да идва истинска пролет, писна ми от пуловери, палта и ботуши.

И при мен е точно така Hug

# 245

И при мен е точно така Hug
И аз в групата. Най-интересното е, че сега най се харесвам, като по-млада все си намирах нещо, което да критикувам в себе си Simple Smile.
Сакото от ленения костюм бих носила с дънки и сандали, панталонът - не.

# 246
Не си давам дънките, кубинките, ботите, кецовете и коженото яке. Naughty
Ето малко готини баби, при това побелели. Не съм ровила за повече, но със сигурност има прекрасни примери.

Никак не харесвам лен. Rolling Eyes
Мачка се, повече и от коприна. Става и торбест Crossing Arms

Ааааа, сдобила съм се с мечтаното палтенце, тъй че оставете ме поне още седмица-десетина дни да му се порадвам Joy

Относно чантите, харесвам марки, които са крайно непопулярни у нас.

kikamora, хубава чанта Grinning

# 247
винаги ми е било чудно какъв е двигателят, който кара някои жени да носят с удоволствие кубинки, разкъсани дънки или рокерски якета

# 248
goddess , тези жени по-скоро бих нарекла жени с излъчване и стил- а стилът няма възраст

# 249
Като заговорихте за Фурла..., наскоро една жена се опита да ми пробута менте на Метрополис. Беше пуснала обява в един сайт и снимките бяха ок. Но предпазливо я накарах да ми пусне още снимки (на ключето, на закопчалката и т.н.) Еми оказа се менте. Добре, че имам оригинална такава и успях да сравня, въпреки че определено и да нямах изпълнението не беше добро и си личеше, а искаше 240 лв за нея.
След това се поразрових в нета и се оказа, че има ментета на Метрополис за по 70лв. - ужасни.

# 250
винаги ми е било чудно какъв е двигателят, който кара някои жени да носят с удоволствие кубинки, разкъсани дънки или рокерски якета
Същият, който кара някои жени да носят с удоволствие високи токове.  Wink
Всеки си носи каквото му харесва, неразбирам какво ти е странно.

# 251
Същият, който кара някои жени да носят с удоволствие високи токове.  Wink
Всеки си носи каквото му харесва, неразбирам какво ти е странно.

и аз не разбирам отговора ти Wink

# 252
Имах предвид само високи токове да носят, не се изразих правилно. Аз тях не ги разбирам.
С какво свързваш скъсаните дънки, кубинките и рокерското яке?

# 253
  • Варна
По повод одъртяването и облеклото,
като че ли ставам по-смела в експериментите.
В тази връзка пак, този тренд/стил и т.н. как
ви се струва?! Май не сме го коментирали?!
https://in.pinterest.com/pin/352617845804610016/
http://glamradar.com/5-ways-to-wear-the-backward-shirt-trend/

# 254
какво значение има с какво ги свързвам? Свързвам ги със садо мазо и антиженственост, но това е без значение, защото е просто лично мнение. Интересно ми е да чуя какво наистина провокира някой силно и неподправено да дефинира тези атрибути като най-любими.

Това с ризите наобратно дори не смптам да го коментирам. Свършиха се дрехите и формите на разнообразие в общи линии, че да се правим на циркаджии.

Общи условия

Активация на акаунт