Модни консултации-23

• 102 901
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Биляна, с "налагане" става най-добре.
Аз като цяло почти не нося сака  и имам много малко такива. На работа не ни е строг дрес кода и залагам повече на жилетки, но роклята ще е за официално събитие и си ми трябва сако.

Обувки имам и черни и тъмно сини (ест.велур), също ще пробвам с кои ще стои по-добре.

# 286
винаги ми е било чудно какъв е двигателят, който кара някои жени да носят с удоволствие кубинки, разкъсани дънки или рокерски якета
Същият, който до преди 7 години ме караше да не слизам от 10 см токчета. Увереност!
Комфорт! Усещане за жена, дори и под зебло Wink

Кратко, точно и ясно.  Peace Hug

Аз онзи ден ходих с едни по-твърди обувки, които ми направиха краката тотал щета. Представям си ако обуя кубинки. Как комфорт, бе мацки!  Laughing Вие сте достойни за женската пешмерга щом ви е удобно и уверено.

Кубинки, скъсани дънки и рокерски якета, дори метълски тениски и пънкарски панталони също нося и не мога да си представя, че на някой това може да му е проблем  LaughingЧувствам се чудесно И така, обичам смяната на стиловете. При цялото разнообразие на движения, дрехи, прически, класи, култури, субкултури  около мен, много рядко се впечатлявам от нещо, камо ли пък да се възмутя. Ако трябва да посоча какво ме дразни - единствено тесногръдието на хората, но всъщност и то ме интересува периферно.  Wink

злобата загрозява.

# 287
 Simple SmileБеки, ако ме беше видяла зимата по студовете как ходех на работа с баш планинарски туристически обувки сигурно щеше да откачиш, знам как изглеждах, ама не ми пукаше щото ми беше топло на краката и ми бяха сухички. А освен това ходех без да пристъпвам едва едва ли ще се хлъзна на някой лед или не.
А класическия модел на Тъмбърланд - бежовия го имам да не кажа голяма дума, но от над 15 години, бях си го взела пак така за планината- ами няма по -удобно нещо.

Та и с кубинките предполагам е така, едни удобни, други а нищо не стават
А в мойто виждане за модата има много много по неприемливи неща от кубинките.

# 288
  • в Кошера
Всичко е строго индивидуално.
И аз не бих сложила инфантилна флорална рокличка и платформи, примерно, но това съвсем не е важно и показателно за останалите.  Mr. Green Grinning

# 289
Има кубинки и кубинки. Не бих носила онези на тимбърланд жълтите, тъй като са ми много неудобни, но имам два чифта от много мека кожа, но и тях не нося, че постоянно ми късат чорапите Simple Smile

# 290
  • Варна
Носите ли чисто бели пролетно - летни рокли?
Умувам над една такава...
До сега не съм имала бяла рокля,
нито на сватбата си бях в чисто бяло Simple Smile
Ще я разчупя с цветни аксесоари и обувки,
но въпреки това се чудя,
защото бялата рокля я свързвам с булка,
макар че моделът, който владее мислите ми,
няма нищо общо с булчинска рокля.

# 291
  • В полите на Пирин планина
Аз бяло не нося. И нюд, екрю, бежово ... Бледи, пастелни нюанси ми стоят зле. Освен светло сиво и светло синьо.

Каква е роклята, която ти е на ума?

# 292
Имам, много си я харесвам, лятото ми е като втора кожа защото е от лен и коприна.

Нещо подобно, но малко вталена

http://www.secretzone.bg/c/lin-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0 … D0%B7%D0%BE%D0%BD

# 293
Обожавам бели рокли за лятото. Но аз съм голям фен на бяло и черно.  Особено, ако човек живее на морето е направо "must have".

# 294
  • Варна
Каква е роклята, която ти е на ума?
Тази е, разбира се на мен няма да ми е под дупарата  Sunglasses
Пише, че е екрю, но аз я виждам бяла и се презастраховам.
Скрит текст:

wantmenow, засрами ме  Wink
хем съм на морето, хем го нямам този must have.

# 295
  • София
Хубава е бялата рокличка, но е супер къса Simple Smile

# 296
Sesylle, костюмът ти много ми хареса. Според мен ще изглежда добре с кецове или оксфордки, както и с високи обувки. Не бих носила отделно елементите му, напротив бих се заиграла с "пижамения" тренд. С тениска с някакъв надпис, щампа, друг принт също ще е ОК.  Не знам защо ми се върти ей тази, откакто го видях...

Скрит текст:

Скрит текст:

MissNoir, харесва ми и не ми навява асоциации с булка.

# 297
Калитеа, благодаря.  Още се чудя. Simple Smile

Бялата рокля е хубава и с цветни аксесоари ще изглежда много добре. Бих я купила.

# 298
  • Австрия
Носите ли чисто бели пролетно - летни рокли?

Въобще. Но аз по принцип не нося бяло. На сватбата си бях с костъм сако+панталон в маслинено зелено  Laughing

макар че моделът, който владее мислите ми,
няма нищо общо с булчинска рокля.

Скрит текст:

прилича на булчинското рокле на майка (60-те години)  Grinning

Като цяло - не е лоша. Зависи как стои, с какво е съчетана - може да се получи добре..

# 299
  • Варна
прилича на булчинското рокле на майка (60-те години)  Grinning
Като цяло - не е лоша. Зависи как стои, с какво е съчетана - може да се получи добре..
Хихи  Laughing
Значи, ако решим да си подновим брачните клетви с мъжа ми, казваш, че може тази рокля да ми свърши работа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт