Модни консултации-23

• 102 878
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
Mary Jo, още не съм ги получила, за да измеря, но на сайта са дали мерките (като се кликне в Details: пише Hem opening 11", което е 28см)

https://www.mih-jeans.com/womens-jeans/flares/stevie-jean-berg-wash.html

Medy,  благодаря.
E, значи те не са чак толкова широки. И от снимката в сайта се вижда, че са много приятна ширина долу. Нищо прекалено. Ще си ги носиш с удоволствие. Просто последните години свикнахме с тесни модели и тези ни се струват много широки. Аз даже някои от моите чарлстони съм ги стеснявала долу в крачолите...и сега за някои съжалявам. По-хубави си бяха широки...

Сега измерих няколко от моите - имам малко по-тесни: 26 см., имам и като твоите: 28 см., но имам и по-широки: 30 см. Crazy. Нося си ги наред с тесните модели и изобщо не се притеснявам дали ме възприемат като модерна или не Peace.
Т. нар. bootcut, които спомена kikamora също са с приятна ширина. Ако досега си носила само slim, мини първо на bootcut и после на flare. Така ще направиш плавeн преход Mr. Green.

# 376
  • Варна
Medy, току - що видях жена с такива дънки,
тук във Варна Simple Smile
Беше с обувки на ток
и стоеше много добре.
Носи си ги спокойно,
ще си модерна Simple Smile

# 377
  • София
Тези дънки седят много красиво. Аз имам същите, на ONLY. Не са въобще широки долу. Ще ги сложа днес. Grinning

# 378
  • Варна
Как да не кажа "честит първи април" с тази снимка  Mr. Green

# 379

Много яко.  Sunglasses Ако беше и чорапугашник с една копринена рокличка нагоре, скачам веднага

# 380

Много яко.  Sunglasses Ако беше и чорапугашник с една копринена рокличка нагоре, скачам веднага

* ЧорапОгаЩник Simple Smile

# 381

* ЧорапОгаЩник Simple Smile

всъщност исках да кажа чорпугащник. кто селфетки.

# 382
  • Бургас/Пз
Момичета, моля за малко помощ.
Колебая се за тези обувки дали ще стоят добре с черна пола тип молив, нещо подобно e полата http://women-outfits.com/2015/02/04/5-spring-plus-size-work-outfits/4/
А това са обувките https://stylno.com/bg/shoes/68914-arnaldo-toscani-obuvki.html
Изобщо такъв модел обувки дали са подходящи като за поли??
Напоследък трудно издържам с тънките токчета, защото ми се налага повече вървене и затова се ориентирам към нещо с по-стабилен ток.
Пробвах с ниски обувки и да си нося високите, но не си е работа постоянно да размъквам обувки нагоре надолу.
За съжаление обаче такъв модел обувки никъде не виждам по магазините и се чудя дали пък не са демоде  newsm78

# 383
  • тук-там
Имам същите обувки и ги нося само с леко разкроени дънки или "зимни" панталони, които покриват част от тока. На всичко останало стоят грубо. Да, много са удобни иначе. Peace

И.....копирам си поста от съседната тема.

Скрит текст:
Аз... с малко по-необичаен въпрос...
Търся човек, "върху"  който да изсипя всичките си гардероби и който поне маааалко да ме научи на....не знам, подреждане, комбиниране, цветови усещания..
Имам  много ценни неща, купувани просто защото са ми харесали,  но някак ми убягват комбинациите.  И си карам с едни и същи...
Вярно, всичко е сбутано, не ми се рови, може би трябва от подреждането да започна.  newsm78

# 384
  • В полите на Пирин планина
На мен много ми харесват обувките, вкл. и за пола, но аз нося обувки само с широк/дебел ток. Не мисля, че ще стоят зле и с пола.  Peace

# 385
Обувките са тип офис обувки и не виждам проблем да се носят с поли и рокли. Имам подобни, които ужасно харесвам, но нямам с какво да нося, тъй като не нося офис дрехи.

# 386
Идеални са обувките за поли и рокли. Не са демоде въобще.

# 387
  • тук-там
Може и да сте прави. Въпрос и на визия. Аз, с моя 40 номер и слаби крака изглеждам нелепо в тях. Стоят някакси... newsm78 точно грубо. С панталон или дънки е друго. Peace
Имам няколко такива и си ги нося с кеф, защото са удобни за шофиране, за разлика от стилето-то.

# 388
  • София
Обувките са чудесни и с този тип пола ще стоят много добре. Подходящи за ежедневието и изглеждат супер удобни

# 389
Ани ,
Като пешеходка ходя на работа основно с обувки с дебел ток 5-6 см макс, над тия см пак си ме болят краката, независимо от облекчението на стабилния ток- тези са 8см и ако ще ги взимаш за удобство незнам дали ще го постигнеш.
А иначе е ок с полата според мен.

Общи условия

Активация на акаунт