Модни консултации-23

• 102 849
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
ани, и на мен ми харесват показаните обувки,
както и на becky обувките ми харесват много,
точно такива каквито са Simple Smile

Ани, не знам тези дали ще ти допаднат,
естествена кожа, в твоя диапазон за пари,
мен лично не ми харесва, когато има панделка. Да не ти се сторят малко чалга,
не знам  Mr. Green
http://christian-bg.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0 … %D0%BE%D0%B4-2990
Разгледай и следващите страници, има още един модел,
както и тип мокасина на нисък ток.

wild rabbit, по твоя въпрос, веднага се сетих, че преди няколо години,
имаше тема, пусната от момиче, което също търсеше подобен вид помощ,
само че тя искаше и да й се помогне в избора и купуването на дрехи.
Сигурно си спомняш темата,
защото тя стана епична и се оформиха два лагера.
И от една нъпно безобидна тема/взаимопомощ,
стана такова мазало...
та, мисля че е по-добре да се откажеш от идеята
непозната от някакъв форум да се намесва
в личното ти пространство по този начин.
По онова време, аз предимно четях и пишех рядко
най-вече в теми за бебетата,
а виж само какво впечатление ми е направила тази тема,
и как още я помня след толкова години.

# 406
  • Бургас/Пз
Ани, не знам тези дали ще ти допаднат,
естествена кожа, в твоя диапазон за пари,
мен лично не ми харесва, когато има панделка. Да не ти се сторят малко чалга,
не знам  Mr. Green
http://christian-bg.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0 … %D0%BE%D0%B4-2990
Разгледай и следващите страници, има още един модел,
както и тип мокасина на нисък ток.

Ноарче, благодаря ти, няколко неща си харесах  Mr. Green

Денси, мерси много за инфото.  Peace

# 407
Хубава работа, ама румънска. Писали шипинг уърлдуайд, а на 4 държави в Европа кликнах, и на всяка ми казва, че не шипват дотам. Виждала съм на познати чудесни румънски и сръбски местни обувки и чанти, обаче ей такива неуредици при пазаруването ме отказват тотално. Хем искат да продават на цените на добри марки, хем обслужването куца. И от някои български марки/ търговци съм с подобно впечатление.

# 408
  • София
Имам същите обувки и ги нося само с леко разкроени дънки или "зимни" панталони, които покриват Търся човек, "върху"  който да изсипя всичките си гардероби и който поне маааалко да ме научи на....не знам, подреждане, комбиниране, цветови усещания..
Имам  много ценни неща, купувани просто защото са ми харесали,  но някак ми убягват комбинациите.  И си карам с едни и същи...
Вярно, всичко е сбутано, не ми се рови, може би трябва от подреждането да започна.  newsm78[/spoiler]

Рабит, извади и наснимай всичко. Ако може на бял или черен фон. Подреди си ги в папка.
Запиши се в някой сайт - примерно Поливор и Пинтерест. В Поливора си търсиш подобни на твоите дрешки и си правиш колажи. В Пинтерест търсиш цели съчетания с една, две или повече дрехи или аксесоари.
Аз така правя. А и повечето хора тук.

# 409
Всичко става с мерене, а не снимки Wink. Пробваш, сменяш и т.н докато решиш кое с кое си пасва.
Единственото място от където черпя идеи за съчетаване на цветове, са индийските старите Simple Smile.

# 410
ani_d, харесаха ми повече лаченият вариант на обувките, според мен ще отива на една бизнес визия, а и няма видими метални части по обувката, които да дразнят окото.

А за съчетанието на дрехи - мерене и експериментиране. Направи си предизвикателство, например седмица, две изобщо да не повтаряш дреха. Понякога така наяве излизат нови любимо комбинации или пък ти хрумват нови начини за съчетаване.

# 411
И аз съм от тези с меренето. Няколко пъти в годината губя доста време да меря и сечетавам застоялите неща.

# 412
  • тук-там
Благодаря ви. Да, така ще направя. Всичко вън и ...едно по едно.  Доста неща и ще си заминат.
Вчера извадих белите ризи. Имам 7 броя и нито една не стои така както ми трябваше. ooooh!

# 413
  • София
Точно сега е времето. Аз вчера изхвърлих една голяма торба. Прибирам зимни, изхвърлям, вадя пролетно-летни...

# 414
Ако няма на кого да се подарят, дрехите могат да се дадат за рециклиране в ХМ и да се получи талон за намаление  Peace

# 415
 Момичета, търся си обувки и чанта за рокля в цвят  мента,дълга ,официална? Подобна на тази http://nerinabg.com/ROKLYa-VIRZHINIYa-V-TSVYAT-MENTA, само че не е дантела горната част , а тюл с мъниста и цветчета.

# 416
  • в Кошера
Цвят мента стои прекрасно със златo (розово злато също).

# 417
Още една комбинация

И със синьо няма да е лошо:

# 418
  • Австрия
Цвят мента стои прекрасно със златo (розово злато също).

Съгласна!

Обаче показаната рокля клони към цвят аквамарин. Който, според мен, стои по-добре със сребро..  Laughing

За дрехите из гардеробите: при смяна на сезоните, преподреждам. С което и отстранявам известно количество, съответно разпределям:

- годни за носене от приятели/роднини (за съжаление вече няма толкова дребни, та..кхм  Rolling Eyes)
- контейнерите на Хумана

# 419
Какви и къде са тези контейнери Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт