Модни консултации-23

• 102 776
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Kristinnnn, и на мен ми допада Wink /харесвам много такъв стил/

Малко off, но наскоро се коментираше и може да е полезно за някой:)
Скрит текст:

# 541
  • София
Raya-nikol - на Карен Милън е роклята. Аз лично купувам от английския сайт при намаления.  Heart Eyes

# 542
за сутиени, които не се виждат, в повечето пъти намирам нещо удобно и небабешко в women secret.

тези ръкави наистина ли са коприна? на мен ми изглеждат полиестер, а и като го знам магазина, няма да се учудя да продадат полиестер за 170 лв.

Cesari, вместо да даваш луди пари нахалос, защо не си вземеш стилист?

# 543
  • София
Не съм достигнала стандарта да си наемам стилист и в ежедневието смятам, че се обличам с вкус и спрямо нормите на средата, е която работя. Ръкавите са 100%  коприна.  Peace
Линка с бельото ми е изключително полезен.
Благодаря на всички за коментарите!  bouquet

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 16:57 от Cesari

# 544
Какво мислите за цветните сутиени? Показват ми се презрамките от потниците лятото и си мисля ако нося цветни няма да толкова грозно или...?

# 545
Kristinnnnn, аз си имам цветни сутиени и ги нося. Лятото не нося потници с толкова тънки презрамки, че да не покриват тези на сутиена...но ако цвета съвпада, и си на разходка, а не на работа не виждам проблем.

Копринените ръкави не ми харесаха, или поне не в комбинация с тази рокля. Цената е малко прекалена, въпреки че са естествена коприна, поне според мен.

# 546
Имам нужда от консултация. Одобрявате ли това http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0364547005.html за нещо като повторение на бала, но за хора, остарели с бая годинки след абитуриентска възраст? Не трябва да е много официално, но все пак се изисква и да не сме с ежедневно облекло според условията на организаторите

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 18:49 от Аmanda

# 547
  • по пътя
Имам нужда от консултация. Одобрявате ли това http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0364547005.html за нещо като повторение на бала, но за хора, остарели с бая годинки след абитуриентска възраст? Не трябва да е много официално, но все пак се изисква и да не сме с ежедневно облекло според условията на организаторите
Отношението цена качество е безумно според мен, тази рокля ще стои много евтино, за тези пари можеш да си намериш нещо по-добро и свежо. Peace

# 548
milcky, роклята е достатъчен акцент, поне според моя вкус. Ако сватбата е на закрито, вероятно няма да ти е нужна горна дреха и все пак помисли за сако, със силно обрани ръкави.  За себе си бих избрала яке Mr. Green

zari65, това общество не е консервативно/ нищо не разбира дори и от дрес код, нагледала съм се на такива недоразумения/, то е скучно и задръстено. Да не лепя и други етикети. Rolling Eyes

desuri,  bouquet, обикновено се справям с всякакви ситуации, но вероятно заради освободеността ми, понякога се чувствам неуверена, доколко съм премерена. Особено в случаи, като този, когато трябва да съм скучна и да избягам от някаква лелинска визия. Черното сако и за мен е по-добре, а и е от по-финна вълна.

Кошуля-та ми харесва. Нося такива по време на дежурства, когато не съм в комисии.

# 549
goddess, исках да бъда тактична, а това че е пълно с недоразумения, навсякъде ги има, въпроса е ние да не сме недоразуменията.

Роклята от нм не ми харесва.

За копринените ръкави, ако е истинска коприна, цената си е ок, но не това е въпроса .
лошата материя може да развали всяка рокля, а за събитието за което ще се носят е важно нещата да са от качествени и добри платове.

# 550
goddess, относно събитието ти в професорско-доцентска и пр. академична среда, аз работя в тази сфера, участвала съм и в по-семплите ѝ (конференции, премиери на книги и пр.), и в по-тържествените ѝ ситуации (награждавания, да кажем) - не се притеснявай за облеклото и не бъди ненужно скучна и свръхконсервативна. Средата е разнородна: някои учени са съвсем неглиже, други - в старомодни костюми, трети са новатори, облечени с вкус, зависи от финансовия ресурс, който също е много различен. Няма дрес код, има свобода. Съвсем сериозно ти казвам. На премиерата на собствената си книга се появих с черна рокля, ръчно бродирана около деколтето (черна дантела), без ръкави, на Роберта Биаджи. Носех и сако, но така и не го сложих и си останах по голи ръце. На едно награждаване - отново в рокля на същия бранд, лилава, в горната част от фино плетиво, а надолу - от друга, по-тънка материя. Изобщо - обличаш се, както искаш, но все пак елегантно, и гледаш да си откроима все пак, да разчупиш, доколкото е възможно, клишето. Тези неща, които си показала, напълно стават.

# 551
desuri, goddess  bouquet И аз мисля като вас, но имах нужда да си сверя часовника  Peace

# 552
Благодаря за мненията за роклята. Ужасно се колебая какво да облека, защото въпреки условните изискванията за дрескод, все си мисля, че повечето хора ще дойдат неглиже, поне, ако са си останали същите като дух. Просто ме е страх да не изглеждам не на място, ако съм много официална
Дайте идея за нещо в зелено, синьо или кафяво Embarassed

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 21:09 от Аmanda

# 553
Не съм достигнала стандарта да си наемам стилист и в ежедневието смятам, че се обличам с вкус и спрямо нормите на средата, е която работя. Ръкавите са 100%  коприна.  Peace

не искам да те обидя и не казвам, че нямаш вкус, а само че при сумите, които ръсиш, си заслужава все пак и съчетанията да са на ниво. Но ти си знаеш...  bouquet

# 554
Аз, пак да питам за цветните сутиени Crazy Наистина ми е важно...... Носите ли такива или е цигания на поразия....

Общи условия

Активация на акаунт