Модни консултации-23

• 102 719
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, въпросът ми може да не е много за тук, но не ми се искаше да пускам нова тема, извинявам се предварително  Embarassed Та купих си тъмни дънки от НМ, които много много харесвам как ми стоят, а не намирам дънки лесно /иначе нямаше въобще да се занимавам с тях/. Имат жълт етикет, който предупреждава, че цапат и още не съм го махнала, защото се чудя дали да не ги върна, но искам първо да се консултирам с вас. Та какво да ги направя, че да не цапат светли тениски, ризи и т.н. Сега пролетта и лятото не нося тъмни тениски. Вие купували ли сте от тези дънки на НМ, виждам, че вече повечето им са с такъв етикет, а в магазина не ми казаха много по въпроса като попитах. Дали само с няколко изпирания и накисване с оцет ще е ок да ги нося?  newsm78

Няма да цапат повече от всеки друг чифт дънки който носиш Wink Това е някаква презастраховка на фирмата. Ако пък толкова те е страх, облечи ги с някаква стара бяла риза или тениска и провери.

# 616
  • В полите на Пирин планина
Накисни ги в студена вода с малко оцет за кратко, а после на кратка програма на пералнята на 30 градуса със цветоулавяща кърпичка.

# 617
Някъде назад по страниците обсъждахме
обличането на ризи наобратно.

Днес ми попадна това и честно казано много ми хареса
Скрит текст:

Това сигурно седи добре и отпред, защото самия модел е такъв.

Аз да попитам на събиране на журналисти дали мога да си позволя закачка? Бяла тениска с принт - вестникарска статия за Ролинг стоунс, а останалото ще е спортен черен костюм и оксфордки. Да уточня, че събирането не е официално, но е важно. Според мен носи на умерена проява на въображение и собствен почерк, но ми е за първи път и съм леко разколебана.

# 618
  • FRANCE
Момичета, въпросът ми може да не е много за тук, но не ми се искаше да пускам нова тема, извинявам се предварително  Embarassed Та купих си тъмни дънки от НМ, които много много харесвам как ми стоят, а не намирам дънки лесно /иначе нямаше въобще да се занимавам с тях/. Имат жълт етикет, който предупреждава, че цапат и още не съм го махнала, защото се чудя дали да не ги върна, но искам първо да се консултирам с вас. Та какво да ги направя, че да не цапат светли тениски, ризи и т.н. Сега пролетта и лятото не нося тъмни тениски. Вие купували ли сте от тези дънки на НМ, виждам, че вече повечето им са с такъв етикет, а в магазина не ми казаха много по въпроса като попитах. Дали само с няколко изпирания и накисване с оцет ще е ок да ги нося?  newsm78

Няма проблеми, но ги изпери поне 2-3 пъти на 30 градуса. И за кожата ти е добре. Наскоро имаше едно предаване (във Франция) точно за дънките на НМ, Зара и подобни, че са третирани с много химикали особенно тъмните и най-малкото е да се изперат преди носене. И после естествено не ги переш със светли дрехи.

# 619

Скрит текст:

Аз да попитам на събиране на журналисти дали мога да си позволя закачка? Бяла тениска с принт - вестникарска статия за Ролинг стоунс, а останалото ще е спортен черен костюм и оксфордки. Да уточня, че събирането не е официално, но е важно. Според мен носи на умерена проява на въображение и собствен почерк, но ми е за първи път и съм леко разколебана.

Добре ми звучи идеята ти

# 620

Скрит текст:

Супер идея! Peace

# 621

Скрит текст:

+1 Peace

# 622
Благодаря, от това подбутване имах нужда.

# 623
 Laughing Като те подбутнахме, сподели откъде е тениската,харесвам много такива с идейни принтове.

# 624
Момичета, здравейте  Hug
Имам нужда от идеи  Mr. Green
Следващия месец съм на сватба и съм харесала тази рокля http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=5809315&CTAref=Saved+Items+Page Идва ми обаче малко тъмна и това ме спира. С какви цветове мислите, че ще мога да я освежа? Само не нюд  Laughing Искам нещо по интересно, но тази дантела сякаш не позволява много аксесоари  Thinking Какво ще кажете?

# 625
  • София
Скрит текст:
Няма проблеми, но ги изпери поне 2-3 пъти на 30 градуса. И за кожата ти е добре. Наскоро имаше едно предаване (във Франция) точно за дънките на НМ, Зара и подобни, че са третирани с много химикали особенно тъмните и най-малкото е да се изперат преди носене. И после естествено не ги переш със светли дрехи.

Благодаря на всички за отговорите! Сега съм по-спокойна и още утре започвам с накисването /трябва да купя светъл оцет  Laughing/ и прането!  bouquet Страхотни сте!

# 626
Момичета, здравейте  Hug
Следващия месец съм на сватба и съм харесала тази рокля http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=5809315&CTAref=Saved+Items+Page Идва ми обаче малко тъмна и това ме спира. С какви цветове мислите, че ще мога да я освежа? Само не нюд  Laughing Искам нещо по интересно, но тази дантела сякаш не позволява много аксесоари  Thinking Какво ще кажете?
Не разчитай на Асос! Качеството им е под всякаква критика! Скоро си поръчах рокля от тях ( не бях го правила много години) и бях тотално разочарована! На картинка изглежда прекрасно, но на живо е като от битака!
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=5842412

# 627
Момичета, здравейте  Hug
Не разчитай на Асос! Качеството им е под всякаква критика! Скоро си поръчах рокля от тях ( не бях го правила много години) и бях тотално разочарована! На картинка изглежда прекрасно, но на живо е като от битака!
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=5842412

Аз много отдавна не съм поръчвала от там. Онзи ден поръчах една друга, ще видим какво ще дойде. Но пък мисля, че може да се връщат, така че като не става обратно и това е  Simple Smile Мерси за предупреждението Hug

# 628
Не знам какво имаш предвид под освежа, но материите и цветове не мисля, че позволяват нещо друго освен нюд и черно,контрастното съчетание правилно се съмняваш че дантелата го спира.

# 629
Laughing Като те подбутнахме, сподели откъде е тениската,харесвам много такива с идейни принтове.

Ооо, това е тениска с история, но няма как да ти е от полза.

Скрит текст:
Купих я при първото си излизане от България преди 13 години. Такава любов, такова носене, почти до скъсване. Така и не ѝ намерих заместител, затова като стана невъзможна за пред хора изрязах принта и ми го пришиха към друга бяла тениска. Стана още по-ефектно от оригинала, заради леко жълтеникавия оттенък на статията, сякаш вестника е стар. Нещо подобно е като изглед и ефект на цветовете.

Общи условия

Активация на акаунт