Поздравявам те. Да ти изпратя ли от тях 5-6 да ги изготвиш ти, срещу заплащане, разбира се. Нещо не ми се пишат. Ама 3-ти май е много далеко. Време има достатъчно. Даже и в Македония на екскурзия ще ходя, че и един ден на Бачковския манастир.
sisi55,
Поздравявам те. Да ти изпратя ли от тях 5-6 да ги изготвиш ти, срещу заплащане, разбира се. Нещо не ми се пишат. Ама 3-ти май е много далеко. Време има достатъчно. Даже и в Македония на екскурзия ще ходя, че и един ден на Бачковския манастир.
Да, ще минем покрай Пловдив, когато ще посетим Хасково, Ямбол - Кабиле - от там Бургас. Ще спим в Царево в хотел на морето. Сутринта тръгваме рано рано за Малко Търново - КПП-то, Странджа гроба на египетската царица и богиня - Бекет - знаеш я винаги статуите й са с глава на котка - т.е. ще го търсим този гроб. От там в Елхово и Тополовград - Пловдив - Троян. Много са километрите 1500. Ще бързаме да си дойдем. Но имам една много добра приятелка в Пловдив - Елена Николова Панайотова - работеше в Централна поща - филателния магазин. Цял Пловдив я знае. Ще тръгна една събота от Троян в 7 часа с автобуса -в Пловдив ще се срещнем някъде с Елена и след обед мисля, че в 2 часа тръгва обратно автобуса - Пловдив - Плевен. Ще слеза в Троян и готово.
Та, ако искаш може да ти се обадя и да се срещнем и с теб там из кафененцата. Пловдив е много красив град и аз много го обичам.
Така може да стане. Ще се видим за 1-2 часа и ще се опознаем.
.....давайте линк да си припомня Кахраман като майстор...