Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 967
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Плевен / София
Скрит текст:
Злати  Hug Гости  Hug
И на вас хубав остатък от деня  Hug
Започнах да гледам Кехлибар, но се оказах много търсена жена и от телефонни разговори не стигнах до никъде....
Какво разбрах от видяното до тук....и какво не разбрах...
Орхан живее и работи в Кьолн. Женен е с уговорен брак за Адиле. Тя има син Каан, който живее с Орхан, но той не му е роден баща. Младежа обаче знае, че Орхан му е баща. Адиле с появява една сутрин рано пияна. Орхан не иска Каан да я вижда в такова състояние и двамата отиват да пият кафе. Там Аделие го пита защо не прекрати брака им. Вече е получил необходимия му за Германия статут...От разговора им се разбира, че Орхан не е роден баща на Каан, но го обича като свой син.....
Муса /Неджип Мемили/ е в Германия. Издирил е един собственик на земи, които семейството на Муса искат да закупят. В разговор с баща си, Муса му казва, че е намерил следите на Орхан. Лейля /Айча Варлъер/ чува и разбира за Орхан от думите на баща й....По късно тя се обажда на Муса, като го моли да не причинява нищо на Орхан. Че всичко е останало в миналото...Но муса е на друго мнение. Критикува сестра си, че до сега не му се е обаждала по телефона откакто той е в Германия, но сега му е позвънила заради Орхан....
Орхан е с Каан в едно заведение. Там той разпитва Каан дали има любимо момиче иму обяснява какво чувства човек, когато любовта е почукала на вратата и той се влюби и обича истински....
Брата на Орхан убеждава баща си да продадат някакви земи. Баща му не е съгласен и се моли Орхан да се върне.....
Съпругата на този брат е много алчна жена. От тази сделка щели да спечелят 50 хиляди и ще станат много богати....Не запомних имената на двамата.....
В общи линии това успях да гледам....Ще продължа по-късно, защото имам малко служебни ангажименти.....

Аааа забравих - какво не разбрах. Сутринта Лейля беше пред огледалото и се появи един мъж. Попита я защо вместо да стои пред огледалото не приготви закуска. Тя му каза, че се облича....не разбрах Лейля омъжена ли е за този мъж..... newsm78
Скрит текст:
Ако Боби или Тио се появят ще се радвам да кажат каквото знаят, защото за сега само те са гледали първия епизод на Кехлибар....
В действителност Орхан не е чак толкова грозен. Мрачен и измъчен човек е. Все още бълнува името на Лейля - явно, че тя е голямата му любов и когато обясняваше на Каан какво е любовта е имал предвид нея......

Ани, Лейля е омъжена за Джемил...този, който влезе сутринта в стаята на Лейля....
Актрисата, която играе Аделие съм я гледала в Мелодия на сърцето....доста гадничка роля...и тук героинята е нещастна......така и не са я заобичали...познато нали...

# 376

Gürkan Uygun - Orhan

Ayça Varlıer  - Leyla

Necip Memili - Musa

Özge Özder  - Adile

Aslıhan Güner -  Bahar

Част от актьорския състав и имената на героите им...

Гости мерси за пояснението за Джемил и Лейля...И аз съм гледала в мелодията актрисата, която играе Аделие - и на мен ми беше голяма гаднярка в Мелодията....Да и тук е нещастна - затова се е напила рано сабахлем, или е пила до сутринта и не е изтрезняла.... Grinning Grinning Grinning Grinning

Не успях да намаля всички снимки, но ще потърся други и ще ги сменя, защото никак не обичам постовете ми да не са подредени....

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 13:32 от MAMA-AN

# 377
  • Плевен / София
Ани, аз друго се питам...дали пък сина на Лейля не е от Орхан....тя казва , че е спомен от младоста и......а Орхан много добре обясни на Каан какво е да си влюбен.... Joy Joy Joy
Новата тема защо не я направиш кехлибарена....нали ще включиш и Кехлибар.... Thinking
Бащата на Лейля съм го гледала в Незабравима...и там беше голям моралист..... Stop

# 378
Ани, аз друго се питам...дали пък сина на Лейля не е от Орхан....тя казва , че е спомен от младоста и......а Орхан много добре обясни на Каан какво е да си влюбен.... Joy Joy Joy
Новата тема защо не я направиш кехлибарена....нали ще включиш и Кехлибар.... Thinking
Бащата на Лейля съм го гледала в Незабравима...и там беше голям моралист..... Stop

Гости още нямам представа - с прекъсванията за телефонните разговори испускам нишката. Все пак героите са ми непознати и трябва да се гледа по-внимателно...Затова ще го оставя за по-късно, че имам и служебни ангажименти...
Добро предложение за цвета на новата тема  Peace Да ще включа и Кехлибар, но не можах да намеря преведено резюме...а пък през гугълчо не искам да го превеждам - да не пиша глупости....Но ако не намеря ще го включа без резюме само с актьорския състав и имената на героите....Сигурно на страницата на сериала в АТВ го има, но трябва да помоля Цвети да ми помогне, че тя каза, че е наясно с тази телевизия....

# 379
  • Плевен / София
Ани, този линк , който сложи....серията не е преведена цялата....прекъсна на спомена на Орхан...явно семействата са враждували, защото бащата на Лейля каза, че ако тя се е влюбила в Орхан ще и извади сърцето, а ако Орхан се е влюбил...ще го прогони.....може и да не съм разбрала точно....защото прекъсна и прехвърли на втора серия... ooooh!не...просто прекъсва гадно и връща в началото...продължавам да гледам....

# 380
  • Стара Загора
Ани HugГости Hugсина на Лейля е от Орхан!Орхан е болен от рак на белия дроб!
Скрит текст:
На село съм,колим прасе
Тио HugЗлати Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                 http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/196 … sskom-yazyke.html                                                                                  

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 14:27 от bojana maneva

# 381
Привет момичета ! Благодаря за поздравите ,аз ще празнувам Великден официално на 1.май ,днес само лекинко ...  Hug

Гости правилно е разбрала ,да това е съпругът на Лейла /гадняр/ с когото тя подписва ,но с уговорката ,че само ще живеят заедно без да имат  с.контакт.Когато в началото Муса хваща двамата влюбени Лейла и Орхан ,Лейла е вече бременна /но незнае това/,затова плащат на сегашния и съпруг заради глупавите им обичаи. Орхан разбира се незнае ,че това е негов син.
Избягвайки в Германия ,Орхан е принуден да се омъжи  за Адил за да вземе немско гражданство и узакони престоя си там.Адил има син от друг мъж ,но Орхан е този който го отглежда и помага ,момчето също незнае кой е баща му.
Най-гадна ще бъде снахата /не и запомних името/ ,тя е с лошо минало /лека жена/ и Муса ще я използва ,за да унищожи семейството на Орхан и вземе маслиновите градини на баща му.Всъщност Муса и баща му са заграбили всички маслинени масиви на хората живеещи в селото.Орхан е този който унищожава всички документи на насилно принудените да подарят земята си/или да я продадат за жълти стотинки/ ,затова доста от ограбените хора застават зад Орхан. Peace

# 382
  • Плевен / София
Тио,Боби Hug Hug
Тио....да сина на Лейля е от Орхан...по нататък тя го казва в едно писмо, което така и не е изпратила на Орхан....поглеждайки сина си ...все едно вижда него....кой обаче блъсна Орхан....Муса newsm78авно вендетата е много яка...20 години са минали... Crossing Arms

# 383
Гости не знам какъв линк съм ти дала, но тук http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/196 … sskom-yazyke.html е преведено на руски всичко до края...Проверих с мишката - преведени са дори и текстовете на песните....

Гледах спомените на Орхан как се е случило всичко. Той е бил с Лейля, замислили са да избягат, защото бащата на Лейля отказа да я даде за жена на Орхан. Пристигна Муса и наръга с нож Орхан,, той му взе ножа и наръга Муса. Муса падна на пода, Орхан искаше от Лейля да избяга с него, но тя не може да остави брат си в такова състояние защото ще умре. даде на Орхан кехлибарения гердан и му каза, че завинаги ще бъде негова...Дойде мъжа, който щеше да им помогне да избягат и качи Орхан в една кола. 
Бащата на Орхан не знам къде съм го гледала, но е добродушен човек...Докато бащата на Лейля и Муса е голям гадняр...

Боби
Скрит текст:
Неприятна работа, ама пък вкусна  Joy Joy Joy Joy Колко обичам кебап от прясно заклано прасе...ммммм.. покапах се.... Grinning Grinning

# 384
  • Плевен / София
Ани, гледала съм бащата на Лейля не на Орхан в Незабравима...играеше бащата на Еда и Мелда....
Орхан все повече ми харесва..."Родих се отново в деня в който разбрах, че ще умра...."

# 385
Ани, гледала съм бащата на Лейля не на Орхан в Незабравима...играеше бащата на Еда и Мелда....
Орхан все повече ми харесва..."Родих се отново в деня в който разбрах, че ще умра...."

Да и аз съм го гледала там, макар, че не съм изгледала целия сериал...
Орхан и на мен ми стана много симпатичен...Винаги ме е вълнувала душата на човека, а не лустросаната външност...
Само като си спомня как навремето превъзнасяха Дафа  #Crazy #Crazy какви хубави тоалети имала....Не успя да ме завладее нито кукленската си силиконова външност, нито парцалките с които беше облечена....Всичко това на фона на злобната й душа беше едно нищо....

# 386
  • Плевен / София
А брата на Орхан много прилича на Якуб...пренебрегван от родителите си , които пазят спомена за сина, който го няма....но не разбирам защо това го дразни......все пак е негов брат....дали са половината си богатство като кръвнина....а Адила ми изглежда нелепо...20 годишен син а тя с рокерско облекло и зелени кичури... Naughty

# 387
Ани ,Гости аз гледам всички турски филми на този сайт и нямам проблеми. Peace
На мен Орхан ми харесва -принципен и почтен човек.Ще вземе страха на Муса и сие.Той няма какво да губи ,знае че е болен ...дано пребиваването в Родината и любовта му помогнат да оздравее.
Само имам една забележка ...да се обръсне ... Simple Smile ... обръснат ще изглежда с 10 год. по-млад.
Лейла е почти без грим и е много красива.... Heart Eyes

# 388
  • Плевен / София
Ани ,Гости аз гледам всички турски филми на този сайт и нямам проблеми. Peace
На мен Орхан ми харесва -принципен и почтен човек.Ще вземе страха на Муса и сие.Той няма какво да губи ,знае че е болен ...дано пребиваването в Родината и любовта му помогнат да оздравее.
Само имам една забележка ...да се обръсне ... Simple Smile ... обръснат ще изглежда с 10 год. по-млад.
Лейла е почти без грим и е много красива.... Heart Eyes

Тио и аз гледам....но в началото прекъсваше....а за обръсването си права... Naughty но аз по принцип не ги обичам брадати... Peace

# 389
Иначе Орхан има страхотни очи ...а песента с басовия тембър е точно за него ...направо настръхваш ...
Много се радвам ,че ще следим и този филм заедно , мисля че си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт