Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 975
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
И аз се присъединявам към вас за брадясалите мъже....Дано чаровната Лейля да му въздейства и да промени външния си вид....Надявам се, че Орхан ще се бори за любовта си, а това трябва да бъде съпроводено и с промяна във външния му вид....Живял е 20 години като отшелник, запазил любовта към Лейля....

Тио и аз се радвам, че отново ще бъдем заедно  Hug Дано да не потъне и този сериал в бездната на рейтинга....Историята е интересна и се надявам и тук любовта да бъде победител.....

# 391

Здравейте моите мили момичета, привет.  Приятен ден и  много положителни емоции.

И аз като вас не харесвам, ама никак не харесвам тези рунтавясали, брадясали и чекенясали  мъжки лица.   Наистина обръснати изглеждат  с 10 години по-млади.
Аман от тия  орангутановци !

# 392
  • Плевен / София
Иначе Орхан има страхотни очи ...а песента с басовия тембър е точно за него ...направо настръхваш ...
Много се радвам ,че ще следим и този филм заедно , мисля че си заслужава.
newsm10
страхотно завърши първата серия.....срещата в болницата между Орхан и Лейля... newsm45 а Джемил е някакво странно подобие на мъж...намерил пред кого да предава мурафети....Орхан му показа  кой е истински мъж... Naughty а когато сина вдигна оръжие срещу баща си ...настръхнах... Peace да им се не види манталитета  ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 393
Иначе Орхан има страхотни очи ...а песента с басовия тембър е точно за него ...направо настръхваш ...
Много се радвам ,че ще следим и този филм заедно , мисля че си заслужава.
newsm10
страхотно завърши първата серия.....срещата в болницата между Орхан и Лейля... newsm45 а Джемил е някакво странно подобие на мъж...намерил пред кого да предава мурафети....Орхан му показа  кой е истински мъж... Naughty а когато сина вдигна оръжие срещу баща си ...настръхнах... Peace да им се не види манталитета  ooooh! :2gunfire: #2gunfire #2gunfire
Офффффф....
Дано не ни мъчат дълго и момчето да разбере кой е истинския му баща....може би тази любов между сина на Лейла и племеницата на Орхан ще ги накара да кажат истината .Нали са първи братовчеди няма как да са севгилита... newsm78

# 394
И аз се присъединявам към вас за брадясалите мъже....Дано чаровната Лейля да му въздейства и да промени външния си вид....Надявам се, че Орхан ще се бори за любовта си, а това трябва да бъде съпроводено и с промяна във външния му вид....Живял е 20 години като отшелник, запазил любовта към Лейля....

Тио и аз се радвам, че отново ще бъдем заедно  Hug Дано да не потъне и този сериал в бездната на рейтинга....Историята е интересна и се надявам и тук любовта да бъде победител.....

Слънце, и аз ще го гледам този филм заради  Айча, Дано само да се обръснат тези  маймуни.
Моля те, прости ми - искам да те попитам нещо.  
Като съм проста и нищо не разбирам - питам ще можеш ли в новата 152-ра тема на първа страница да ни поставиш   снимките  и имената на новите  актьори - не ги знам, но  се въплъщават  във персонажите - Дениз, Нергиз /хайде нея ще я  погребваме скоро/, Майде, Айше,  Лейля, Бурхан - сигурно и той ще играе като баща на  Дениз до края, а също и Севинч.  Сигурно и тя ще играе някаква гадна  роля  до края на сериала.

Сладури,  нали сериала свършва в края на май или началото на юни.  Никога не са писали, че ще има  трети  сезон.  Дано да няма, защото ще измислят какви ли не гадости,  които няма да имат нищо общо със  сценария на сериала....само ще им пълнят  джобовете с  пари,   с  много пари и пак  с  пари !!!

Хареса ми една  мисъл, която ме впечатли:  "

Не ставайте  заложник  на  своя  страх !!!

Мисля, че на всички ни ще помогне в  живота.  На мен  определено  ДА !!! - страха ми от  змиите.

# 395

Любовни поздрави и трепети от  Иит и  Дениз.

# 396
Браво Гости - и ти си много организирана - докато кажеш и изгледа първи епизод на Кехлибара  newsm10 smile3521 smile3501

Тио там май се женят и братовчеди  Thinking За да не "избяга" богатството....Макар, че случая тук не е такъв...Но ще видим какво ще измислят сценаристите....

Сиси - няма проблем да включа и новите актьори и героите, само ще видя от къде ще намеря имената на актьорите...ако някой може да ми помогне ще бъда много благодарна...Бурхан не го видях, защото нали не гледах последния епизод....

# 397
  • Плевен / София
Браво Гости - и ти си много организирана - докато кажеш и изгледа първи епизод на Кехлибара  newsm10 smile3521 smile3501

Скрит текст:
Тио там май се женят и братовчеди  Thinking За да не "избяга" богатството....Макар, че случая тук не е такъв...Но ще видим какво ще измислят сценаристите....

Сиси - няма проблем да включа и новите актьори и героите, само ще видя от къде ще намеря имената на актьорите...ако някой може да ми помогне ще бъда много благодарна...Бурхан не го видях, защото нали не гледах последния епизод....
Ани Party нали съм козирог.... Joy Joy Joy
Айча ми хареса много...."...къде беше 20 години...казах ти да ме вземеш....не дойде...." как да отговориш на такъв въпрос..... ooooh! Thinking

# 398
Гости, то и аз съм козирог, ама по план е трябвало да бъда риба....Може затова да не мога да се организирам....
И аз много харесвам Айча - надявам се, че и в този сериал няма да ме разочарова...Харесвам до сега всичките й героини...

Да изпием следобедното кафе в компанията на нашите любимци  Hug

Скрит текст:

# 399
  • Плевен / София
Ани, ще видим.... Thinking много я харесах в Перла и затова загледах Любов назаем....и попаднах на Еркан и неговия Галиб.... Joy Joy Joy
нещо сладичко към кафето...
Скрит текст:

# 400
Ани - мерси за кафенцето, Гости - мерси за сладичкото - ще се насладя и аз.

Ани,  знам две имена на: Айшето  е   Шукран  Овал  и  Шейда  е  Аслихан  Капансахин.

Останалите и аз ще ги търся.  Прости,  има време - за никъде не бързаме - когато - тогава.

Сладури, приятен следобед. Наистина отивам да си направя кафенце.

# 401
Гледахме с нейно участие и 4 сезона на сърцето и след това Зехтиновите хълмове...В Сезоните на сърцето беше модерна еманципирана жена и много я харесвах нейната Букет, но комшиите не харесват сериали с такива жени, включително и женската публика и финализираха сериала на 14 епизод. Дано тук Рейтинга да не глътне и този сериал....
Много обичам толумбички , баклавата и всичко сиропирано...ох покапах се  Grinning

# 402
  • Русе
Здравейте!  Hug

На празнуващите Великден по католически - да им е честит празника!  bouquet

Вчера и днес все си намирам някаква работа, но... и ви наглеждам и понеже Ани  Hug пита пак за сайта на АТВ - http://www.atv.com.tr/  - това знам аз.  Peace

А тук е за Кехлибар раздела - http://www.atv.com.tr/webtv/kehribar/bolum/2?id=b7c82dd1-ebdc-45 … af66-c44042c9d610

Качват и епизодите и нфо, но... колко са бързи не зная, че скоро не съм ги наглеждала.

Тук е инфото за герои/актьори - http://www.atv.com.tr/diziler/kehribar/kadro

Снимките от сайта не се виждат тук май  newsm78 - поне моят опит това ми показа, трябва да се провери и по друг начин може би.  newsm78

Засега още не съм решила да го гледам -  Thinking искам първо да видя за какво става дума и ще изчакам някой и друг епизод да мине. Нали ви чета и долу-горе да се насоча.  Peace

# 403
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Ани HugГости HugТио HugСиси Hug

Видях,че коментирате Кехлибар,но аз не съм го започнала и затова не се включих! PeaceГледам 6 сериала в момента и ми стигат! Joy
Цитат
...ако някой може да ми помогне ще бъда много благодарна...

Ани,ще ти помогна с имената на новите актьори в Парчетата! Peace Само снимките ще си подбереш!Аз пускам,която съм намерила! Laughing

Ceyhun Mengiroğlu-Deniz

Aslihan Kapansahin-Şeyda

Şükran Ovalı-Ayşe

Hümeyra Akbay-Maide

Gözde Seda Altuner-Leila

ПП Цвети Hug

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 17:49 от Zlatina3

# 404
Цвети  Hug Злати  Hug много ви благодаря за инфото, което ми давате за двата сериала.
Страхотен екип сме. Всички се включват кой с каквото може да помогне....
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

Тримата актьори ще се срещнат в един филм....

Скрит текст:
Kenan İmirzalıoğlu, Erkan Petekkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ aynı filmde mi buluşacak?
 Kenan İmirzalıoğlu, Erkan Petekkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ aynı filmde mi buluşacak?
 Ünlü yazar Ahmet Ümit, senaryosunu yazdığı sinema filminde Türkiye’nin üç sevilenerkek oyuncusunu bir araya getirmeyi planlıyor.

POLİSİYE romanlarıyla önemli bir okur kitlesine sahip olan Ahmet Ümit, bu kez bir sinema filmiyle takipçilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Ayaklıgazete.com’un haberine göre, Ümit’in senaryosunu tamamladığı film için düşündüğü başrol oyuncuları ise
 Erkan Petekkaya,Kenan İmirzalıoğluveKıvanç Tatlıtuğ. Senaryonun her üç isme de gönderildiği ve üçünün de bu teklife sıcak baktığı konuşuluyor.

Общи условия

Активация на акаунт