Детската градина – всичко, което ни вълнува – 15

• 63 009
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • shumen
Зелено човече,моето дете не е от тези дето им харесва.Той е във филиал и сега са сборна група и първите 2 седмици рева и не искаше да ходи.От 11,07 ще са в централната градина пак сборни групи и ще са разпръснати из групите и затова си мисля,че пак ще има рев.

# 226
За съжаление трябва или а свикне, или да си го гледаш някак вкъщи, Дани  Confused Летните месеци си е честа практика да са в сборни групи, при повече говорене и обясняване мисля, че ще е по-подготвен и по-лесно ще понесе.
Моята пък намира общ език и с непознати деца, сега в тяхната група има и по-малки, и по-големи, играят си без проблем, пу пу.

# 227
И моят е в сборни групи, но поне си стоят в тяхната стая. Като го помъкна в другата градина, не знам каква драма ще е. Но 2 седмици ще ги преживее.

# 228
  • shumen
Рали,в къщи ще е август.Няма как и юли да не ходи.
Съни,2 седмици ако е добре,ама при нас е цял месец.

# 229
Ами аз организирах една седмица ще се менкаме с баща му, една седмица почивка, и 2 седмици обща.

# 230
  • shumen
Съни,аз скоро почнах работа и няма да ме пуснат отпуска,а баща му не го интересува,че има дете.Август ще го гледат баба му и дядо му.

# 231
Ами мен, ако питаш, тези сборни градини са неприятна работа и стрес за децата, но нямам голям избор. Няма как да пусна цял месец отпуск, за да го гледам. В яслата първата година имаше много готина директорка и тя каза, че не е наша грижа как учителките ще си вземат отпуска, сборни групи няма да има. Затова през август караха по един екип цял ден - сестра и леля. Молбата им беше само да ги вземаме по-рано, а не след 18.

# 232
  • shumen
Съни,Вие сте добре.При нас и в яслата имаше 3 седмици ваканция и се наложи моя да го пращам на частна градина.

# 233
Втората година ни издокараха с 2 месеца ремонт, направо полудяхме всички по едно време. Много е тъпо това със сборните градини.

# 234
  • София
2 седмици през август детето ще бъде в сборна група, че и в друга градина. Вече започвам да се притеснявам. За момента не е сигурно дали ще има от нашите учителки или не. Не знам също дали ще има и други деца от групата.

# 235
  • UK
Здравейте, ние на есен, тръгваме на градина. И в 1 род среща, директорката спомена, като възможна опция, почасово посещение, т.с до обяд  newsm78 Някой, възползва ли се от тази форма и мога ли, да я ползвам, да кажем, само през 1 година в дг?

# 236
  • София
По мои впечатления масово юни, юли, август има 1 почивен месец и 2 мес. сборни групи. Сборни още: 1-15 септември.  ученическите ваканции. За почивния месец на градината са длъжни да осигурят заместваща градина, но често се ослушват, не обявяват срокове, а и родителите се сещат твърде късно да се поинтересуват...

# 237
  • Куциндрел
В градините учебната година е от 15.09 до 30.06, след това се водят сборни групи.
Нашата градина ще почива само 2 седмици през Август, но тя винаги така си почива.
Ние успяхме да направим график за гледане на малкия цял Август.

# 238
В градините учебната година е от 15.09 до 30.06, след това се водят сборни групи.
Нашата градина ще почива само 2 седмици през Август, но тя винаги така си почива.
Учебната година е от 15.09 до 31.05  Simple Smile

На моя сладур за сега май му харесва сборната група, с децата от 4 група са, сприятелил се е с едно от по-големите момченца и си играят. Но той е до края на тази седмица, юли градината почива, и август ще ходи само 2 седмици - макар че тогава са сборна градина за целия квартал и ще е... купон.   #Crazy След това на 15.09 чак.

Малката леко се притеснявам как ще е другия месец, като почнат в яслата сборните групи  newsm78 ама дано да няма ексцесии. За 2 седмици все ще стисна зъби  Grinning пък после ще е дълга почивка и чааак на 15.09 тръгва в градината на батко си.

# 239
  • Куциндрел
Учебната година е от 15.09 до 31.05  Simple Smile
Ох, да. Моя грешка. ooooh! Hug

Общи условия

Активация на акаунт