Zara - пазаруване онлайн

• 160 157
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Би трябвало, но дали наистина са налични в магазина не се знае, на Масимо Дюти например не са верни наличностите по магазини Peace
Еми има 3 различни номера налични, не е останала само 1 бройка. Така че се надявам да са реални. Поне досега като съм сравнявала не е имало проблем. Замислих се да ги поръчам до магазина, но с тези празници и като ви четох сигурно ще се бавят 2 седмици. А аз нямам магазин наблизо и другата седмица ще ходя във Варна. Та не ми се рискува, защото ходенето не търпи отлагане. Пък и без да пробвам и да знам дали ще се харесам. newsm78

# 136
  • Berlin
Католическият Великден мина, така че, докато дойдат до тук, и нашият ще мине. Аз мисля едни детски дрешки да поръчам. Имам от минали години и гледам размерите, не са стандартни или поне това, което имам - суичър 24-36 пише 94см, 18-24 - 86см., долнище от тази година - 18-24 - 92см. newsm78

# 137
  • Berlin
Момичета, разменям този пуловер http://www.zara.com/bg/en/woman/special-prices/oversized-sweater … 8501p3186782.html черен, р-р S за същия, но М или Л дори, може и други цветове (преди го имаше и в синьо/сиво/кафяво, на 39,90лв). Може и за някой от другите подобни oversized.

# 138
# 139
Момичета, вие с виртуални карти ли пазарувате онлайн или с реални?

В ОББ, където ми ппревеждат заплатата, май не предлагат такава услуга-виртуална карта ooooh! Касиерката ме попита даже какво е това и ме гледаше като полезно изкопаемо... #Crazy

# 140
С реални дебитни и кредитни  Grinning Peace

# 141
  • Варна
Някой има ли наблюдение дали при изчерпани номера в сайта пак зареждат. Чудя се на една детска рокличка от сума време и сега си блъскам главата, че докато се натуткам е свършила точно в размера, който ми трябва, всички останали са налични. И друго да питам - уж има за проверка на наличности по магазините, ама май съвсем не сработва, винаги дава, че няма наличност. Има ли някакъв телефон, на който, ако звънна, биха ми казали дали го има даден артикул в желания размер  newsm78

# 142
Някой има ли наблюдение дали при изчерпани номера в сайта пак зареждат. Чудя се на една детска рокличка от сума време и сега си блъскам главата, че докато се натуткам е свършила точно в размера, който ми трябва, всички останали са налични. И друго да питам - уж има за проверка на наличности по магазините, ама май съвсем не сработва, винаги дава, че няма наличност. Има ли някакъв телефон, на който, ако звънна, биха ми казали дали го има даден артикул в желания размер  newsm78
Вероятно ако звъннеш в даден магазин ще ти отговорят дали го имат. Съдейки по ХМ го казвам. Иначе съм забелязала, че в Парадайс има най-голямо разнообразие. Peace

# 143
  • Варна
И аз това исках да разбера - дали някой е звънял в магазин с такова питане. Иначе тук във Варна си имаме само един магазин на Зара Wink

# 144
Аз редовно звъня да проверя дали имат наличности. По принцип в сайтовете на моловете са дадени и тел. за връзка.
Страдивариус оправиха ли си номерацията?

# 145
Момичета, вие с виртуални карти ли пазарувате онлайн или с реални?

В ОББ, където ми ппревеждат заплатата, май не предлагат такава услуга-виртуална карта ooooh! Касиерката ме попита даже какво е това и ме гледаше като полезно изкопаемо... #Crazy

Аз пазарувам с виртуална, но те май не се предлагат от всички банки. Би трябвало с която и да е дебитна да можеш да пазаруваш Peace

# 146
Благодаря, момичета, за отговорите за картите...Вероятно направо с дебитната ще опитам, тъй като ОББ не поддържат услуга виртуална карта, макар малко да се притеснявам от измами Confused

# 147
При издаване на дебитна карта искайте от банката да бъде Виза Електрон  Peace При нея всички онлайн покупки и трнзакции стават лесно и бързо  Simple Smile Няма допълнителни такси за поддръжка и прочее, всичко е като при обикновена дебитна карта. При нея се плаща през устройство без код, само я сканират (например в супера, когато сте натоварени с покупки всичко става бързо  Wink)

# 148
  • Berlin
Ами не е точно така за Визата. 😄 Някъде има такси, някъде не - това зависи и от банката издател и не въвеждаш ПИН, само ако е безконтактна.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт