Zara - пазаруване онлайн

• 160 179
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
  • Петрич
Да вметна само ,Home на зарата също доставят до нас.Най-изгодни като цена са хавлиите. Crazy

# 151
Да вметна само ,Home на зарата също доставят до нас.Най-изгодни като цена са хавлиите. Crazy

чудесно вметване   Hug

# 152
  • Враца
Здравейте дами, извинявам се ако не е за тук въпросът ми, но не намерих подходяща тема. Искам да купя за дъщеря ми един гащеризон, но не мога да отворя таблицата с размерите, дава ми някаква грешка. Чудя се кой номер да и взема, тя от HM и от манго има дънки 38 и 40, от тук мисля да взема 40-ти номер, защото гледам че гащеризона е 100% памук. Някой дали може да ми каже дали си отговарят номерата? Става въпрос за ето този :
http://www.stradivarius.com/bg/%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0 … 4&colorId=704
 Благодаря предварително, понеже ще го поръчвам по друг човек и ще ми е неудобно после за смяна.

# 153
Здравейте дами, извинявам се ако не е за тук въпросът ми, но не намерих подходяща тема. Искам да купя за дъщеря ми един гащеризон, но не мога да отворя таблицата с размерите, дава ми някаква грешка. Чудя се кой номер да и взема, тя от HM и от манго има дънки 38 и 40, от тук мисля да взема 40-ти номер, защото гледам че гащеризона е 100% памук. Някой дали може да ми каже дали си отговарят номерата? Става въпрос за ето този :
http://www.stradivarius.com/bg/%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0 … 4&colorId=704
 Благодаря предварително, понеже ще го поръчвам по друг човек и ще ми е неудобно после за смяна.

Влязох в английския сайт и там може да се види таблицата. Ето мерките за  38 и 40 размер, в инчове са. Peace
38 р-р: талия 29,1; ханш 40,2;
40 р-р: талия 30,7; ханш 41,7;

Само да вметна, че на ХМ нещата са уголемени. Там си взимам XS или 34 р-р, докато в Страдивариус, Зара, Пул енд Беър и Бершка съм S или 36. Сега си взех едни дънки от Страдивариус 34 номер и чак се учудих как успях да се напъхам, но модела е широк. Доста са ми стегнати, но са само памук и ще се отпуснат със сигурност. Гледам, че и този гащеризон е само памук, но пък и той е по-широк модел.
Не, че искам да те разубеждавам, но просто като съвет, дънките на тези марки доста често са 99 или 100% памук. Лично за мен е много неудобно, защото отначало ти стягат, а после се отпускат и увисват. Но както казах вече, този модел е широк и няма да има чак такъв проблем. Вече ако са тесни дънки, не бих си взела колкото и да ми харесват. За това е хубаво да се гледа състава и да си прецениш.
Дано съм помогнала. Peace

# 154
  • Berlin
Оф, да, аз имам 2 чино панталона от тенсел, което си е памук (май) и няма такова размъкване след  1 час носене, спокойно можех да взема един, че и 2 номера по-малки спрямо краката ми, но пък на шкембето нямаше да ми станат тогава.

# 155
  • Враца

Влязох в английския сайт и там може да се види таблицата. Ето мерките за  38 и 40 размер, в инчове са. Peace
38 р-р: талия 29,1; ханш 40,2;
40 р-р: талия 30,7; ханш 41,7;

Само да вметна, че на ХМ нещата са уголемени. Там си взимам XS или 34 р-р, докато в Страдивариус, Зара, Пул енд Беър и Бершка съм S или 36. Сега си взех едни дънки от Страдивариус 34 номер и чак се учудих как успях да се напъхам, но модела е широк. Доста са ми стегнати, но са само памук и ще се отпуснат със сигурност. Гледам, че и този гащеризон е само памук, но пък и той е по-широк модел.
Не, че искам да те разубеждавам, но просто като съвет, дънките на тези марки доста често са 99 или 100% памук. Лично за мен е много неудобно, защото отначало ти стягат, а после се отпускат и увисват. Но както казах вече, този модел е широк и няма да има чак такъв проблем. Вече ако са тесни дънки, не бих си взела колкото и да ми харесват. За това е хубаво да се гледа състава и да си прецениш.
Дано съм помогнала. Peace

Много, много благодаря Hug, това ми е достатъчно, ще взема 40 , че тя има и леко коремче. bouquet

# 156
Oпитвам да се регистрирам в сайта на Страдивариус, но не ми приема пощ. код ... Защо така newsm78
(днес опитах да вляза в профила си, но не можах и затова наново се регистрирам... вие влизате ли?)

# 157
# 158
  • Berlin
Има едни jelly shoes при бебешките. Те за плажа ли са само?

# 159
Ако може покажи кои са?

# 160
Кога е голямото намаление?

# 161
Ако правилно си спомням намаление има през юни или юли и декември/януари  Peace Мисля, ч е тук в темата някой бе писал по-конкретно, но не откривам поста.

# 162
  • Berlin
Към края на юни -20-25ти някъде. Не знам дали е винаги на една и съща дата.

# 163
За първи път пазаря Зара онлайн.На 30.05 съм пуснала поръчката/доставка до магазин/ в профила ми пише ,че поръчката се подготвя,но не са ми пратили имейл за потвърждение newsm78 А трябва ли ,май нещо не разбрах?..
Дано да спазят срока за доставка.А на всичко отгоре поръчката ми е за подарък и е добре да не губя време. Crazy

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 13:52 от skela

# 164
Аз получих имейл с потвърждение, че съм поръчала, на следващия ден втори имейл, че е шипната пратката и трети имейл с информация за проследяването на пратката. Пратката дойде вчера-в срок.

Общи условия

Активация на акаунт