Zara - пазаруване онлайн

• 160 157
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря!

Това в кой град, dark chocolate? Те куриери от нашите фирми ли пращат (спиди, еконт) или някакви техни?

# 466
Пловдив. Като дойде куриерът (надявам се този път да дойде  Laughing) ще ви кажа от коя фирма е

# 467
  • Berlin
С който идват би трябвало да е пак.

# 468
И аз чакам, ама незнам какво чакам...след като получих два различни номера от чифт обувки...писах 5 мейла...снимки прикачах...
Попълвах в сайта връщане на стоката, ама аз искам замяна за тяхна сметка, тъй като грешката е тяхна...
Отговарят ми някакви общи неща...щателно били си проверявали пратките преди да ги пратят, извиняват се... Тъй ама получих както казах различни номера обувки и блуза с дупчица под мишницата на шева...да им имам и проверките...
Последно писаха да им се обадя, да ама аз не говоря английски, те не говорят бг...как да се разберем по телефона...
Та ще изчакам още няколко дни да видя ще дойде ли куриер да вземе объркания артикул, ще получа ли правилния...
И май това ще ми е първа и последна поръчка от тях...
Когато имат бг кол център ще е по- лесно за такива като мен, който не говорят език...
Направо ми развалиха вече 2 дни да се ядосвам и да разменяме някакви писма и нищо конкретно... Заучените им там неща...скъпи клиенти, съжаляваме, че така е станало...дрън, дрън... И нищо конкретно накрая, кога ще дойде куриер, как да стане...
 Crossing Arms

# 469
Имам от 6.01. поръчка от МД, която още не е изпратена. Има ли и други с такова забавяне?

# 470
# 471
Значи, чакаме... Много странно, особено на фона на предната доставка от днес за утре.

# 472
Може би, защото 6 януари е бил неработен ден в Испания  Thinking

# 473
Здравейте, не съм пазарувала от ZARA онлайн, и искам да попитам, дали има шанс да се появи размерче ( например върнато ) тъй като виждам отстрани, че никой размер не е наличен? Благодаря предварително. http://www.zara.com/bg/bg/%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D … 0002p4021003.html

# 474
Те куриери от нашите фирми ли пращат (спиди, еконт) или някакви техни?
Куриерът днес дойде. На Арамекс е. А получавам с DHL.

# 475
  • София
Ще има ли още намаления или това са финалните?

# 476
Те куриери от нашите фирми ли пращат (спиди, еконт) или някакви техни?
Куриерът днес дойде. На Арамекс е. А получавам с DHL.

Благодаря! Simple Smile И аз днес съм извикала куриер, явно 2-3 дни се чака.

velvetrose, да, възможно да се появи размер, ако някой върне нещо.

# 477
  • Добрич
А как разбирате, че сте го извикали? И аз попълниха формата за връщане, но и на мен ми излезе бяло поле. Пише, че трябва да се получи имейл, но вече трети ден такъв нямам.

# 478
Аз току-що получих и-мейл с потвърждение, че ще дойдат на 17ти. Да видим.

# 479
А колко струва една минута разговор с колцентъра на Зара? Днес ми се наложи да им се обадя, но много ми е интересно колко ще платя накрая.

Общи условия

Активация на акаунт