Zara - пазаруване онлайн

• 160 135
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • Berlin
На мен ми пускат смс, когато е в магазина.

# 526
  • софия
Как да ми пуснат смс като не съм си въвела мобилен в полето за мобилен  Crazy

Има ли някой с получен мейл от 14.01. за поръчка, изпратена към магазин и все още без мейл за получаване?

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 13:50 от zvanche

# 527
Получих смс и мейл, че мога да си взема поръчката в 15-дневен срок.

# 528
  • софия
Получих си и аз днес парцалките. Поръчка на 11.01. Само мейл получих, макар че съм въвела и телефонен номер.

# 529
Аз имам поръчка на 14ти. Днес получих смс, че е в магазина.

# 530
  • софия
Хехе, получих смс и аз, че пратката ми е в магазина. А аз вчера си я взех.

# 531
Взех си пратките. Изключително мило и любезно отношение в магазина. Впечатлена съм от опаковката  на нещата: индивидуална торбичка, в безупречен вид, а някои и в отделна кутия, за да не се деформират. Ще върна една блуза, защото не ми харесва дължината й.
Много съм доволна!

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 19:15 от Tsugumi

# 532
  • софия
Да, хубаво са опаковани. Моите тениски бяха сгънати, увити с тънка хартия и в плоска картонена кутия като за пица.

# 533
  • Бургас
Да, хубаво са опаковани. Моите тениски бяха сгънати, увити с тънка хартия и в плоска картонена кутия като за пица.

Мда, опаковането е хубаво! А на Massimo Dutti е още по-добре.

# 534

Мда, опаковането е хубаво! А на Massimo Dutti е още по-добре.
Ха-ха, те и цените са мноооого по-добри!

# 535
Здравейте, направих първата си поръчка, но на финала не запазих данните на картата. Сега се опитвам да намеря как да ги въведа и да ги запомня, но не откривам такъв.В случай, че нещо не ми става и върна поръчката, може би тези банкови данни ще са нужни в профила ми?! Ако може някой да ми обясни ще съм благодарна Simple Smile Simple Smile

# 536
Не са нужни. Това е в случай, че решиш пак да си купиш нещо - да не въвеждаш данните всеки път.

# 537
Не са нужни. Това е в случай, че решиш пак да си купиш нещо - да не въвеждаш данните всеки път.
Благодаря bouquet

# 538
Момичета, да ви попитам нещо за BERSHKA:
искам да върна една поръчка, напрвих заявка за връщане от сайта, получих имейл за    
PICK-UP REQUEST (в четвъртък) и до там... Колко време приблизително се чака за да ми се обади куриера? Предполагам пак с DHL ще я върна, не мога ли аз да отида в офиса им  Thinking
Благодаря предварително  bouquet

# 539
Не знам, как е за "Бершка", но днес направих връщане в магазин на "Зара", което ми отне няколко минути.

Общи условия

Активация на акаунт