Zara - пазаруване онлайн

• 160 127
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Получих поръчката си - детски дрешки и обувки от намаленията. Направо съм очарована, изглеждат много по-добре отколкото в сайта.
Пак гледам сайта, но много неща вече са изчерпани или почти няма размери. Дали няма да пуснат още неща на намаление?

# 541
Не мисля, че ще има нови намалени артикули.
Изчистват всичко сатро.
Дори днес исках да купя един от новата колекция и беше изчерпан във всички магазини в България.

# 542
Не знам, как е за "Бершка", но днес направих връщане в магазин на "Зара", което ми отне няколко минути.
В магазин е ясно  Peace
Питането ми е за връщане от адрес.

# 543
Не знам, как е за "Бершка", но днес направих връщане в магазин на "Зара", което ми отне няколко минути.
В магазин е ясно  Peace
Питането ми е за връщане от адрес.
Аз връщах с куриер неща на Зара, които дойдоха двата пъти с DHL, а за връщането ми се обади жена, която каза че е от куриерска фирма Арамекс, да чакам следобед да дойде куриер на Спиди да вземе пратката.
Аз живея в малък град, та за това сиг дойде куриер на Спиди...а иначе имаше и друг коментар, че при връщане е дошъл куриер от фирма Арамекс.
Това е за Зара, но вероятно и за Бершка ще е така.

# 544

Аз връщах с куриер неща на Зара, които дойдоха двата пъти с DHL, а за връщането ми се обади жена, която каза че е от куриерска фирма Арамекс, да чакам следобед да дойде куриер на Спиди да вземе пратката.
Аз живея в малък град, та за това сиг дойде куриер на Спиди...а иначе имаше и друг коментар, че при връщане е дошъл куриер от фирма Арамекс.
Това е за Зара, но вероятно и за Бершка ще е така.
След колко ви се обади куриера?
Чудя се дали трябва да им звъня при условие, че от четвъртък съм направила завката за връщане...

# 545
Вторник заявих връщане, в четвъртък сутринта ми се обадих, че куриера ще дойде. Значи 2 дни.

# 546
Момичета, някакви мнения за някое от тези детски якета, плътни ли са достатъчно за зима и как са им номерациите?

Това

и това

# 547
Момичета, защо не откривам как да филтрирам по размер в сайта? newsm78 Преди май можеше...

# 548
Здравейте, запознати ли сте с процедурата за връщане на Страдивариус? Чета, но не ми става мн ясно. Пише 14дневен срок, но от кага започва да тече. Взех пратката от магазин. Даден е адрес за връщане, коет значи ли, че си избирам куриер и пращам като обикн. пратка, а не като при Зара да чакам на адрес.

# 549
  • София
Здравейте, запознати ли сте с процедурата за връщане на Страдивариус? Чета, но не ми става мн ясно. Пише 14дневен срок, но от кага започва да тече. Взех пратката от магазин. Даден е адрес за връщане, коет значи ли, че си избирам куриер и пращам като обикн. пратка, а не като при Зара да чакам на адрес.
Защо не вьрнеш направо в магазина?

# 550
  • на морето
И в Зара, и в Бершка ли безплатната доставка е само до магазините им?

# 551
Защото не съм от Сф и нямам ходене тази седмица, а ако срока е 14 дни от пристигането в магазина го изпускам.

# 552
Някой дали има тази риза?
http://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE/% … 9021p4361510.html
Казаха ми, че в България я няма, така че не мога да меря. Много се чудя кой размер да поръчам...
Мерих ризи в магазина, някои са много уголемени. Мисля, че тази мерих - http://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE/% … 9021p4082902.html
Обикновеон взимам Л, тази XS ми беше леко голяма.

# 553
  • Berlin
На 2рата пише, че е oversized, така че е нормално да е по-голяма.

# 554
За колко време ви идват поръчките,които са по пощата от испанския вип? Крайната ми дата беше преди една седмица..

Общи условия

Активация на акаунт