Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво ново в Катар?
Как се промени животът на арабските майки, след като се ожениха и заминаха в чужбина?
Какви са предизвикателствата при смесен брак между различни религии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво ново в Катар?
В Катар се развиват нови проекти, като изграждането на остров 'Банана айланд'. Въпреки опитите да се забрани празнуването на Коледа, Нова година и Св. Валентин, страната остава „приятелска към хората“. Също така, българското посолство организира тържество по случай 3-ти март с участието на Тони Димитрова.
-
Как се промени животът на арабските майки, след като се ожениха и заминаха в чужбина?
Животът на арабските майки в чужбина може да бъде предизвикателен. Живеенето с родителите им може да доведе до намеса в отношенията между двойките. От гледна точка на религията е важно взаимното уважение и разбиране на нуждите на всеки. Важно е да се говори за това как се чувствате и какво мислите, като се подчертава, че любовта преодолява всичко, но е важно да обичаш много.
-
Какви са предизвикателствата при смесен брак между различни религии?
-
Какво мнение трябва да имам за връзката с мъж от Тунис?
-
Какви са основните културни и обичайни различия между Тунис и България?
Както вече споменах, не мисля да взимам прибързани решения, затова и се допитвам до хората тук. Естествено, всеки човек е различен малко или много, но и повечето имат нещо еднакво. Всички ваши коментари са градивни за мен и аз определено ги взимам под внимание. Не мога да не твърдя, че в момента в главата ми е каша, но се старая да използвам информацията рационално.
, ориентирах момата към ли4ни с тебе, тя о6те не е писала в бг-мама в теми. Симпатяга е. Приятни обяснения. Аз обясних някои тънкости на безнеса.
Според мене той финансира връзката със склонната към брак с пари изкрънкани от дърти западно-европейки които не биха се оженили за него. От Мароко трудно се вадят пари. Как плати самолетния билет?
и тя може да ти разкаже такива истории. В Магреба ловът на балами европейки е бизнес, даже не спорт. 
. Не виждам пи6е6тите преди десетилетие, но ако някой ме помни, драснете ми! Не споменавам никове, за6тото съм ги забравила а не искам да споменавам реални имена. Моят ник си е съ6тия.
. Знам ли откъде е взел парите?- Може да е ограбил банка? Или пък някоя нелегална сделка. Това е въпрос, който ние и семейството му знаем. След като поговорих с общия ни приятел, който е испанец, и с когото съм контакувала на живо 1 година по време на обмена ни във Финландия, установих, че нямам нужда от мненията на хора, които не познават човека. Да, съгласявам се, че има различни истории, идващи от различни хора, от различни арабски държави. И затова винаги вземах напредвид всякакви коментари. Но Вашето изпълнено със сарказам мнение, не мисля, че някога ще помогне на някое момиче да си промени мнението.