За нов живот се отварят сърцата на 137 арабски мами

• 118 173
  • 468
  •   1
Отговори
# 450
Мисля, че всяка жена, която много държи да изживее лично "Не без дъщеря ми", има право на това. Така че, да отива приятелката в Дубай и да се предложи на арабския принц!

# 451
  • Paris, France
Така че, да отива приятелката в Дубай и да се предложи на арабския принц!

..... за да изживее приказка с българска свекърва 🥳. Зад 10 планини и 9 морета, и хоп, в къщата на български бабета.

Не знам какво толкова ви е страх да не си намери друга в Дубай. Там местните жени се женят за братовчедите си, а чужденките са доста меркантилни и сексът струва пари, но доста повече, отколкото в Европа, като визирам Париж и Лондон, а не България.

Не разбирам и защо се вреш в детинските истории на приятелката ти, като явно и двете летите в облаците.

И права е tania6. Мъж не се гони. Предложим ли се на тепсия, той губи интерес.

Мъчно му било, ама не си идва да я види, а не е далече и билетите са евтини. Май му е скучно и си търси събеседник.

# 452
Ако не може да се сдържи съвсем - да отидат просто като гости, но без никакви предложения и сценки.
За н-ти път някои жени мислят, че мъжете не знаят, не се сещат, че има такова животно като брак, предложение  пр.
  Знаят, но там (в Дубай) бракът е нещо много сериозно - създава връзки, укрепва бизнеса и пр.

# 453
Ladychar86, много присърце си взела историята на приятелката си. Че даже и анализи на чувствата й правиш. Що ми се струва, че въпросната приятелка си ти?!

А по случая - какъв брак, какви пет лева?! Изобщо стигало ли се е до някакви отношения извън чисто приятелските? Струва ми се, че не.
    Да, може би щеше да е по-добре да съм аз. Аз съм по-решителна и въобще нямаше да търся съвет, а щях да се впусна в действие така, както ми го подсказва сърцето.

# 454
  • Paris, France
Бракът и смяната на религия нямат общо със сърцето. Какво действие да предприеме, като те даже не са се целунали и нямат връзка? Едно е да се влюбиш, друго да се получи връзка с човека и трето да се ожените.

# 455
Здравейте, ще се радвам някоя от вас да се свърже с мен. Ако имате фб група или нещо подобно, Хаха. Бих желала да обменяме опит и най-вече ми трябват съвети за готвене, мъжа ми е от близкия изток, обожавам арабската кухнята и също така ме интересуват празниците 🙂

В близкия изток са доста държави с доста прилики, но и разлики в кухнята. Но с ливанска няма как да сбъркаш. Мутабал, хумус, лабне са относително лесни за правене неща. За готвените - доста се ползва ориз. Мачбус в Емирствата и около тях, маклуба също е вкусно ястие (по-скоро Йордания, Ливан и т.н.), мансафа ми е едно от любимите ястия, ама малко със соса не се справям. И както винаги с машауи (т.е. скарата) не може да объркаш много Simple Smile Важното е да е халал, ако е мюсюлманин.

Нали живеем в България… хапваме каквото има Хаха.. даже мъжа ми се смее на това халал. По скоро ме интересуват арабски рецепти 😊

# 456
  • по пътеката
Потърси в фб група за турска и арабска кухня! Има ентусиасти , които пишат ежедневно рецепти!

# 457
има ли някои в Либия? искам да изпратя колет на една приятелка, но цените с Арамекс са много големи. Искам да питам за няколко неща ако има някой.

# 458
Здравейте отново аз съм Голди ,отново се включвам. От време на време се сещам за този форум и сама се смея.... Четох темата Забранен зет и така ме засърбя езика и аха да пиша пък тя заключена ... Не сме писали тук от толкова години ,но все пак да пробвам дали някой ще отговори ....
Та така ,тук съм да ви успокоя ,че сме добре с моя мъж ,вече 9 години близо сме си заедно ,та да спите спокойно хаха. В Испания сме си доста добре финансово ,имам си собствен бизнес и тази година закупихме жилище,мъжа ми има също хубава работа...Абе справяме се Grinning
То малко остаряла темата ама все пак реших да обновя малко състоянието ъпдейт дето се вика.... Grinning
Яд ме е че не мога да пиша в заключената тема яко ме коваха там хахахах е поне нищо от това ,което се изля по мой адрес не се случи ... Яко чешене на езици падна ама бях малка и се връзвах чак сама се смея на себе си .... Както и да е да сте живи и здрави ако има все още някой тук.
П.с. смених си профила в фб и изгубих профилите на много хора преди имах доста жени там от темата ,ако някой иска може да
 ме намери ще се радвам Blush

# 459
  • Paris, France
Аз те помня, Голди. За много години. С момчето от Сус беше в Майорка. Браво! Радвам се за вас.

Ти пишеше много увлекателно. Още помня за надяването на бурка и за по-сигурно каска и се смея.

Деца имате ли?

Липсвате ми всички. Темата замря.

Ако си в контакт с Марси, която живее в западен Тунис с дъщерята Линда и мъжа си, прати и поздрави!

Поздрави

# 460
Аз те помня, Голди. За много години. С момчето от Сус беше в Майорка. Браво! Радвам се за вас.

Ти пишеше много увлекателно. Още помня за надяването на бурка и за по-сигурно каска и се смея.

Деца имате ли?

Липсвате ми всички. Темата замря.

Ако си в контакт с Марси, която живее в западен Тунис с дъщерята Линда и мъжа си, прати и поздрави!

Поздрави
Нямам връзка с никой за жалост ...
В Марбея сме .
Нямаме деца все още 😁
И на мен ми липсват жените тук дано да има още Hug

# 461
Къде е това Марбея?

Аз също имам опит с арабския свят. Много ми липсва живота там Simple Smile и ливанската и сирийска храна ми липсва Simple Smile
Хигиената малко може да се подобри, но както и да е Simple Smile

# 462
Къде е това Марбея?

Аз също имам опит с арабския свят. Много ми липсва живота там Simple Smile и ливанската и сирийска храна ми липсва Simple Smile
Хигиената малко може да се подобри, но както и да е Simple Smile

Марбея е град в Южна Испания ,област Андалусия!
Аз никога не заживях в Тунис,но често ходим отпуските там много ми харесва ,хората са много топли и гостоприемни! В бъдеще обмисляме да живеем там ,но доста далеч във времето за сега сме тук !
Храната там ми харесва стига да не е люта,което е много трудно Grinning
Надявам се и други хора да се включат и да възобновим темата ,да споделят как са и какво се е случило в последните години!

# 463
  • Paris, France
Не съм фен на испанска, сирийска и ливанска кухня. На тунизийската най-ми харесва това, че е люта. Хубава е, но мароканската ми харесва повече. Единственото тунизийско, за което умирам е мулюхия с вътрешности. Те това мога да го ям всеки ден, но даже не мога да си го сготвя, защото децата ми хич не го харесват. Харесвам и асида във всякакъв вариант, но само дъщеря ми я яде у нас. Кускус с агнешко готвя всяка седмица.

Уау, Marbella, la classe. Много е красиво и луксозно. Цяла Андалусия е много хубава и е топличко. Сеута ви е близо, нали?

# 464
Не съм фен на испанска, сирийска и ливанска кухня. На тунизийската най-ми харесва това, че е люта. Хубава е, но мароканската ми харесва повече. Единственото тунизийско, за което умирам е мулюхия с вътрешности. Те това мога да го ям всеки ден, но даже не мога да си го сготвя, защото децата ми хич не го харесват. Харесвам и асида във всякакъв вариант, но само дъщеря ми я яде у нас. Кускус с агнешко готвя всяка седмица.

Уау, Marbella, la classe. Много е красиво и луксозно. Цяла Андалусия е много хубава и е топличко. Сеута ви е близо, нали?

Аз пък млохия не обичам особено,за кус кус умирам,но тунизийския ,мароканския грам не ми харесва. Мъжа ми го прави чудесно ,имам късмет ,че обича да готви хахаха
Да Марбея е красива ,живее се спокойно,хората са мили,храната е вкусна . Приспособихме се доста добре вече тук климата е страхотен почти цяла година е лято.
Мисля ,че Сеута е близо да . Като цяло от град Тарифа в Испания се стига с ферибот до Мароко за 45 минути.
Испанците доста често ходят до там дори за уикенда ,много им харесва.Hug

Общи условия

Активация на акаунт