Симулиране на оргазъм

• 7 064
  • 20
  •   1
Отговори
Искам да попитам има ли сред вас жени, които симулират оргазъм?
При мен проблема е, че не изпитвам удоволствие от същинския полов акт, а само от орална любов.Така е било с всичките ми мъже до момента.
До скоро мислех, че само аз имам такъв проблем, но скоро моята приятелка ми призна за същото.
Театъра, който разигравам и съм го правела винаги е само и единствено с цел да не засегна партньора си.

# 1
Да,симулирала съм.Но аз изпитвам удоволствие от секса,и то голямо.Просто не мога да стигна края.И аз съм го правила за да не се почувства гадно човека с който съм.

# 2
Само 25% от жените получават консистентно оргазъм от полов акт, нищо ти няма, нормално е. За симулирането не виждам защо трябва да се симулира, не им е чак толкова крехко егото на мъжете, пък и не е задължително да си достигнала края за да ти е било добре.  А и така никога няма да се научи ако се мяташ като риба на сухо квото и да прави.Та поспри театъра, безсмислен е.

# 3
Да,симулирала съм.Но аз изпитвам удоволствие от секса,и то голямо.Просто не мога да стигна края.И аз съм го правила за да не се почувства гадно човека с който съм.
Не винаги, но това мнение припокрива моето в голяма степен.

# 4
  • Sofia
   Ей, с перце ги галите тия мъже. ooooh! Да не вземе случайно да им се нарани крехинкото его и да не им се спихнат пишките. Rolling Eyes

# 5
  • София
Има случаи, в които просто не се получава...Повечко умора, стрес през деня, нерви и партньора колкото и да се старае не се получава. Аз не съм от симулиращите, но пък и много рядко ми се е случвало да не достигна до оргазъм (сигурно за 13 години да се събират не повече от 10 пъти), защото съм до някаква степен и егоист - т.е. като сме почнали да се забавляваме трябва и на мен да ми стане готино... Не виждам смисъл да се симулира, особено през целия ти съзнателен полов живот. valentinaX, пробвала ли си с вибратор, за да видиш какво ще се получи? Може би просто все попадаш на партньори, които не могат да те "нацелят" на правилното място...? Има го и момента, в който може би самата ти се напрягаш психически, че едва ли не пак трябва да симулираш и така губиш връзката, и не можеш да се отпуснеш и насладиш на секса?

# 6
Никога не симулирам. Мразя театрите и лъжата. Ако мъжете ви се справят посредствено. А вие ги карате да си мислят че са върха, няма да се стараят повече от това. Така ще си останете само със симулирани ята, и едва ли ще получите оргазъм. Абе кой каквото сам си го направи, и най-големият му враг не може да му го причини.

# 7
Това, че сме изказали мнението си и то не се припокрива с вашето, проблем ли е?

# 8
При мен проблема е, че не изпитвам удоволствие от същинския полов акт, а само от орална любов.Така е било с всичките ми мъже до момента.
Положението при мен е много подобно, но с тази разлика, че не съм симулирала никога. Не виждам смисъл, никой не е умрял от разочарование.

# 9
Пробвала съм и с вибратор и пак не се получава.
И винаги съм си мислела, че съм сбъркана нещо.Добре, че с моята приятелка събрахме смелост да си признаем една на друга и после пуснах темата тук.Така поне малко се успокоявам, че не съм само аз.

# 10
Не мога да разбера защо трябва да симулираш ? Никой не е казал че задължително  двамата партньори трябва да стигнат до оргазъм едновременно  . Просто си разделете акта на две половини . Първо единият си получава неговото , после другият . По-добре е от колкото да се лъжете взаимно .

# 11
Съгласна съм с мъжкото мнение, но наистина има партньор, с когото не съм достигала до заветният край, въпреки старанието, усилието, силните чувства ако щеш....
Обратно - имало е партньор, с когото летиш в космоса още на 2-рата минута  Blush
Химия, кво да правиш  Mr. Green

# 12
Случвало се е да симулирам, точно за да запазя самочувствието на човека до мен. Разбира се, че трябва да мислим за мъжете си. Вие как бихте се чувствали, ако мъжа ви не свършва?  Thinking

# 13
  • София
Случвало се е да симулирам, точно за да запазя самочувствието на човека до мен. Разбира се, че трябва да мислим за мъжете си. Вие как бихте се чувствали, ако мъжа ви не свършва?  Thinking
Това е глупаво, особено ако имаш сериозна връзка. Един чувствен и чувствителен мъж, лесно може да те хване, че играеш театър. Ако се прави, че не схваща, значи е решил, че си фригидна, ама се прикриваш.
Ако мъжът не свършва, обикновено алкохола му е дошъл в повече.
Ако не го дига- има проблем, но не ти си този проблем.

# 14
Това е глупаво, особено ако имаш сериозна връзка. Един чувствен и чувствителен мъж, лесно може да те хване, че играеш театър. Ако се прави, че не схваща, значи е решил, че си фригидна, ама се прикриваш.
Ако мъжът не свършва, обикновено алкохола му е дошъл в повече.
Ако не го дига- има проблем, но не ти си този проблем.
Ами не, не ме е хващал, то не се е и случвало често да симулирам...и определено е убеден, че не съм фригидна  Mr. Green . Ако той не свършва 100% ще се създаде нова тема тук , а жената ще е със сринато самочувствие каквото и да си говорим. Имам в предвид , че трябва да пазим чувствата на другия, било то мъж или жена, разбира се това е лично мое мнение.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт