Токуда Болница София - тема 22

• 101 297
  • 795
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря момичета за отговорите

# 511
  • София
График на неонатологичния кабинет:

Понеделник: Константинова
ДКБ:10:00-13:00
ДКЦ:13:00-19:00
Вторник: Калайджиева
ДКБ:10:00-14:00
ДКЦ:14:00-19:00
Сряда: Денева
ДКБ:10:00-13:00
ДКЦ:13:00-19:00
Четвъртък: Контилска
ДКБ:10:00-12:00
ДКЦ:14:00-19:00
Петък: Масларска
ДКБ:10:00-14:00
ДКЦ платени прегледи нечетен Петък:15:00-16:00 18:00-19:00
ДКЦ платени прегледи четен Петък: 14:00-19:00

# 512
  • България <3
Здравейте. Някой ходил ли е при Илия Карагьозов? Какво е работното му време? Не мога да намеря информация. Освен това, дали има шанс да ме приеме по-рано от 4-5 месеца чакане? Как мога да попитам... по телефона на регистрация се съмнявам да ми помогнат, на място ли да отида не знам. Може ли повече информация какво е работното ми време, в кой кабинет е?

# 513
Аз съм ходила при д-р Карагьозов, но не помня кой ден приемаше ( май беше петък). Но, ако случая ти не търпи отлагане може да отидеш на регистратурата и да питаш може ли да те вмъкнат в деня за прием ( може да се обадиш по телефона за да разбереш кога преглежда). Лично аз така съм процедирала ( преди 4,5 години обаче), така бях посъветвана от момичето на рецепцията.

# 514
  • България <3
Имаше чак за края на февруари 2017г. часове при него. Записах си, какво да правя. Питах дали има шанс на място, ако отида след часовете, но ми казаха, че лекарите са помолили да не се прави такава практика и не може по-рано. Sad Sad Sad

# 515
Доколкото знам за Карагьозов-баща се чака по-малко, ако те удовлетворява консултация с него.

# 516
Момичета бебета в Токуда при майките ли са ?

# 517
Аз да попитам как е вътре с температурите през лятото. Доколкото знам бебетата стоят при майките, в такъв случай пуска ли се климатичната инсталация или е жега.

# 518
Да попитам - в случай на отпуска на Димитров към кои свои колеги насочва за раждане? Днес бях на преглед и разбрах, че ще е отпуска от средата на август до 19.09, а терминът ми е 17.09. Попринцип на следващият преглед ще разискваме въпроса какво ще правим ако тръгне по-рано, но забравих да попитам към кого насочва.

Някаква информация за д-р Корсачки дали прегледа и изражда в Токуда все още понеже бях чела, че февруари 2016г. ще заминава?

# 519
През деня - да. През нощта само ако искаш, но трябва и момичетата в стаята да са съгласни бебето ти да остане.
Аз моето го държах при мен през нощта, а когато се събудеше, отивах да го кърмя в стаята за кърмене, тя е доста звукоизолирана и не се чува, дори да плаче бебето.

# 520
През деня - да. През нощта само ако искаш, но трябва и момичетата в стаята да са съгласни бебето ти да остане.
Аз моето го държах при мен през нощта, а когато се събудеше, отивах да го кърмя в стаята за кърмене, тя е доста звукоизолирана и не се чува, дори да плаче бебето.
Благодаря ти много.
Все още се колебая между Майчин дом и Токуда . Дано взема по скоро решение , че времето минава ...

# 521
На какво се основават колебанията ти?

# 522
Ами и на двете места има добри специалисти.
Едното като условия е по зле от другото , но и цената е по различна .
Като акушерки можеш да бъдеш разочарована и на двете места.
Поне от това което съм прочела в темите.
За мен това ще е второ секцио, първия път не беше в София.
Водя се единствено от коментарите от  други мами.

# 523
Да попитам - в случай на отпуска на Димитров към кои свои колеги насочва за раждане? Днес бях на преглед и разбрах, че ще е отпуска от средата на август до 19.09, а терминът ми е 17.09. Попринцип на следващият преглед ще разискваме въпроса какво ще правим ако тръгне по-рано, но забравих да попитам към кого насочва.

Някаква информация за д-р Корсачки дали прегледа и изражда в Токуда все още понеже бях чела, че февруари 2016г. ще заминава?

Корсачки е там. Преглежда и изражда. Димитров насочва към Корсачки, Колева, Апостолова. Но ако ти предпочиташ някой друг, няма да бъде проблем.

# 524
  • София

Първо ме попита дали имам предпочитания към кой да ме насочи. Отговорих му, че той най-добре си познава колегите. След това ме насочи към Колева като веднага ни запозна и й обясни случая ми.

Общи условия

Активация на акаунт