Може да ви се стори тъп въпроса ми, но назад не можах сама да се информирам. Не се следя в Токуда и от 3 седмици съм със силно скъсена шийка, което предполага преждевременно раждане. В клиниката,където ходя мога да родя след навършена 36 гс, но ако тръгне по-рано раждане трябва да избирам между МД и Токуда. За МД изобщо не искам да чуя, така че се ориентирам към Токуда.
Трябва ли да се срещна, докато мога още с лекар от там предварително или мога да отида по спешност направо да родя. Аз съм с конизация, от там и скъсена и втвърдена шийка и затова ще съм секцио.
Моля да коментирате, ако сте запознати. Имам малко време още, 22 г.с. съм, така че ако се наложи мога и час при някой да запазя. Проблема е, че съм на легло и ме е шубе да се разхождам по болниците само.
Благодаря ви.
Ако отидеш по спешност никой няма да те върне дори да не си се следила при тях. Отиваш и си раждаш спокойно. Иначе може да се обадиш по телефона и да се запишеш при някой лекар. Но щом се налага лежане според мен най добре изчакай и ако се наложи отивай по спешност да родиш там с всички документи, които ти дадат.
Аз съм планувана за раждане в Токуда, но ако тръгне преди 37 г.с ще ходя в МД.
. Сякаш сама съм влязла там и съм се разположила. Няма да ви казвам как ме прегледа после за да види какво разкритие имам
. И хич не беше мила и любезна през цялата нощ, докато аз с болезнени контракции седях и си чаках лекаря за секцио. Но да, обстановката беше идеална. Което не беше важното в случая.