Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (8)

• 51 360
  • 774
  •   1
Отговори
# 45
Инжекциите са мускулни и се казват Хориомон. Сега чета листовката:

Хорионгонадотропин е хормон много подобен по структура и действие на лутеинизиращия хормон (ЛХ), който е отговорен за стимулиране на яйчниците при овулация. Хорионгонадотропин е необходим в последните етапи на узряване на яйцеклетката и нормално се произвежда през бременността от плацентата.

Явно е за плацентата.. newsm78 ама хич не ми обясниха значи! Само че е за задържане.
Йоли -  Hug

# 46
Моникааа, браво на детето  Heart Eyes Hug да расте здраво бебчееее  Hug Praynig

Йоли, браво на тебе  Hug Praynig  Чакаме инфо  Hug

# 47
  • София
Йоли Hug Пиши после какво ти е казал док!
Моника, страхотно ЧХГ! Hug Хориомонът е хормонът на бременността. Това е ЧХГ на практика. Peace

# 48
Браво Йоли, чакаме новини!
Моника, честито!

# 49
  • София
Искам да се гръмна!Стрептокок ми излезна,а доктора е излезнал и чак в понеделник ще получа лечение Sad Май ще изпусна този месец за операцията Sad

# 50
Съжалявам, Bubble Hug
Скрит текст:
Но така или иначе ще се наложи да пиеш АБ най-вероятно, което не е като да трепиш гъби или вагиноза за няколко дни. И ще трябва да се отложат нещата с месец поне. С риск да се повторя, вариантът да се излекува всичко до чиста контрола е за предпочитане пред някакво бързо и неясно лекуване. Задължително, ако ти назначат АБ и пропуснат противогъбично си поискай, приемай пробиотик орално и локално, за да не стане ефектът на доминото и да се навъдят и други гадини.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 15:46 от Bling-a-ling

# 51
Бабълче, сили и горе главата  Hug  Бързо изчистване  Hug

Оказа се, че на ММ пробата е замърсена, новата е чиста  Party 

# 52
  • София
Bubble, дано бързо да ги пребориш тези гадини и следващият месец да си направиш операцията! Hug

# 53
  • София
Със сигурност ще чакам пълно изчистване от тази гадост.Някоя от вас имала ли е?Лесно ли се маха?Възможно ли е от преди аборта да имам и с антибиотиците след това да сме я туширали временно и сега пак да се е появила?
Микробиологията миналия месец ми беше чиста

# 54
Магнетик, казах ли ти, че най-вероятно е замърсена Wink При мъжете обикновено това е причината в голям процент от случаите. Ето защо е препоръчително техните изследвания да се правят на място в клиниките, а не да се носят от къщи в обикновени лаборатории.

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 00:28 от Bling-a-ling

# 55
Ние винаги така сме я давали до сега и е нямало проблеми, явно последният път е бил по невнимателен  ooooh!

Няма как да го разкарвам до София само за една МБ  Tired , отделно, че в Малинов всичко се взима на място и ако я пусне когато ходим на прегледа за 3ти ден, после като отида на 10ти ден ще сме загубили 7 дни  ooooh!

# 56
Бъбъл, много съжалявам! Ейй, все нещо ще се изпречи на пътя! Нищо, по-добре всички пречки да се елиминират преди да действате!
Магнетик, супер, много се радвам!

Момичета, сега имам един много сериозен въпрос. Предварително се извинявам, че ще ви натоваря, но нямам на кого да споделя, защото не съм казвала на никого за положителния тест все още.

Наш близък, братовчед на баща ми, почина внезапно вчера. Адски нелепо, паднал в банята и си ударил главата.. Sad Всички сме в шок..
Въпросът е.. ходи ли се в четвърта седмица на погребение?
Не съм суеверна, само се притеснявам от това, че сега трябва да се пазя от всякакъв тип стрес, защото всичко влияе на ембриончето, то тъкмо се е захванало милото.. А не върви и да кажа още, че съм бременна.
Вие какво бихте направили? В голяма дилема съм. Sad

# 57
При вас е неприложим този метод за съжаление. На мен също не ми е кеф да се разхождам до Сф /макар разходката не може да се сравнява с твоята/ за едните изследвания, но за момента това е по-добрият и удобен вариант. Поне ще е по-оправдано ходенето за двойните изследвания някой ден. Човек само нерви, време и пари да има ooooh!
Моника, не мисля, че е много подходящо. Ще си навлечеш допълнителен стрес и негативна енергия. Да няма и да е приятно да проявиш такова "неуважение". Просто измисли някакво оправдание за отсъствието ти, но гледай да не е със здравето.

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 00:27 от Bling-a-ling

# 58
Bubble,дано по-бързо се оправиш.
Mоnica,и аз мисля,че сега трябва много да се пазиш.Много е тъжно,но измисли нещо.

# 59
Моника, и аз съм на мнение, че в момента не ти трябва такъв стрес и отрицателни енергии  Hug 

И това не е неуважение, защото е свързано със нещо важно  Hug Може да минеш и да запалиш една свещ в някоя близка църква за човека и си измисли причина с офиса - шефовете могат да бъдат ужасни гадняри  Wink  Измисли нещо което звучи много сложно според сферата в която работиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт