Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (8)

• 51 362
  • 774
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Моника, бравоооо за резултата Hug Аз на твое място нямаше да отида, щях да измисля някакво оправдание. Пази се от негативни емоции.
Liqueur, добре дошла в темата! Скорошен успех Simple Smile
Бабъл, пожелавам ти бързо да се изчистиш и да продължите напред!
Магнетична, браво за чистата проба Wink
Йоли, как мина при теб?

# 61
Моника, и аз мисля, че не е добре да ходиш. Освен стресът и негативната енергия е важно и да не се разболееш. След вливка си. Имунната ти система е отслабена. Събирането с много хора не е препоръчително. Измисли нещо. Нещо служебно.

# 62
  • София
Подкрепям момичетата. Peace

# 63
Благодаря, момичета! Взех решение да не ходя, в крайна сметка ще е доста мъчително събитие, а наистина имам по-голяма отговорност в момента. Прегръдки! Hug

# 64
  • От Луната
Добре съм, не мога да пиша много, че съм от телефона.
Мина много добре, с док си поговорихме доста имаме нов план и чакаме М за да стартираме Simple Smile

Дописвам:
Док откри ЕМ. Тръбите усукани нещо като влакче на ужасите Joy. Правим последно инсе заради хистерото и продуханите тръби и после, ако не стане, чакаме фонда.
Изключително съм доволна от всичко. Док минава поне 3пъти през стаята, говорихме си доста, обясни ми какво как и защо и така с нови сили следващия месец ще забременявам. Точка! Joy
Всички много се смяха с мен Simple Smile беше ми забавно, не се страхувах толкова и съм доволна от себе си Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 16:54 от ♥Синеока♥

# 65
  • София
Моника расте те си  и това е bouquet лека и успешна
Синеока добре сте се начертали Дай Боже да е успешна следващата инсеминация и да не ти се налага да чакаш фонда. Praynig Hug

# 66
Синеочке, много се радвам, звучиш много позитивна и нахъсана! Само така! Hug

# 67
Йо, звучиш много добре и стискам палци за успех с инсето и заповедтта за второто   Praynig   Hug

# 68
Йоли, успех занапред  thumbsup Видя ли, че не беше толкова страшно Rolling Eyes Ако не е тайна каква е епикризата ти от лапарото, че да позволява кандидатстване по фонда?

# 69
  • От Луната
Блинк, в епикризата не разпознавам нищо, всичко е на латински. Това което си преведох е първичен стерилитет. Останалото е тъмна Индия ...
Скрит текст:
ЕМ или тубарен заради усукванията. Наистина се виждат много ясно - хем нагънати хем усукани, на снимката изглеждат като все едно си усукал два конеца и си ги доближил правят нещо като ухо. Според док се пречупват. Не иска да ги реже, защото ще се изкривят повече. Може и комбинирано да е - не е като да нямам диагнози: +ИР, +ПКЯ, +хипотеридизъм ... сега усукване и ЕМ. Все още не са ми готови документите и не знам подробности.
Док дава шанс само на още едно инсе ... и ще пробваме, заради условията в момента. После направо ин витро.
Това е което разбрах, и на това се надявах  Confused , колкото и да е тъпо, се радвам, че се намери причина да кандидатстваме. Носи ми някакво спокойствие, че няма да фалираме още преди бебето.
Не бях много в час, не сме говорили за администрацията, викат ме отделно за разяснение.
Иначе бях спокойна, наистина очистителното е по-страшно от процедурата  Joy
Магнетична, Моника, Кремонка  Hug така е, обнадеждена съм. Макар и новите диагнози ... пак съм доволна, понеже знаех, че има нещо.

# 70
Любопитно ми е, защото изискванията за кандидастване по линия на тръби и ЕМ са много сериозни.

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 22:29 от Bling-a-ling

# 71
  • От Луната
До колкото знам за тубарен искат само едната да е запушена, даже съм убедена, че е така понеже познавам жена, която кандидатства така. То при мен и двете са индентични и на ЦС и сега на ТВЛ се вижда ясно как се кривят и завързват. Било от стара инфекция  #Cussing out , даже знам кога е била, ММ пи един месец силен АБ за гангрена на зъб, беше единствения ми допир до гинекологични драми, изключително гадно и агресивно Sad кошмарно изживяване  ooooh!

# 72
Здр момичета. Четвъртак пусках FSH - 6,48. За пред фонда за втория опит, но се изненадах че трябва да чакаме. Комиския да се събер на два месеца, и после още осем месеца за одобрение . Това нормално ли е да се чака още една година. Като имаме замразени , две сладурчета.

# 73
violeta danailova, да, много се чака. А тазо година май още повече Sad Има темичка за ЦАР - можеш да следиш там.

Йоли, не знам дали да кажа много хубави новини, защото ще прозвучи тъпо, но поне вече имате яснота. Радвам ти се колко си спокойна, аз след моята лапароскопия си поревах.

А Какво е ЕМ? newsm78

# 74
Виолета,  нормално е да се чака толкова дори и повече ще е. Кристи вече ти е обяснила. Би трябвало да си запозната с условията и особеностите на фонда щом кандидатстваш за втори път. Щом имате замразени може да си финансирате ЗЕТ не е някаква невероятна сума и честно казано ми се вижда безмислено да се ползва фонда само за това.
Кристи, ендометриоза Wink Как си ти, пърха ли човечето в теб  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт