Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (8)

• 51 363
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
Ох, да бе...каква съм глупава днес Joy Joy Joy
Ми как да съм - обичайните неволи и притеснения. Дали съм спряла медрола правилно, да не забравя последната инжекция зарзио (защото онзи ден и това се случи Mr. Green), защо не ми е излязло още тсх-то, как ще мине скрининга, тичане насам-натам и прочие. Но като цяло не мога да се оплача - добре се чувствам Simple Smile

# 76
  • София
Йоли , хайдеее,стиснати палци и другия месец да размахаш + тест!
cristi,наред ще е всичко,осигури си максимално спокойствие и положителни емоции  Hug

Момичета,чета ви и си мисля колко много правите,колко сте борбени и търпеливи,толкова много заслужавате да гушкате всички по едно (а защо не и две) бебчета Hug Понякога съзнавам как с моите глупости ви занимавам,но нещо не мога да се оттърся от стресът.

Напоследък и след тази инфекция ми се иска да говоря с Калчев да направим тлв и да огледаме и тръбите,ако няма нещо ... то просто да ги "продуха".Сравнено с офис хистероскопията не ми се струва много по-тежко,а поне като спе почнали да видим всичко.

# 77
*Bubble*, аз правих хистеро и лапаро заедно и за мен е най-доброто като диагностика.

# 78
  • От Луната
Бъбъл, ТВЛ включва офис хистеро. И изобщо не е тежка операция. Само първия ден ме втресе на два пъти, но поспах и всичко ми мина. Имах доста подуване, но днес вече съм напълно активна. Почти нямам болки ... и съвсем малко кървене. Изпих само един ибопрофен, за да заспя по-лесно, че бях спала цял ден  Mr. Green , на сутринта бях нов човек. Усещането е като мускулна треска и леко придръпване.

Кристи, напълно осъзнавам, че съм тотално изперкала  Mr. Green . Зарадвах се на диагнозите, като дете на бонбони. Най-накрая обяснение ... само заради това си струваше. Това беше един от най-хубавите ми дни за последните 2-3 години.

Виолета, въоръжи се с търпение, по мои сметки сега ако подадем документите, февруари най-рано ще ни огрее заповед. Тази година се влачат като костенурки ... а ако по някакво чудо заповедта я вземем декември, пак ще чакаме януари за опит. Само да вземем номерче, ще вдигна шум до Бога ... защото, няма друга такава държава!  Tired ooooh! #Cussing out

Блинк  Hug

# 79
Не ми се иска да се повтарям вече, че ще излезе, че пропагандирам, но само с лапаро може да се диагностицира максимално добре.
Скрит текст:
А ТВЛ има огромни преимущества като минимално инвазивна процедура и съчетавайки лапаро с хистеро. Предвид, че в БГ се прави само в клиниката, че дори и в Европа на малко места е срамота да не се възползваме от нея било то само за чиста диагностика или когато има предпоставки за извършването на една от двете процедури.
Така че, Bubble, ако имаш нужното желание и финанси, направи я. Док ще одобри желанието ти. Всеки аборт, особено късен като при теб, носи опасност за сраствания не само в матката, но и такива около тръбите. В този ред на мисли така и така ще минаваш под ножа и упойка, срещу малко по-голяма сума просто ще огледате всичко Wink
Йоли, не си изперкала това е нормална реакция. Аз за нещастие не можах да се зарадвам особено след последната ТВЛ. Просто ми олекна малко, защото зачеркнах още едно нещо, което трябва да се направи. И някой месец се опитвах да се заблуждавам, че имаме малко повече шанс за чудо. Сега се опитвам да си "лекувам главата" с други неща Confused.
 Hug на всички останали. Пропускам ви напоследък, но просто не ми се пише вече...

# 80
  • София
Ще го обсъдя с Калчев,наистина е най-добрия вариант.
Мен манипулацията не ме плаши,взимането на решения ми е трудно,не мога да се доверя,страх ме е и се побьрквам от мисли и проучвания.
Блинг,благодаря и аз като теб разсъждавах,точно същите неща ми се извъртяха в главата.

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 11:57 от *Bubble*

# 81
Препоръчвам в понеделник да отидеш на място и да се пробваш да говориш с него, хем да се обясните как ще се лекуваш и колко. Най-добре е към обяд като е приключил със сутрешните процедури и прегледи и може да ти обърне внимание за 5 мин. Иначе ще изгубиш време да запазваш час и да се видите пак за някакви минути. В тази ситуация решението е обвързано само с финансите, няма какво повече да го мислиш.
Скрит текст:
И пак ти казвам. Спри се момиче, глътни въздух и го давай по-спокойно. Минали са само някакви си 3-4 месеци от случката. Попаднала си на едни от най-добрите специалисти, открили са доста вероятни причини за загубата и ще ги преодолеете бързо. Някои момичета със сходен опит на твоя дори и не разбират защо са изгубили децата и живеят във страх. Имам близка приятелка с късна загуба, която така и не разбра причината. В момента се радва на момиченцето си. Стискай зъби още някой месец и всичко ще се нареди. Не задълбавай в неща, които не те касаят в момента и се концетрирай над откритите проблеми. Няма смисъл да се вкарваш във филмите, в които ние живеем от години. Млади си, нямаш проблеми със забременяването. В рамките на половин година ще си преодоляла всички пречки, което си е направо чудо. Не възприемай всичките тези писания като лекция. Просто се спри, огледай се и оцени всичко позитивно в ситуацията, за да успокоиш съзнанието и съвестта си Hug

# 82
  • София
Блинг  Hug
Благодаря ти отново,наистина имам нужда понякога някой да ме отрезви.Още помня първия ти пост към мен и все си го повтарям.

А финансите изобщо не са ни на първо място в ситуацията.
И информативно каква й е цената?За офис хистерото ми казаха 890 лв.

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 12:53 от *Bubble*

# 83
  • От Луната
Същата е цената и за ТВЛ. Към тези имах само още 30тина лв медикаменти, превръзки и чехли (понеже нямах без пухчета). Направо не си струва да се прави само офис хистеро ...

# 84
Същата е цената и за ТВЛ. Към тези имах само още 30тина лв медикаменти, превръзки и чехли (понеже нямах без пухчета). Направо не си струва да се прави само офис хистеро ...

Аз мисля, че имат предвид точно ТВЛ. Цената само на офис-хистероскопия е по-ниска.

# 85
  • София
На мен тази цена за офис хистероскопията ми казаха,явно защото ще е оперативна,не знам ... на листче ми записаха всичко

# 86
  • От Луната
Офис хистероскопия - 480
Оперативна хистероскопия - 850лв.
Офис хистероскопия +Трансвагинална лапароскопия - 890
Оперативна Лапароскопия - 1600

Няма цена в сайта за оперативна хистероскопия и ТВЛ, според мен може да не са съвместими като операции. Ако си решила да огледат и тръбите, според мен трябва оперативно лапаро... най-добре обсъди с док какво да правите.

# 87
  • Варна
Йоли, радвам се, че всичко е минало леко при теб. Стискам палци за следващия месец и да не се налага да чакате фонда Wink
 Hug Hug Hug за всички
На мен ми написаха 850 лева за хистероскопията 

# 88
  • София
Може и 850 да са ми написали и да съм се объркала,ще погледна пак листчето.
 Надявам се да няма противопоказания хистероскопията да е оперативна при твл-то.Ама не знам,ще го говорим с Калчев.

# 89
При мен и хистерото и лапарото в  ТВЛ бяха оперативни.
Момичета, този ПМС направо ме влудява. Имам усещането, че всеки момент ще ми дойде. Знам, че е нормално и че може и Утрогестанът да е приничана, но.... Тези  болки в кръста и в корема вече ме побъркват. Нямам търпение да дойде вторник. От известно време ми се гади, но много слабо.

Общи условия

Активация на акаунт