Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (8)

• 51 146
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Магнетична,каква ти е дозата?
И за колко време го спираш преди контрол?

# 676
Магнетична,каква ти е дозата?
И за колко време го спираш преди контрол?

Бабъл, дозата ми беше 6 капки дневно, после минах на 2 дневно, сега оставам на 4 капки дневно. Не го спирам, когато се изследвам  Peace

# 677
  • София
Магнетична радвам се че се разписа  Hug Hug Hug дано утре ни зарадваш с хубавинии!
Аз вчера писах на Русев и ми отговори,че вече е добре и да продължа с подържаща доза от 400-800ед  /1-2 хапчета или 1-2 капки/ на мен ми се струва доста малко.С Калчев се разбрахме да пия от 5000 ед всеки ден за сега.
Сега колко ти е Витами Д Магнетична

# 678
И аз не спирах витамин Д преди контролата. Утре ще взема да пусна едно, че от февруари не съм изследвала, а през последните 40 дни ми го намалиха драстично.
Успех на всички!

# 679
Магнетична радвам се че се разписа  Hug Hug Hug дано утре ни зарадваш с хубавинии!
Аз вчера писах на Русев и ми отговори,че вече е добре и да продължа с подържаща доза от 400-800ед  /1-2 хапчета или 1-2 капки/ на мен ми се струва доста малко.С Калчев се разбрахме да пия от 5000 ед всеки ден за сега.
Сега колко ти е Витами Д Магнетична

Hug

От 33 за 3 седмици е паднал на 24 и при положение,че последната 1 седмица бях на по ниската доза Crossing Arms
Доцента ме прати на почивка и без да се мажа със слънцезащитни фактори  grinning039

Аз като казах на доки, че доцента ми го е намалил на 2 дневно, каза, че бил скръндза  Mr. Green

# 680
Ох, добре си значи. Мислех нещо да не се е закучило и затова не ти се пише. С кръста е много неприятно наистина. Аз имам сравнително малки болежки с него, но пак подхождам много безхаберно и много често осъзнавам, че сигурно ще имам големи проблеми по-нататък особено в бременно състояние Confused
За АП не мисля, че е толкова фатално, той само поддържа. Важното е да си на правилната доза инжекции. Те са с реалното влияние. За вит Д не знам какво да ти кажа. Аз на своя глава го качих с висока доза. Сега го пия малко несериозно, че разреждам и понякога го забравям. След последните изследвания на хормоните ми идва да си хвърля всички добавки в кофата. С отвращение ги пия и подсъзнателно ги "забравям" понякога. Та и вит Д е в кюпа. Реших да не го изследвам онзи ден, но може би не е лоша идея да го видя някой от следващите пъти, ч Naughtyе да не се окаже, че е паднал рязко. И док не се сети да го погледне. Даже се чудих какво да казвам, ако ме пита как така рязко съм го качила Rolling Eyes
Хайде дано се похвалиш утре Praynig Тоя месец съм казала, че с Йоли и Креми ще ми разчиствате пътя за следващия Naughty

# 681
  • София
Аз чакам да ми свърши цикъла и ще пусна контрола,направо с ТСХ-то заедно.Дано съм минала минимума,почнах от 14,за месец и половина стигнах 40,сега да видим след още месец и половина докъде съм го докарала.Уж гледам и на слънце да стоя,кремовете за лице си смених,вече всички са без фактор ...

А за вливките на Русев ли трябва да се обадя,или на Калчев,аз на 27 съм на контрола след хистерото ,преди овулация.

# 682
Вливките на мен ми ги дадоха акушерките от манипулационната  Peace

Аз миналата година, когато изследвах витамин Д, беше юли месец, бях шоколадка и беше 15 , при долна 20. Доцента се шегува, че имам дупка и изтича от някъде Whistling

# 683
Bubble, аз бих внимавала със слънцето. Дори с мазилата няма пълна защита, а без тях да ходиш е доста опасно особено, ако си предразположен към проблеми. Каквото и да ми говорят аз без фактор не излизам. Видно е, че и с добавки се оправят нещата. Никога няма да рисувам здравето си точно заради това.
За вливките принципно е добре да правиш ФМ. Защото рискуваш да дадеш пари на вятъра, ако се окаже, че в месеца има проблем с овулацията. Ако си решила да действате сериозно просто тръгваш през месец на преглед + вливка до положителен резултат или докато ти се занимава и има някакъв смисъл. Или поне сериозно проследяване с тестове на овулацията. Но доколкото си спомням ти нямаш опит с това и ще трябва да изгубиш някой месец докато се ориентираш кога обикновено ти е О. Да не говорим, че доста често варира. Малко на сляпо е методът да се прави вливка без преглед преди това.

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 15:42 от 💎Bling-a-ling💎

# 684
  • София
Никога не съм правила тест за овулация.А ФМ в кой момент е добре да се направи,Калчев не ми е споменавал

# 685
Bubble, най-вероятно ще ти обясни следващия път като отидеш. Щом ще си преди овулация, ако ще ти дава зелена светлина може още същия ден да направите вливка. Добре е да се отиде някой ден преди О. Обикновено за средностатистическия цикъл с О на 13-14 ден се вика на 9-10 ден. Оглежда се положението, дали няма случайно нещо задържано, как е лигавицата, има ли доминантен фоликул и дали се очертава О и кога и ако е подходящо те праща директно за вливка. Щом обаче до сега не си следила О не се знае кога обичайно е при теб, така че поне на първите 1-2 пъти си мини на преглед. Без това ще ти даде ценна информация за състоянието ти. В крайна сметка на фона на другите разходи нищо не е един преглед. Освен това е през месец, а не всеки.

# 686
  • София
Момичета, днес бях на първия си преглед при Калчев. Много ми допадна колко подробно и търпеливо обяснява всичко.
За първи път ми беше да съм при мъж гинеколог Simple Smile Мислех, че това допълнително ще ме напрегне, но всъщност бях по-напрегната да следя скоростта на мисълта му. Каза, че TSH ми е добре /1.66/, но FSH /8.97/ трябвало да е по-ниско от LH /7.66/. Предполага поликистоза, но пък имам редовен цикъл и на ехографа всичко беше наред. Препоръча ми сутрин да си правя тестовете за О. 
Отглеждам си фоликул отляво /19 мм/ Simple Smile и много му се надявам, ообаче СГ-то ни не е много добра /обемът, той каза, че е ок - 33.8, но не и движението А+B 9,5%/, правихме я в Щерев и не знаехме, че трябва да кажем да има Крюгер, затова сега ще я повторим, но разширена в Малинов.
Аз трябва да направя AMH и да отида при д-р Начев, защото МАТ е много висок. Малко се притеснявам от изследването на АМН, но по-добре да се знае, нали..
Забравих да ги попитам дали в клиниката правят изследване на AMH, вие знаете ли?
Общо взето пътят започва...

# 687
  • София
Той преди хитерото доста добре ме огледа и каза,че всичко е наред и че са ми доста активни яйчниците,което и аз не разбрах какво значи.Но нищо не се знае как ще е този месец.Другата седмица и през Сигридов ще мина май,че и от него ми трябва позволение.

# 688
Соренда, успех занапред и дано не изпадате в много задълбочени изследвания Wink
Скрит текст:
АМХ се прави в клиниката и излиза за няколко часа. Онзи ден го пуснах и аз за пореден, но и първи път в клиниката. Не се вкопчвай в хормоните. Не са константа и не може да се вадят сериозни изводи от едно-две изследвания. Важното е как изглеждат яйчниците, дали функционират добре и колко антрални фоликула имаш. И моите хормони са зле и то от години. А най-интересно е, че нямаме никаква идея защо има такова разминаване между хормонално състояние и визуалната функция и вид на яйчниците и в крайна сметка ще вадим яйца, за да проверим какво качество са. Ти си още в началото и имаш голям шанс нещата да се случат по нормалния начин особено, ако хванете някакви съществуващи проблеми на време.
Bubble, може да си ходиш и при Сигридов преди О, както и при всеки друг лекар. А може и изобщо да не. Док ще ти обясни дали е крайно наложително при теб. Аз говоря от моята ситуация, която е доста различна. При теб не би трябвало да има проблем със забременяването и едва ли ще се налага да правиш много вливки. Просто без преглед са малко на сляпо, все пак не са без пари. Пък и по някой предглед от време на време ще е от полза за теб.

# 689
Забравих да ги попитам дали в клиниката правят изследване на AMH, вие знаете ли?
Общо взето пътят започва...
Правят. Аз пуснах преди 2 седмици.
Скрит текст:
Приготви си 66 лв. Shocked Нямам идея защо е толкова скъп. Гледах в една друга клиника, че е 30 лв.
Момичета, днес бях на първия си преглед при Калчев. Много ми допадна колко подробно и търпеливо обяснява всичко.
За първи път ми беше да съм при мъж гинеколог Simple Smile Мислех, че това допълнително ще ме напрегне, но всъщност бях по-напрегната да следя скоростта на мисълта му.Общо взето пътят започва...
И аз бях така съвсем скоро. Впечатлена, вдъхновена. Май ще вървим горе-долу заедно по пътя. Дано сме си на късмет  Hug

Общи условия

Активация на акаунт