Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (8)

• 51 133
  • 774
  •   1
Отговори
# 735
Боби, щом за момента не те иска в първите дни на цикъл значи има нещо предвид. Добре е, че ще си на 9 ден. Тогава обикновено се ходи. Ще се види имаш ли доминантен фоликул и дали ще се очертава овулация. Мен лично не ме е викал след О. Но така или иначе при теб ще се падне празниците, ако ти е нормална. Ако се налага ще те викне на следващ цикъл в първите дни и после пак да проследите още един цикъл. Не знам какъв ще е планът при теб. Защо пък хистероскопия? При теб по-скоро нещата клонят към ТВЛ, защото си имала ендо. Но това само в случай, че имам някакви съмнения за нейното връщане. Предполагам ще ви остави някакви месеци естествени опити, ако не изскочи нещо сериозно. И чак след това ще минете към по-сериозни стъпки.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 12:23 от 💎Bling-a-ling💎

# 736
Ооо, не думай - ТВЛ. Не искам, едно лапаро ми стига. При мен ендометриозата е в малка степен. Той самия каза основавайки се на документите ми от лапарото, че ендометриозата когато е сериозна не е кисти. Тя е огнища, сраствания запушвания на тръби, което при мен не е отбелязано въобще в епикризата, а и предния ми доктор го потвърди същото. Засега май няма никакви съмнения за завръщане на ендометриозата. При мен е само 1 киста, която е отстранена. Хистероскопията я спомена евентуално, ако не изчезнат двата полипа, които ми видя в матката. Затова ме иска в този интервал от МЦ преди лигавицата да е станала дебела и да не може да се види нищо.

# 737
  • София
Sad по дяволите, амх е 0.840. Sad

# 738
  • От Луната
Соренда, съжалявам. На колко години си? Само спокойно, има надежда ... има успели момичета и с по-ниски стойности.
Правила ли си стимулации?
Боби, чакай да дойде МЦ и звънни в клиниката и питай какво е положението.
Кашмирче, ще ни направиш ли нова тема?

# 739
  • София
На 31. Неочаквано беше и затова сега ми е много кофти. Не съм правила стимулации..

# 740
Боби, това за полипите съм го пропуснала. Ясно защо иска да те види в тези дни. Док обикновено кара едно по едно като почва от по-сериозните и видими неща. Няма да те натисне за всичко наведнъж.
Соренда, не е много добър резултатът, но историята е виждала какви ли не случаи. Не се настройвай зле от началото. Много е важно как изглеждат яйчниците, колко антрални имаш, дали имаш нормална овулация. Важно е, че още си млада. Казвам ти го като човек, който от самото начало е с кофти хормони. Визуално всичко изглежда ок, АМХ винаги е бил супер обаче останалото не се променя с години и никой няма обяснение защо се получава така. Скоро се надявам най-после да видим колко качествени яйца правя.

# 741
На 31. Неочаквано беше и затова сега ми е много кофти. Не съм правила стимулации..

О Господи! На 31 с такова АМХ! Много съжалявам, но си на правилното място и ще се измисли най-адекватният план. Повярвай, док Калчев е невероятен.

# 742
Охх, извинявам се ама ме притеснихте с реакцията си за АМХ-то и сега се чудя дали да не звънна да ми кажат моето колко е. По телефона ще ми дадат ли информация? Над колко трябва да е?

# 743
Охх, извинявам се ама ме притеснихте с реакцията си за АМХ-то и сега се чудя дали да не звънна да ми кажат моето колко е. По телефона ще ми дадат ли информация? Над колко трябва да е?

Мисля, че ще ти дадът инфо по тел. Относно стойността мисля, че под 1 вече означава намален резерв. Не съм сигурна обаче дали в този сл не се пуска и инхибин Б. Истината е, че най-важен белег е броя на антралните ф в началото на цикъла.

# 744
  • От Луната
Боби, звънни ще ти ги кажат. Искай и реф с-ти и мерната единица ...
Соренда, няма да е лесно, няма време за губене, затова стягайте се и бързичко да забременяваш!!!
ФСХ как ти е? Ако не се изследвала за ИР и ЩЗ, трябва да го направиш, защото понякога нещата за навързани. За ИР ти трябва като за начало кръвна захар и инсулин, на гладно, а за щитовидната - ТСХ, ФТ3 ФТ4, ТАТ и МАТ, ако си пускала всички преди, може само ТСХ и ФТ4.
Ако изскочи нещо при ИР, може това да е обяснението ... не се панкьосвай само от един резултат, док беше ли доволен от прегледа на 3ти ден, как бяха атралните тела? Каза ли ти нещо за тях?

# 745
Соренда,съжалявам за лошия резултат, но силно вярвам,че ще успеете,само не се отчайвай! Hug

# 746
Е, аз трябва да се гръмна май. Не съм сигурна какво чуха ушите ми. Положението е трагично значи при мен.
0.140 ng/ml при реф. стойности 0.7 - 6.8
Дано не съм чула правилно  Cry Аз май съм не с намален, а направо с изчерпан.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 14:49 от boby_pl

# 747
  • София
Йоли, тази седмица за първи път бях на преглед при него и съм предо овулация. Никога не са ми броили антралните. Като си помисля, че в друга клиника ми казаха да си пробваме още няколко месеца и тогава да отидем... Добре, че четях темата ви.

http://prikachi.com/images.php?images/376/8763376t.jpg

Боби, звънни пак, кажи, че искаш да си ги запишеш. Оф, какво става..

# 748
Здравейте, момичета! извинявам се, че се намесвам така в темата ви. Следя ви от известно време, тъй като мисля да се преместя при Калчев. Пациентка съм на клиника Надежда в момента. Защо Калчев държи на АМХ? Обяснил ли е на някой? Интересно ми е, защото в Надежда ми казаха, че няма смисъл да се изследва и не са ми го искали.

# 749
  • От Луната
Соренда, на кой ден го изследва? Аз знам че се изследва на 3ти ден? Ако не е, резултата не е достоверен.
Боби  Shocked Shocked Shocked , ама какво става днес с този АМХ? Този резултат си е изчерпан направо Sad Нямам думи, звънни пак искай консултация с д-р Калчев по-рано!
Терри, ще сложа линкове, че е много дълго, не знам дали в Надежда го изследват изобщо:
http://www.cibalab.com/dokuwiki/doku.php?id=hormones:amx
http://www.ivfradost.bg/izsledvane-na-anti-myulerov-hormon-amh/

Общи условия

Активация на акаунт