Хипохондрия - за хипохондрички по цвички и техните горкички близки

• 67 605
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!
Елфрея, честит рожден ден!  bouquet Бъди здрава!
....
Аз утре ще си пускам хормони назначени ит лекаря , но и такива назначени от мен.
 То вени не ми останаха, та поне наведнъж да е. Tired

# 676
Бебето има вече 8 приема на антибиотика, а пак е с 37,2.
Личната е отпуска, не знам на кой да звънна и какво да правя. Избива ме на рев от безсилие.
Не си изяде и закуската сутринта, но пък прави бели на поразия.

# 677
Добро утро!
Елфрея, честит рожден ден!  bouquet Бъди здрава!
....
Аз утре ще си пускам хормони назначени ит лекаря , но и такива назначени от мен.
 То вени не ми останаха, та поне наведнъж да е. Tired
Стискам палци да не е от хормоните, пух! И да е от жега и нерви, и да ди мине само Simple Smile

# 678
  • Hisarya, Bulgaria
Съжалявам, че ви натоварвама, ама съм много притеснена. Днес ходих на нефролог и ми откриха камък в единия бъбрек 7 мм.Изписаха ми капки за раз биване на камъка реналид. След месец пак да видят дали се е смалил.Много ми е притеснено защо само проблеми ми се случват.

# 679
Честит рожден ден,Елфрея!  bouquet
Аз пак да се оплача,че съм много зле.Имам толкова много здравословни проблеми,че вече не знам от къде да започна.Исках да пусна изследване на хормони днес,но ми става зле от игли и кръв и лаборантката пусна само ПКК,желязо и глюкоза,другите утре.Пуснах урина и там нещата са зле.Имам проблем с хормоните със сигурност,от там с цикъла и червата,сега и цистит сигурно...Ще пускам изследване на полови хормони,но имам 10 дни до цикъл.  Confused Ще се побъркам,непрестанно нещо ме наболва,мъжа ми с наранен крак и детето постоянно се удря тук и там и плаче за всичко.Направо не издържам вече.ЛЛ е хирург и не разбира от нищо,все ме праща при други лекари,но с малката няма как,страх я е от болници и няма как да ходя когато ми скимне.Все гледам да не се оплаквам,ама то пък аман вече.  Cry

# 680
Пак ме стегна гърлото. Сигурно от притеснение за утре и може да ми окаже влияние върху резултатите.
Опитвам се да се успокояам, но сякаш някаква сила, независима от мен, ме управлява  Thinking

# 681
Пак ме стегна гърлото. Сигурно от притеснение за утре и може да ми окаже влияние върху резултатите.
Опитвам се да се успокояам, но сякаш някаква сила, независима от мен, ме управлява  Thinking

Разбирам те, Пух Таласъм. Аз преди изследвания съм много притеснена и направо се треса от нерви. Отиди спокойна, всичко ще е наред, а гърлото не го мисли, защото най-много да ти се повишат левкоцитите, ако си болна, друго не виждам за какво ще повлияе. Според мен те боли и стяга на нервна почва, не мисли, че е жлезата! 😘 а, и днес има изригвания...

# 682
Здравейте и от мен!
За тази тема съм 100 процента! Винаги съм се притеснявала за всеки здравословен проблем, но последните два месеца положението е извън всякакъв контрол.
Откриха ми хеликобактер пилори и гастрит. Отначало се чувствах ок и реших, че няма да пия антибиотици, но лека полека взех да се влошавам - стомаха почна да ме боли, гадене, сърцебиене, киселини и най-стряскащото за мен е, че започнах да се чувствам силно отпаднала. Почнах антибиотиците (два на брой) плюс инхибитор на протонната помпа, и в интерес на истината се чувствам по-добре. Но тази отпадналост не отминава, оспбено сутрин, до обяд, се чувствам слаба, трепереща, чак гласът ми е един немощен. И съм решила, че антибиотиците увреждат бъбреците ми и пикочния мехур (щото ходя често до тоалетна, което е логично - старая се да пия много вода). Изобщо, пълно куку....
Извинявам се за дългия пост, просто имах нужда да споделя, и съм сигурна, че ще ме разберете.  Embarassed

# 683
Аз пак да се оплача,че съм много зле.Имам толкова много здравословни проблеми,че вече не знам от къде да започна.Исках да пусна изследване на хормони днес,но ми става зле от игли и кръв и лаборантката пусна само ПКК,желязо и глюкоза,другите утре.Пуснах урина и там нещата са зле.Имам проблем с хормоните със сигурност,от там с цикъла и червата,сега и цистит сигурно...Ще пускам изследване на полови хормони,но имам 10 дни до цикъл.  Confused Ще се побъркам,непрестанно нещо ме наболва,мъжа ми с наранен крак и детето постоянно се удря тук и там и плаче за всичко.Направо не издържам вече.ЛЛ е хирург и не разбира от нищо,все ме праща при други лекари,но с малката няма как,страх я е от болници и няма как да ходя когато ми скимне.Все гледам да не се оплаквам,ама то пък аман вече.  Cry

Bandida, миличка успокой се! В крайна сметка нищо кой знае какво не се е случило. Камъни в бъбреците има всеки втори. Дано се разбият и изхвърлят. Ако ли не - моя така си го нося за късмет и да си тежа на мястото, че да ме отвее вятъра Simple Smile
Я кажи да видим какво страшно има в урината.
Че хормоните не са в ред - то от там са и страховете и тревожността де! Нищо кой знае какво не е това. Има лекарства, спорт пък и с годините организма ни бушува на моменти. Не влияят на червата.
Един цистит ако те плаши - ти си раждала жена, няма какво да го мислиш. Просто е досаден.
Мъжа ще му мине. Мрънкат доста и са изнервящи, но са мъже и са си такива.
а детенце, че се удря - важното е че е живо и здраво.

Когато изпадна в такава дупка и почнат проблемите плащам литургии за здраве, паля свещички и правя рибка у дома за здраве  Peace

flower2016, заповядай в темата да ти поолекне.  Peace Не се шашкай толкова от хелиобактер пилори, както и 2 антибиотика няма нищо да ти направят на бъбреците. Все пак има хора на които по 6-7 антибиотика изписват при сериозно лечение. Само се подсигури да не гъбясаш

# 684
Здравей,flower, и аз се чувствам така постоянно с умора, сърцебиене, апатия. Добре се чувствам след залез слънце. Момичета, тази вечер пак ми избиха петната по ръцете. Преди мислех, че е от билките. До вчера си ги пиех , спрях ги заради цикъла, после пак. Нямах петна и сърбеж. Сега мисля, че е от нервите, заради утре. Май всичко, което преживявам и проектирам върху себе си, чрез мислите влияе на физическо ниво.

# 685
  • Hisarya, Bulgaria
Дорис много ме кефят постовете ти,адски позитивни. Успокоявама се като те чета.
Бандида пусни и една стерилна урина, поне ако има бактерия да имаш и антибиограма.

# 686
Дорис е като ангел на спокойствието. Зарежда ме винаги като я прочета. Благодаря, Дорис!❤

# 687
Дорис, аз направих грешката да прочета в американски форуми за тази бактерия и супер много се депресирах от черните сценарии там. Хем знам, че не се чете в нета.... А иначе, откакто почнах АБ взимам и пробиотици 3 часа преди АБ, и мисля, че благодарение на тях понасям сравнително добре лекарствата. Мисля да ги продължа и след като свърша АБ.
Пух, и аз така - следобяд и вечер се чувствам по-добре. Не мога да повярвам, че е от нерви - все си мисля, че лекарите нещо пропускат и съм едва ли не обречена.  Confused

Аз ви чета отдавна и ви чувствам много близки, а за Дорис си мечтая да ми е личния психотерапевт.  bouquet

# 688
Съгласна съм за Дорис.Винаги ме успокоява  Heart Eyes
ЛЛ изписа само Феминела Урофорте,каза да не се притеснявам,нищо сериозно не било.Хемоглобина и желязото са ниски,та и Абофолик Мета ще пия пак.И с друг лекар говорих,той каза,че не вижда нищо страшно в изследванията,но ако за 3 дни не отшумят симптомите,трябва да пия антибиотик.Поолекна ми,но чак след поста на Дорис,лекарите не ми помагат  Joy
Само ме притеснява сега течение като белтък,точно като при овулация,а тя мина.Да минат и хормоналните изследвания и ще кротна сигурно  Embarassed На 100% съм сигурна,че проблема е в тях и съм спокойна.Ако трябва друга причина да търся,просто не ми се мисли  Laughing
Благодаря ви  bouquet

# 689
Дами, в тази тема всички сме щуравелки - хахавелки  Crazy Нали се разбрахме, че и от това сме болни  Hug

Мило ми е, че и вие като мен сте подтиснати и тревожни, че смятате, че лекарите нещо пропускат. Тъжно е, че в темата срещаме повече подкрепа, отколкото в близките ни, на които им иде да ни гръмнат като пак нещо се самодиагностираме  Crazy

Радвам се, че сме виртуални приятелки и се подкрепяме.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт