Хипохондрия - за хипохондрички по цвички и техните горкички близки

• 67 661
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
Ел, ходи само по потник и памперс.
Новите хич не сте добре дошли, ама тук сме, ще си помагаме Hug

# 661
Благодаря за пожеланията  bouquet
Мен и днес мислите за болести не ме оставят  Joy
+ мъж с навехнат крак,на легло и непрестанно искащ нещо...Страхотен РД  hahaha

# 662
  • Варна
Момичета ,вчера щях да припадна....Заболя ме главата,зави ми се свят,ръцете и краката ми изтръпнаха,беше ужаасно
Ако щете вярвайте едвам се прибрах,имаше хора ,видяха ме че нещо не ми е добре.....погледнаха ме странно и ме подминаха
Както и да е,явно жегата не ми понесе.Този път не сипомислих ,че съм с рак в мозъка....сега чета за аневризма

# 663
  • София
skabiela  Hug в това време е нормално да стават такива работи, особено, ако си с по-ниско кръвно и си се дехидратирала  Hug  bouquet

# 664
Честито на рожденничките!
Желая ви много здраве и хубави мисли само!
Преди да заспи имаше 37,5, преспа 2 часа и като стана имаше 36, час по-късно вече е с 37.
Много се притеснявам.
Имам чувството че му има нещо сериозно, а аз го пропускам. Cry

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 17:01 от Only God can...

# 665
Честито на рожденничките!
Желая ви много здраве и хубави мисли само!
Преди да заспи имаше 37,5, преспа 2 часа и като стана имаше 36, час по-късно вече е с 37.
Много се притеснявам.
Имам чувството че му има нещо сериозно, а аз го пропускам. Cry
Тази температура не е ли безопасна. Тоест , нали не я водят за проблемна?
........
Сега имам дърпане в десният бъбрек. То си е отдавна това. Като съм се оплаквала на лекар- нищо не било. Дали е от миомата ? Или тумор. И ми дойде цикъла днес и започнах с- кога ще спре,дали ще спре. Изобщо сериала го почнах.😒

# 666
Сега пък ново 20. Гърло се опитва да ме заболи. Взех стрепсилс. Сега ще се подкарам с чайове.

# 667
Пух, казаха ми че не е ок тая Т.
Сега нямаше, май у нас му е много топло.
Изписан му е АБ 6 мл на 12 часа, но той сега изплю много. Според ММ трябваше да изпие 3, толкова е изплюл. Притеснявам се да не го предозираме.

# 668
  • Hisarya, Bulgaria
Искам да питам някой от вас прескачало ли му е сърцето? Сега съм със силни прескачания и ме е страх от инфаркт. Ходила съм на кардиолози,изследвания, уж нищо ми нямало.Изписаха ми бета блокер, пия ама не помага.Пиша и плача,вече всичко ми омръзна.

# 669
Да не е от горещините да дава отражение на Т? Щом го плюе може да значи, че не трябва да го пие. Децата знам, че са добри барометри. Може и да стане предозиране. Знам ли. 😕

# 670
Дени, вероятно е от нерви. Аз понякога изпитвам такива усещания, когато съм под стрес, уплашена, в паника. Това не е симптом на инфаркт. Съвсем други са. Не плачи. Знам, а сигурно и другите момичета колко е тежко това, което изпитваме, но като плачеш и се притесбяваш още повече , нервната ти система засилва усещанията.

# 671
Искам да питам някой от вас прескачало ли му е сърцето? Сега съм със силни прескачания и ме е страх от инфаркт. Ходила съм на кардиолози,изследвания, уж нищо ми нямало.Изписаха ми бета блокер, пия ама не помага.Пиша и плача,вече всичко ми омръзна.

При мен прескачанията бяха заради газове и проблеми с червата.

Утре ще пускам ПКК и урина,искам да пусна ТСХ и ФТ4.И ФТ3 ли трябва да пусна?Не знам точно какво търся,просто до другите изследвания ще се побъркам,та поне и тия да отметна.

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 23:36 от Bandida

# 672
Бандида, за ЩЖ е хубаво да се пускат ТСХ, ФТ3, ФТ4, ТАТ и МАТ  Peace

# 673
Бандида, за ЩЖ е хубаво да се пускат ТСХ, ФТ3, ФТ4, ТАТ и МАТ  Peace

Благодаря  Simple Smile

# 674
Добро утро, момичета, дано денят ни е изпълнен с хубави емоции и да нямаме тревоги днес. Има силни магнитни изригвания и стискам палци да не ни се отразяват. За прескачанията, и аз в жегата имам, правила съм си TSH и антитела съвсем скоро, всичко е наред. Аз мисля, че е от жегата, а и съм чувала от много здрави хора, че е така. При мен от няколко дни се появи едно претупкване в корема и съм се притеснила за него. Не е равно на пулса, не е постоянно, сякаш нещо ми подскача около пъпа, нямам болка, като спазъмче е някак. На някого случвало ли му се е ?  А, и съм преди цикъл и много нервна тези дни и имам рожден ден днес. Вече започвам да вярвам на Сатурнови дупки и всякакви щуротии, преди рожден ден винаги съм натръни. Вчера получих даже и леки паники, сякаш ми се свива корема и получавам сърцебиене за секунди. Просто ей така...баамм. не знам кога ще спрат тея хипохондрични филми при мен, но на рожден ден ми е най-тежко 😂

Общи условия

Активация на акаунт