Хипохондрия - за хипохондрички по цвички и техните горкички близки

• 67 805
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и успешна седмица!
И въпреки лятното време, и уверенията на лекар-онколог пак съм потънала в моите диагнози за раци и страшни инфекции ooooh! Tired
Търся си го, нали?

# 646
Сутринта като стана нямаше и сега пак 37,3. Весел си е, яде. От петък вечерта е на АБ, преди това пи Суметролим, да не би да не му действа още?
Много се притеснявам.

# 647
  • Русе
Only God, на моето дете му се е случвало да пие АБ(Сумамед) и в продължение на 4 дни да поддържа температура, достигаща до 38. Щом е весел няма какво да се тревожиш. Тази вечер правите 3 дни от започване на лечението, от утре не би следвало да има. На някои антибиотици им отнема малко повече да подействат. Но в повечето случаи след 3 ден си проличава. Какъв пиете между другото? По-ведро  Hug

# 648
  • Hisarya, Bulgaria
Пух таласъм и аз съм в филма за раци.Нещо отдясно на гърлото към езика вече трета седмица ме боли.Ходих на УНГ и уж било от твърда храна раздразнен от,ама аз съм решила,че е рак на езика или на гърлото.
Днес имам рожден ден, а на мен ми е притеснено.

# 649
Мен от снощи ту в ляво, ту в дясно в областта на яйчниците и корема ме наболва. Сега нещо повече от дясно. Вчера беше повече от ляво. То може и овулация да е, но аз съм си решила че две седмици след като ми дойде сега пак ще ми дойде и ще получа кръвоизлив„ Нали април ескапеле пих и от тогава ту на 32,, ту на 26 дни ми идва. Та нищо чудно и на 13-14 дена да ми дойде. Обаче много ме е страх. Отделно съм решила, че малкия ще се разболее. Нещо му е обложен езика. Подготвям се психически за вдигането на температура. Не мога да си обясня какъв ми е тоя панически страх от тази температура.

# 650
Пух таласъм и аз съм в филма за раци.Нещо отдясно на гърлото към езика вече трета седмица ме боли.Ходих на УНГ и уж било от твърда храна раздразнен от,ама аз съм решила,че е рак на езика или на гърлото.
Днес имам рожден ден, а на мен ми е притеснено.

Ха-ха.И аз днес съм рожденничка.Да си жива и здрава и по-малко поводи за притеснение!  Hug

# 651
Честито на рожденничките  bouquet !!!
И да се отърват от всичко това, което ни тормози и преследва в главите! Hug

# 652
Only God, на моето дете му се е случвало да пие АБ(Сумамед) и в продължение на 4 дни да поддържа температура, достигаща до 38. Щом е весел няма какво да се тревожиш. Тази вечер правите 3 дни от започване на лечението, от утре не би следвало да има. На някои антибиотици им отнема малко повече да подействат. Но в повечето случаи след 3 ден си проличава. Какъв пиете между другото? По-ведро  Hug

До петък пи Суметролим, сега Медоклор.
След сутрешното спане като стана нямаше, и сега пак 37,5. Изяде си половината обяд, игра си и пак го сложих да спи.
Вечер го водим на една градинка с деца, там се събираме с приятели. Той си стои в количката де, единствено една кака идва да го вижда от време на време, но аз не и давам да го пипа. Да спра ли да го водя? Нашата кака излиза и тя навън.

# 653
Честит рожден ден, момичета! Да сте много здрави и спокойни!

И по темата:
По добре мента със спрайт, отколкото мента с валериан. Така че по ведро!  Wink

# 654
  • Стара Загора
Джъмп  Whistling
Има ли бременни в темичката много се накефих като я видях. Моята хипохондрия идва от там,че ме е страх да не получа контракции ooooh!  Много ми е гадно

# 655
Орхидея, добре дошла! Скоро да се махаш от тук Wink
В коя седмица си?

# 656
  • Стара Загора
Благодаря ама едва ли в 15г.с съм.
Поздрави на всички  bouquet

# 657
След 5-я месец бях непрестанно с контракции.Нищо не пих,въобще не съм се пазила,а родих седмица преди термин и то защото беше секцио.Предполагам,че поне до термин малката щеше да си изчака,обаче така се роди на 8-ми март,та този ден се превърна в безкраен празник за семейството ни.
Не се притеснявай излишно.  Hug

# 658
Вечер го водим на една градинка с деца, там се събираме с приятели. Той си стои в количката де, единствено една кака идва да го вижда от време на време, но аз не и давам да го пипа. Да спра ли да го водя? Нашата кака излиза и тя навън.

Всичко е наред. Понякога така реагира организма на лечението и на разпада на загиващите микроорганизми. Защо да спираш - това е добре най-вече за теб да си в компания. Успокой се - всичко е под контрол!

На новите момичета - добре сте ни дошли и дано темата скоро ви стане излишна  Hug

Благодаря ама едва ли в 15г.с съм.
Поздрави на всички  bouquet

И аз бях с постоянни контракции. Пиех магнезий. Всичко бе наред  Peace Контракциите не са страшни и опасни, нещо нормално са.

# 659
  • Русе
Only God, не виждам смисъл да лишаваш детето от чист въздух. Вие си имате кака, която така или иначе е в непрекъснат контакт с всякакви гадинки, та дори и да не го извеждаш, като е речено, от нея ще се зарази.
Аз Медоклор не съм давала. Но от Сумамеда лично на два пъти ми е боледувал така - до четвъртия ден включително с температура. Приемът на АБ не гарантира внезапното й овладяване. И нека не забравяме, че температурата е помощник на организма. Нищо че я ненавиждам, особено тази субфебрилната. Но тя  предизвиква по-сериозни въпроси ако се поддържа дълго време, не просто 3-4 дни. Така че на този етап не се  панирай. Пък и дали не го претопляш нещо? То и без това навън е само за жирафи  Crazy

Орхидея, добре си ни дошла! Бременни не знам дали има, ама хипохондрясалите сме много  Mr. Green Хубаво са ти казали да се махаш скоро от тук. Предстоят хубави моменти, които не вървят в комплект с паническите ни страхове. Леко бременеене!

И честити рождени дни, момичета! Здраве и по-малко мисли да ви спохождат bouquet

Общи условия

Активация на акаунт