Хипохондрия - за хипохондрички по цвички и техните горкички близки

• 67 819
  • 762
  •   2
Отговори
# 630
  • Hisarya, Bulgaria
Много се радвам, че ви открих.Аз от шест години постоянно се притеснявам за различни симтоми, които получавам.Получавам често ускорен пулс и ми прескача сърцето. Ходила съм и в Пазарджик и в Пловдив на кардиолози и всеки вика няма страшно.Но аз се притеснявам постоянно да не получа инфаркт. Днес пък ми потрепва нещо като мускулче под устата и главата ми изтръпва. Получавам сигурно инсулт. Не се жи вее в постоянен страх,но все нещо ми се случва.

# 631
  • Варна
Аз викам всички да се метнем на АД ,ще бъде яко ...

# 632
Дени, нямаш нито инсулт, нито инфаркт. Спокойно.
Ох, то тия антидепресанти и с тях, и без тях все съм във филма. И дебелеех много от тях. Чайовете ми са по добре от тях.

# 633
Denislava, то не е хубаво, че си тук, ама все пак:"Добре дошла!" Simple Smile и на мен ми треперят мускули и главата изтръпва и кво ли не усещам, но аз съм спрях да ходя по доктори. Страхувам се, че така може да пропусна нещо важно, но толкова и ги ненавиждам, че само като си помисля да ходя и топка ми застава в корема. За три години всеки месец съм ходила поне при двама доктори(за нещо си), от година и половина не съм стъпвала никъде! Не че е похвално, де! Те и нормалните хора поне профилактично ходят.

# 634
И аз не спирам да се филмирам,ама още 2-3 седмици до изследванията и ще кротна.
При ускорен пулс над 120 слагах лъжица захар под езика и оставях да се стопи.Веднага действаше  Peace

# 635
Нали бяхме с бебето в болница заради повръщане, 5 дни по-късно хвана херпангина пи Суметролим докато излезе гърления секрет. Е излезе, има стрептококи, та от вчера е на АБ.
Иначе нищо му няма, яде, спи, прави бели.
Обаче аз не спя, той спи при кака си в нейната стая, все ставам да го проверявам да не повърне, да не е отвит.
А от вчера си спи там съвсем сам, каката я няма.
Познайте дали не ставам по 100 пъти нощем. Инсега душата ми спи, ама пуста хипохондрия, не ме оставя, след малко пак ще го проверявам.
Отделно че отвреме на време му се зачервяват очите, очнатс каза слънчева алергия. Да, ама баш първия ден с ангината бяхме на лекар и тя каза че е от инфркция, и то излезе ангина. Преди повръщането пак стана така, на морето с вируса пак.
И сега пак му е червено лявото оче, ей сега преди лягане се зачерви. А аз изпадам във филм да не се разболява пак, дано не. Praynig
Давам му есберитокс, шуслерови соли и витамини.
Адски се притеснявам, какво му става на очите?
Извеждам го, но той е във възраст, в която не комуникира с деца, освен ако те не идат до количката. Пазя го сега, събираме се на една градинка с кафе, той си седи в количката до мен.

# 636
  • Hisarya, Bulgaria
Миналата седмица бяхме на море и на малката ми дъщеря й се зачервиха очите.Аз веднага паника.Та мъжът ми се съгласи и намерихме очен лекар в Св.влас.Казаха, че има слънчева алергия.Изписаха й капки и се оправи.
Та и твоето бебе може затова да му се зачервява оченце.

# 637
Какви капки изписаха?

# 638
Милички хипохондрици и хипохондрички,пак съм на черешата аз.Сега си внуших,че имам нещо на стомаха,защото все ме боли,а от вчера много силно,дори имах силно разстройство.Болката е високо горе в стомаха и отива в гърба.За паренето по гърлото и езика да не говоря-то е от години,но на моменти като сега гори ужасно,все едно съм се изгорила с нещо или имам висока температура.Ще правя гастроскопия видяло се е.Някой да каже,моля,има ли усложнения при това изследване  Rolling Eyes

# 639
  • Hisarya, Bulgaria
Капките са Зодак.

Гастроскопията се прави с пълна упойка и нищо не се усеща.По принцип няма усложнения.

# 640
  • На брега на реката
Втори ден усещам мравучкане и мини иглички по лявата ръка. От днес и на дясната. Само такова не цях усещала, по едно време си мислех за нещо мозъчно или сърдечно. Че и всяка вечер главоболие. Чак толкова отразяват ли се изригванията? Сдухах се и така както цяла отпуска не мислех за глупости, отново почтах да прожектирам. Дори сега, докато пиша, ме мравучка по пръстите  Rolling Eyes

# 641
Правили са ми гастроскопия два пъти без упойка, защото имам гастрит. Гадно е, но не е невъзможно за издържане, не е болезнено. За усложнения - не съм чувала, така че споко! Peace

# 642
След като вчера бебето беше с червено око, днес по едно време беше с 37,4, а пие АБ заради стрептококи.
На мен ми излиза парче зъб от вадения, трябва да ходя да го цепят, ама ме е страх.
И на всичко отгоре ми излиза нещо като цирей на д-то, с какво да го мажа, за да го издърпа?
Ще се гръмна, честно ви казвам. Някой зверски ни кълне...

# 643
След като вчера бебето беше с червено око, днес по едно време беше с 37,4, а пие АБ заради стрептококи.
На мен ми излиза парче зъб от вадения, трябва да ходя да го цепят, ама ме е страх.
И на всичко отгоре ми излиза нещо като цирей на д-то, с какво да го мажа, за да го издърпа?
Ще се гръмна, честно ви казвам. Някой зверски ни кълне...

Еднократно вдигане на Т не е проблем! Особено като се води лечение.
Не ходи да те цепят, при мъжа ми парчето се подаде доста добре и само го дръпнаха - нямаше болка. Дай малко време на тялото ти да се справи.
Цирея мажи с Ихтиогел. Ако имаш време направи питката на Ванга и слагай с лепенка да го изсмуче. Обаче, ако е в онази част към опашката ... може да се окаже, че е киста и там бабини илачи не помагат.

Аз бих отишла в църквата и платила литургия за здраве  Peace И курбан с риба за дома не е лоша идея.

# 644
Втори ден усещам мравучкане и мини иглички по лявата ръка. От днес и на дясната. Само такова не цях усещала, по едно време си мислех за нещо мозъчно или сърдечно. Че и всяка вечер главоболие. Чак толкова отразяват ли се изригванията? Сдухах се и така както цяла отпуска не мислех за глупости, отново почтах да прожектирам. Дори сега, докато пиша, ме мравучка по пръстите  Rolling Eyes

Може да е на нервна почва и на мен ми се случва и мравучкане и мускулни потрепвания... и все се филмирам и си мисля гадости, защото чета. И на пръстите на ръцете ми е мравучкало и на краката, според мен това го разбираме след упорито вглеждане в себе си 😂 вземи си магнезий и се опитай да не се концентрираш над това и дано затихне. Жегата също е голяма, не забравяй, че горещото време влияе много зле...

Общи условия

Активация на акаунт