Хипохондрия - за хипохондрички по цвички и техните горкички близки

• 67 602
  • 762
  •   1
Отговори
# 720
kimmy, не ми се сърди мила, но е време да потърсиш помощ.  Hug
Ако си сред най-близките ми приятели бих настоявала да се виждаш известно време с психоаналитик и поне еднократно с психиатър, за слаба медикаментозана помощ.

Не, не е проблема, че казваш какво мислиш в темата, а това, че започваш да се отказваш от жовота ме плаши. Също така е добре да си засечеш кога се засилва хипохондрията и безпокойството ти. Ако съвпада с периода след овулация е възможно нивата на прогестерона да ти играят лоша шега, а те имат тази способност да създават безпокойство и паник атаки.

В кръга на шегата - след като надарен любовник не успя да те извади от дупката то е време за леко понадрусване с успокоителни  Flutter

# 721
В този ред на мисли- кога се прави изследване на прогестерон-а?
Направих си на хормоните на ЩЖ, половите- естрадиол, лх,фсх, пролактин, тестостерон. Тези на ЩЖ- в норма. Пролактина- лекоо, много малко завишен, във втория знак. Спазих правилото за вземане на кръв при неговото изследване. Тестостерона- завишен, но в нормата. Естрадиола- на долна граница, но в нормата. Но трябва лекаря да се произнесе. Ще чакам, има време за посещението.

# 722
kimmy, не ми се сърди мила, но е време да потърсиш помощ.  Hug
Ако си сред най-близките ми приятели бих настоявала да се виждаш известно време с психоаналитик и поне еднократно с психиатър, за слаба медикаментозана помощ.

Не, не е проблема, че казваш какво мислиш в темата, а това, че започваш да се отказваш от жовота ме плаши. Също така е добре да си засечеш кога се засилва хипохондрията и безпокойството ти. Ако съвпада с периода след овулация е възможно нивата на прогестерона да ти играят лоша шега, а те имат тази способност да създават безпокойство и паник атаки.

В кръга на шегата - след като надарен любовник не успя да те извади от дупката то е време за леко понадрусване с успокоителни  Flutter

За психоаналитик нямам пари. Иначе сега посещавам психиятър. даже ми каза да мина по 1 на ден деанксит и явно съм зле.

# 723
От дианксит-а на мен ми ставаше по-зле, с натрупването му в организма. Thinking

# 724
kimmy, не разбрах от деанксита ти става зле ли?

пУХ, прогестерона се вземаше 3-4 ден след цикъл и на 25 ден от цикъла май.  newsm78 Лекарите си имат техни изисквания.

# 725
  • някъде
Прогестерона за какво се изследва и колко струва без направление? Аз преди 3-4 год.пусках за ЩЖ, а мин. пусках 4 или 5 вида с направление от гинеколога.
Аз пих антидепресанти около 7-8 мес., но не видях кой знае каква файда от тях.
Кими, малките деца често боледуват, моят син нон стоп правеше ангини и беше болен, но израстна този период. Не го мисли толкова, а за гърлото пусни някакви изследвания и спри да се взираш в огледалото.

# 726
Деанлсит пиех по 2 на ден, помагаше ми. Дъъълго време бяхме приятели.
Прогестерон се изследва 7 дни след доказана с тестове или УЗ овулация.

# 727
  • Варна
Орхидея,няма нищо страшно,боцкането е защото вече има налягане над шийката и конеца опъва.При,теб е важно повечко да полежаваш,слагаш възглавница под дупето ...и те така.Пиша ти това защото и аз два пъти съм била,със серклаж и знам какви са усещанията ...
Ще родиш живо и здраво бебче спокооо

# 728
Утре тръгваме на почивка,аз приготвих един куфар с лекарства. И тръгвам със свито сърце. Ами ако там ми стане нещо?
Дени, и аз се успокоявам като разбера къде има аптека и болница ( за предпочитане частна, че да си платя и да правят каквото искам  Mr. Green ). Няма да забравя една година бяхме във Виена. Покрай нас мина линейка и аз бързо и направих снимка, за да имам номера, на който да се обадим КАТО (не АКО) ми стане нещо.  ooooh!
Приятна ваканция и се опитай максимално да и се насладиш!  Hug

Кими, прегръщам те!  Hug Напълно те разбирам, но лек още не съм намерила....

Аз снощи много дълго време не можах да заспя и често ходих по малка нужда и реших, че е или диабет (не знам защо) или проблеми с пикочния мехур. Разубедете ме, моля. Praynig

# 729
Flower, аз от както се помня ставам по 2-3 пъти на нощ по малка нужда. А сега с тези дини и чайове давам постоянни дежурства. Нямаш диабет, нито друго заболяване. 😘

# 730
Диди, не знам точно за какво. Лекаря ми пусна само 4 хормона. Заради миомата.Другите аз сама си ги направих. И исках и този, че да съм подготвена/и аз не знам за какво/. 😕

# 731
  • Hisarya, Bulgaria
Ще ходя в Хисаря за 14 дни.От неделя до 21 август.Казвам ви много съм на тръни.

# 732
Аз снощи много дълго време не можах да заспя и често ходих по малка нужда и реших, че е или диабет (не знам защо) или проблеми с пикочния мехур. Разубедете ме, моля. Praynig

A да си яла диня? Тя е чудесен диуретик.

# 733
Не съм яла диня.  Confused Пия около 1.2 - 2 литра вода на ден, но аз винаги съм така, не е нещо ново. Ще видя как ще е тази нощ преди да почна да се паникьосвам.

Дени, ще си изкараш супер! Сред природа мислите ни се променят в много положителна насока!  bouquet

# 734
Flower, аз много често съм така. Само поставила съм си диагноза: свръхчувствителен пикочен мехур  Crazy Дъщеря ми от няколкото месеца е така, на периоди. Невролозите казват: на психична основа. Аз преди цикъл ходя до тоалетната през 2 часа сигурно. Недей си мисли лоши неща!  Hug Въпреки че лично нна мен диабета ми е един от най-големите страхове( сред рак-а и множествената склероза), честото уриниране може да в симптом и на мн други неща.

Общи условия

Активация на акаунт