Виена Инвитро Център Токуда - тема 3

• 82 837
  • 516
  •   1
Отговори
# 120
Привет на всички! За първи път пиша във форум, но съм наистина много разтревожена. Историята ми е следната - с мъжа ми от година и половина правим безуспешни опити да имаме дете, оказа се, че имаме мъжки фактор, който наложи той да пие Клостилбегит плюс някакви добавки. В резултат на това, спермограмата му вече е в нормата. Бяхме на консултация с д-р Сенкова във Виена Ин витро център и тя ни се стори компетентна. Сега съм леко разтревожена, защото всички пациентки като че ли са при д-р Димитрова. Има ли някой, който да е забременял с ин витро при д-р Сенкова? Какво бихте ми препоръчали?Всяко мнение е от полза. Предварително благодаря Simple Smile

Клиниката е добра, с много добра организация, вдичко е на ниво.  Биолозите също са добри, но нямам наблюдения зА др Сенкова. Аз забременях от първи път, но при др Димитрова. За съжаление тя напусна и се премести. Пожелавам успех и дано това да е вашата клиника.

# 121
Момичета ,

аз имам един несъществен въпрос на фона на мисията за бебе, но все пак ... Embarassed

Сега се гледах в огледалото и ми прилоша- аз съм надебеляла ужасно !  ooooh!
От 3 месеца пия Фолиева киселина, Омега 3 , вит. А... - коктейли от добавки , а от 1 месец пия двойна доза Фолиева.

Възможно ли е да се пълнее от тия добавки ??

Една позната ми беше казала преди години , че спряла да пие Фолиева защото според нея от това се дебелее и нямало бог знае какъв ефект откъм зачеване и развитие на бебе.

Аз ли си внушавам, че е от добавките или има и друг с такова впечатление?
Почти не ям - обядвам 1 варено яйце, вечерям салата ! Максимум някой и друг сладолед или вафла...хляб не ям по принцип ! newsm78

# 122
Момичета ,

аз имам един несъществен въпрос на фона на мисията за бебе, но все пак ... Embarassed

Сега се гледах в огледалото и ми прилоша- аз съм надебеляла ужасно !  ooooh!
От 3 месеца пия Фолиева киселина, Омега 3 , вит. А... - коктейли от добавки , а от 1 месец пия двойна доза Фолиева.

Една позната ми беше казала преди години , че спряла да пие Фолиева защото според нея от това се дебелее и нямало бог знае какъв ефект откъм зачеване и развитие на бебе.

Аз ли си внушавам, че е от добавките или има и друг с такова впечатление?
Почти не ям - обядвам 1 варено яйце, вечерям салата ! Максимум някой и друг сладолед или вафла...хляб не ям по принцип ! newsm78
Спри вафлите и сладоледа, ако пиеш газирани напитки също спирай. Ако се храниш с полезни неща, дори и да преяждаш, няма да качваш килограми. Може напълняването да е от предишна стимулация. Зависи колко време е минало. За напълняване от фолиева кисилина не съм чувала, но виж в гугъл, на всеки добавките влияят различно.

# 123
  • При вещиците
Пчелице Мая, по принцип мултивитамините за бременни тип Прегнакеър ( и на другите фирми) много надуват и буквално те помпат. На мен ми ги спряха в 27 гс и като се разчетох, нищо положително за тези коктейлни бомби. Трябва да се взима това от което се нуждаеш и в нужното количество.

# 124
А проблем с щитовидната жлеза?

# 125
Изобщо не са ме стимулирали още   Shocked.
Иначе знам , че се подуват хората. ooooh!

Не знам да имам проблеми със щитовидната- или имам или е от ЕГН-то...  Praynig

# 126
  • София
Момичета ,

не се пълнее от тия добавки точно.

а познатата ти е опасно невежа. прочети за спина бифида.

# 127
И задължително изследване на щитовидната жлеза, че пречи много на бременеенето.

# 128
Момичета,
искам да повторим спермограмата на ММ в клиника, различна от предния път (тогава я правихме при д-р Владимиров). Има ли клиника, в която в разширената спермограма е включен и тест за преживяемост, или това изследване се заявява допълнително? Изобщо къде бихте ме посъветвали да отидем? Аз си мисля за "Щерев" или "Малинов", ей така, на първо четене, мъжът ми пък иска да се насочим към "Надежда", понеже няколко наши познати двойки им бяха пациенти и вече са с бебета... Всяка информация, с която разполагате, ще ми е от полза. Намерих във форума тема за СГ, но е много стара.

Maya Bee, аз за себе си също забелязах, че се издувам от добавките. Първо си мислех, че е само от геритамина, сега мисля, че и от Л-аргинина... Дано все пак да има някаква полза от тях, а и дано само от тях да пълнея, де, че по едно време се бях уплашила да не съм развила инсулинова резистентност...

# 129
В нашата сперограма не виждам Преживяемост , но където и да отидете няма значение- това е стандартно изследване.
Има разширена спермограма, всъщност втората ни е такава.

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 11:03 от Maya Bee

# 130
В петък ми предстои пункция. Уж всичко е наред, но съм много притеснена, най вече заради упойката. Дано всичко да е наред.

# 131
Не се притеснявай грам ! Ползват някаква много хубава упойка , нито ти става лошо като се събудиш, нито нищо. ! Peace
Моята пункция беше миналия петък - нищо не разбрах от цялата работа !

# 132
Момичета утре ми предстои трансфер. Обаче от след пункцията не се чувствам добре, имам болки в стомаха и корема и ми е подут, имам и разстройство, главоболие. Все чаках да отминат но уви. Надявам се да не е сериозно. Казаха ми че е нормално леки болки, но моите не са леки, пия спазмалгон по няколко на ден, но ефекта е краткотраен. Утре ще си кажа оплакванията дано е нормално.

# 133
  • София
Момичета утре ми предстои трансфер. Обаче от след пункцията не се чувствам добре, имам болки в стомаха и корема и ми е подут, имам и разстройство, главоболие. Все чаках да отминат но уви. Надявам се да не е сериозно. Казаха ми че е нормално леки болки, но моите не са леки, пия спазмалгон по няколко на ден, но ефекта е краткотраен. Утре ще си кажа оплакванията дано е нормално.

Да не е някой вирус?

# 134
Трансфера беше на 17-ти един бластоцит. Сега ми предстои да чакам и да е надявам на добри новини. Болките и другите оплаквания са били от стимулацията и пункцията започнаха да затихват полека лека.

Общи условия

Активация на акаунт