Виена Инвитро Център Токуда - тема 3

• 82 832
  • 516
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета Simple Smile
Имам страхотни новини за всички    bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=915149.new#new

# 106
Явно аз съм единствената пациентка на д-р Сенкова. Simple Smile

# 107
Явно аз съм единствената пациентка на д-р Сенкова. Simple Smile

Не си Simple Smile Просто аз като нямам какво да кажа не пиша по форумите Simple Smile

# 108
Ох, поне  ме успокои Марион.
И аз нямам какво да кажа  защото всичко предстои.Ти на какъв етап си?

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 15:52 от Kralincesa

# 109
Ох, поне  ме успокои Марион.
И аз нямам какво да кажа  защото всичко предстои.Ти на какъв етап си?

Писах ти на лични съобщения.

# 110
Аз също съм пациент на др.Сенкова, но също не пиша във форума, защото всичко се получи от първия път успешно. Понеже тя ми следи бременността и срещам доста нейни пациентки в клиниката, така че не си единствена  Simple Smile

# 111
Здравейте, виждам, че тук нещата доста са се успокоили, за което много се радвам 
Аз имах малко здравословни проблеми покрай една упорита настинка и възпалено ухо, заради което се наложи да отложа някои прегледи и изследвания, но следващата седмица имам час при доктор Сенкова и почваме с плана за действие!
Междувременно, докато тук се вихреше олелия – попаднах на тази консултантска тема в Зачатие, където професор Щромер и доктор Сенкова дават консултации и отговарят на въпроси.
Ще видя как ще се развият при нас нещата, но ще ви държа в течение, ако има някой със сходни проблеми/въпроси – да се информира.  bouquet

# 112
Исках да кажа на Хоуп Стивънсън, че си направих изследването за тромбофилия и има  проблем- няма да изпадам в детайли, но при следваща бременност трябва да ми се бият инжекции за разреждане на кръвта.

Проблемите се множат Simple Smile

# 113
Maya Bee, много неприятно, добре че си се изследвала!

Ние с мъжа ми още действаме вкъщи и все още нищо не се получава. Решихме след лятната отпуска да правим наново изследвания и да видим какво ще правим. Ти как реши да се изследваш за тромбофилии? Знам, че по принцип изследват при поредни спонтанни аборти, но при нас след рано приключилата бременност 2013, друга просто не настъпва, затова предполагам, че в нещо друго е проблемът.

# 114

Ние с мъжа ми още действаме вкъщи и все още нищо не се получава. Решихме след лятната отпуска да правим наново изследвания и да видим какво ще правим. Ти как реши да се изследваш за тромбофилии? Знам, че по принцип изследват при поредни спонтанни аборти, но при нас след рано приключилата бременност 2013, друга просто не настъпва, затова предполагам, че в нещо друго е проблемът.

Хоуп, и при мен първат бременост приключи с мисед, затова ми пуснаха изследване за тромбофилия. Нямах генетични мутации, но излезе, че усвоявам фолиевата киселина с 30 процента по- малко и ми кзписаха неофолик мета по 2 таблетки на ден.

# 115
Здравейте,
Roha28, а аз я имам тази мутация при която не се усвоява нормалната фолиева к-на и за това д-р Сенкова ми изписа Неофолик МЕТА. Успех на всички!  baby_neutral

# 116

Ти как реши да се изследваш за тромбофилии? Знам, че по принцип изследват при поредни спонтанни аборти, но при нас след рано приключилата бременност 2013, друга просто не настъпва, затова предполагам, че в нещо друго е проблемът.
Aми аз пожелах да се изследвам , за да отхвърлиме един евентуален проблем - заради миседа като първо забременяване. А и цялата фамилия сме с разширени вени.
Иначе не забременявам заради мъжки фактор към момента- поне засега при мен изглеждат нормални нещата.
Но ако се получи инвитрото ще съм на инжекции за разреждане на кръвта май до четвъртия месец.
Другата седмица ще ми обяснят по-подробно резултатите , но има мутации на 2 места (по 2 показателя (?)) и трябвало да пия двойна доза фолиева киселина.

# 117

Ти как реши да се изследваш за тромбофилии? Знам, че по принцип изследват при поредни спонтанни аборти, но при нас след рано приключилата бременност 2013, друга просто не настъпва, затова предполагам, че в нещо друго е проблемът.
Aми аз пожелах да се изследвам , за да отхвърлиме един евентуален проблем - заради миседа като първо забременяване. А и цялата фамилия сме с разширени вени.
Иначе не забременявам заради мъжки фактор към момента- поне засега при мен изглеждат нормални нещата.
Но ако се получи инвитрото ще съм на инжекции за разреждане на кръвта май до четвъртия месец.
Другата седмица ще ми обяснят по-подробно резултатите , но има мутации на 2 места (по 2 показателя (?)) и трябвало да пия двойна доза фолиева киселина.

Мен сигурно не ме изследват поради факта, че имаме едно здраво детенце. Но като се върнем от лятната отпуск (на 21.06), ще засиля ММ да повтори спермограмата и най-накрая и аз ще си пусна наново изследвания, че трябваше още април да ги подновя, ама все нещо ставаше, и ще питам АГ какво мисли за тромбофилиите.

# 118
Da,  изследвайте се наново. За 3 години време се променят нещата. Аз не очаквах , че има проблем с мъжа ми , защо вече веднъж забременях , но се оказа че сега вече има проблем.
Преди време ме бяхте питали дали да се изследвате за тромбофилия , та затова споделих- док. каза, че може и заради това да се е прекъснала първата бременност.

# 119
Привет на всички! За първи път пиша във форум, но съм наистина много разтревожена. Историята ми е следната - с мъжа ми от година и половина правим безуспешни опити да имаме дете, оказа се, че имаме мъжки фактор, който наложи той да пие Клостилбегит плюс някакви добавки. В резултат на това, спермограмата му вече е в нормата. Бяхме на консултация с д-р Сенкова във Виена Ин витро център и тя ни се стори компетентна. Сега съм леко разтревожена, защото всички пациентки като че ли са при д-р Димитрова. Има ли някой, който да е забременял с ин витро при д-р Сенкова? Какво бихте ми препоръчали?Всяко мнение е от полза. Предварително благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт