Виена Инвитро Център Токуда - тема 3

• 82 831
  • 516
  •   1
Отговори
# 90
Знае ли се вече къде се мести д-р Димитрова?
Не, миналата седмица като бях при нея , не пожела да каже. Останах с впечатление ,че ще обяви къде е , когато се премести на новото място. Единственото , което каза е, че няма да е голяма клиника , в която се работи на конвейр. Каза, че от 4 април е на новото място и няма проблем да й звъним на мобилния, за да питаме.

# 91
В петък ще каза.
 smile3533 smile3533

# 92
Нямам търпение вече, защото ме чака и смяна на заповед за клиниката. Simple Smile
Сигурна съм, че е избрала много добра клиника! Simple Smile

# 93
  • София
От две седмици отброявам дните - нямам търпение вече, нещо са ме хванали нервите ooooh!

# 94
Питах не дават болнични, но можело да взема от друго място за 14 дни. Мен ме притеснява след това какво ще правя трябва ми възможно най ранен болничен за да не пътувам всеки ден до работа  ooooh! Вярно ли е че от 3 месец дават от по рано не може ли? Четох в друга тема че трябвало да се лежи в болница за да дадат за 1м., но мен ми трябват повече.

# 95
Питах не дават болнични, но можело да взема от друго място за 14 дни. Мен ме притеснява след това какво ще правя трябва ми възможно най ранен болничен за да не пътувам всеки ден до работа  ooooh! Вярно ли е че от 3 месец дават от по рано не може ли? Четох в друга тема че трябвало да се лежи в болница за да дадат за 1м., но мен ми трябват повече.

Аз бях болничен през цялата бременност защото имах проблеми. Минава се през ЛКК и всеки месец се дава нов болничен. Това ми го правеха от поликлиниката в която ми се водеше ЖК по ЗК.

# 96
От две седмици отброявам дните - нямам търпение вече, нещо са ме хванали нервите ooooh!

Това ми звучи толкова познато - чакането е най-отварителната част. Гледай обаче да запазиш спокойствие. Всички знаем, че това е една основите за положителен резултат. Аз се оптивам да си наложа мисълта, че има някаква причина за чакането, че нещата ще се случат. Също така гледам да се ангажирам плътно с какви ли не дейности, за да не мисля. Иначе досега да са ме хванали лудите много здраво.

Сега поне можем да отброим последните дни заедно и да се готвим за успешни процедури през април.  Praynig

# 97

И на мен от 4 месец ми дават болничен от полиллиниката, където ми водят ЖК, без да съм лежала в болницата. Минава се през ЛКК. Тогава ми дадоха болничен, защото имах зацапване от ниска плацента. Намери си лекар от поликлиника, който да ти влезне в положение, че все пак си инвитро и не можеш да пътуваш всеки ден  130 km.

# 98
Важното е, че д-р Димитрова остава да работи в България, в София. Имала е и покана за чужбина. Прекрасно е, че специалист и човек като нея остава тук. Да й пожелаем успех на новото място и успех на Центъра занапред!

# 99
И аз много се радвам, че остава в БГ. Simple Smile Хайде още един ден и ще знаем вече къде ще продължим.

# 100
Момичета, каторазберете къде отива пишете въвфорума,за да не се изреждаме да й звъним всички.

# 101
  • София
Никой ли не знае вече новината. Изчаквам още, но може би следобяд ще звънна. Ако някой разбере - моля за инфо на лични.

# 102
Момичета, аз стартирам на 13.04.Ще се радвам други в процедура да пишат, да сме в час.В болншзата днес беше, както обикновено, спокойно и слънчево.😚

# 103
И аз моля, ако някой разбере къде ще преглежда д-р Димитрова да ми пише на лични. Нямам й телефонния номер, защото за първи преглед ще отида при нея. Затова ще бъда благодарна, ако някой сподели информация къде ще преглежда и как мога да се свържа с нея.

# 104
Пишете директо тук, ако знаете къде отива др димитрова. И без това вече няма да е тайна.

Общи условия

Активация на акаунт