Виена Инвитро Център Токуда - тема 3

• 82 923
  • 516
  •   1
Отговори
# 315
Благодарение на д-р Станулов и неговия екип на 22ри се роди нашият син Самуил Simple Smile

# 316
Честито момченце , много да ви радва и бъдете щастливи!

# 317
  • sofia
Мая д-р Сенкова не е напуснала, а роди бебче и сега е в майчинство. И на д-р Станулов му идва нагорно, незнам дали ще му сложат друг колега....
 Чудесна новина за д-р Сенкова! Мисля, че работят по въпроса за втори лекар...

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 14:45 от googlish

# 318
  • sofia
Благодарение на д-р Станулов и неговия екип на 22ри се роди нашият син Самуил Simple Smile
   Поздравления! Какво щастие и какъв безценен подарък!

# 319
Благодаря момичета, силно вярвам, че всяко ще реализира мечтите си Simple Smile
Особено с правилния  лекар Simple Smile

# 320
на всички нови мами, включително и д-р Сенкова - честито Simple Smile страхотни новини TadaChampagneMisc Baby Bottle

# 321
Здравейте,  някой правил ли е при тях опит по фонда или все още не правят? Благодаря

# 322
Скоро няма да работят с фонда нямат идея кога ще е. там всичко  е супер тромаво среди нямаха колко месеца та едвали ще има договор и доставки на лекарства по фонда поне още половин година.

# 323
  • sofia
Скоро няма да работят с фонда нямат идея кога ще е. там всичко  е супер тромаво среди нямаха колко месеца та едвали ще има договор и доставки на лекарства по фонда поне още половин година.
  Това актуална информация ли е, от тази година?

# 324
Да от тази година това вече е държавна болница и спазват ЗОП. Те среди 3 месеца не им доставиха за много по ниска сума, за лекарства трябва договор и поръчка по ЗОП болницата каза поне 6м.ако няма и обжалване на тази процедура .

# 325
~ Честито на д-р Сенкова  bouquet
Тя инвитро искаше да прави , ама я беше страх !  Laughing

А защо са в списъка с клиники по Фонда , ако не работят с тях ?  newsm78
Аз не бързам, сигурно лятото ще ида - може и да си платя ЕЦ.

Деси ,

Честито момченце - много хубаво име сте избрали , аз много го харесвам ! Simple Smile   bouquet

# 326
Заради администартивни неуредици - първо лиценз нямаха колко време, после имаха  среди от Токуда използваха ги в момента които свършиха 3 месеца седяха без среди. Не знам колко хиляди човека се оплакаха от това на  ръковдството. Купиха без ЗОП те пак свършват имаха до 20.01. За да се ползва фонда клиниката трябва да има договор с доставчици на лекарства, но това не никак просто трябва да се мине през ЗОП което са поне 3 месеца процедурата дори не е написана още , а 3 месеца са самата обработка подаване на документи, обжалване, избор, доставка . Самата болница каза, че им трябва поне 6 месеца, а до сега тия срокове никога не са ги спазвали.
А какво е ЗОП сами прочете и през какво се минава 6 месеца ме съмнява,че ще ги оправи.

# 327

Да ви се връща много, много скоро :*
Аз дори родих в болница Лозенец с екипа на доцент Асенова Simple Smile , получихме изключително внимание и грижи.

~ Честито на д-р Сенкова  bouquet
Тя инвитро искаше да прави , ама я беше страх !  Laughing

А защо са в списъка с клиники по Фонда , ако не работят с тях ?  newsm78
Аз не бързам, сигурно лятото ще ида - може и да си платя ЕЦ.

Деси ,

Честито момченце - много хубаво име сте избрали , аз много го харесвам ! Simple Smile   bouquet

# 328
Заради администартивни неуредици - първо лиценз нямаха колко време, после имаха  среди от Токуда използваха ги в момента които свършиха 3 месеца седяха без среди. Не знам колко хиляди човека се оплакаха от това на  ръковдството. Купиха без ЗОП те пак свършват имаха до 20.01. За да се ползва фонда клиниката трябва да има договор с доставчици на лекарства, но това не никак просто трябва да се мине през ЗОП което са поне 3 месеца процедурата дори не е написана още , а 3 месеца са самата обработка подаване на документи, обжалване, избор, доставка . Самата болница каза, че им трябва поне 6 месеца, а до сега тия срокове никога не са ги спазвали.
А какво е ЗОП сами прочете и през какво се минава 6 месеца ме съмнява,че ще ги оправи.
Демек сега пак нямат среди така ли?
Много хубаво

# 329
Не съм питала повече, но едвали на всеки ще кажат реално няма да стартират процедури, ако нямат необходимото.

Общи условия

Активация на акаунт