Професионални серии за коса - тема 103

• 73 824
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Получих е-мейл от Арлен за 10% на всички продукти за коса - PRO10, валиден до 03/04/2016, но нещо не го лови. Дали и те не са ни изпързаляли  newsm78
Не не са. Кода е активен. Сайта е с нова визия и нови продукти.  Wink

# 661
Лови си кода, но ме предупредиха по телефона, че е възможно да има технически проблем за часове и да се обаждаме. Peace

# 662
С новата визия на сайта са ми изчезнали любимите продукти от списъка, но пък пише колко натрупани точки има. Явно и те подготвят някаква бонусна програма, като ЗР

# 663
  • USA
Ок,аз днес се върнах и си купих и маската Color Hold+ и CC крема.Точно СС крема беше най-най първата ми покупка на бранда,през 2013 мисля,че беше.Малко по малко Алтерна се превърна в #1.

Продължавам списъка с Moisture(но нея съм я ползвала и не ми е толкова вълнуваща) или Anti-frizz/Shine..всяка седмица по една нова серия и така докато изкупя и целия асортимент.Други марки засега оставям настрани.

# 664
С новият сайт на Арлен,  аз немога да си вляза в профила с досегашната ми парола  Rolling Eyes newsm78

# 665
  • Велико Търново
Аз влязох, Дели Thinking

# 666
Ооооо Фрейче  Hug Hug Hug Липсваш.

Момичета нещо зациклих-нали терапията на Наши Фито се прави със сушене във фриз.салони  newsm78 преди да я купя четох ама беше отдавна и забравих  Embarassed сега гледам стари ревюта-Епона я е минавала с терапевт.преса,така ли е по-упътване ??? или само да нагрея? Днес ми дойде музата да я пробвам най-накрая.
По инструкции с втора стъпка се седи с найлонова шапка под топлинен източник за 15 мин.
Аз ползвам допълнително и терапевтичната преса, защото съм убедена, че така продуктите разкриват по-добре потенциала си.
По инструкции трета стъпка само се масажира в косъма до постигане желаното ниво на хидратация.

# 667
Епона  bouquet ще я пробвам и с пресата,просто исках първият път да я направя по протокол.
Ти взе ли си течната коса?

# 668
Не съм я взела. Съставът не ме грабна, а и според описанията на другите момичета, ми се струва, че не е подходяща за моята небоядисвана коса.

# 669
На мен пък, когато се измия с Алтерна Шайн, косата ми пада тройно повече на нормалното.
Понеже упорито ползвах серията, мисля, че ми започна и косопад и купувах ампули против косопад. Сега ми стои и не знам какво да ги правя.
Не ми се е случвало с други продукти.

# 670
С новата визия на сайта са ми изчезнали любимите продукти от списъка, но пък пише колко натрупани точки има. Явно и те подготвят някаква бонусна програма, като ЗР
Можеш ли да обясниш каква бонус програма има ЗР и къде да видя натрупани точки за Арлен? Shocked От няколко години пазарувам он лайн от ЗР като регистриран потребител, но такова нещо не съм нито виждала, нито чувала! #Crazy
 От Арлен купувам от около година и половина, защото ЗР напоследък много ме разочароват, също съм регистриран потребител, но никъде не съм виждала бонус точки или нещо друго за лоялни потребители.
 Много ще съм благодарна за разясненията!  bouquet
 Чувствам се леко прецакана в момента.

Редактирам, за да отбележа, че намерих в акаунта си опция за регистриране на клиентска карта в ЗР, но не знам от къде трябва да взема 10 цифрен код /  номер на картата. 
Проверих и в Арлен за натрупани бонус точки и имам натрупани 0 такива , а все за толкова време би трябвало да посъбера някоя друга точица. newsm78
Къде трябва да попрочета за условията на програмите за лоялни клиенти и на двата сайта.
Като се замисля колко пари харча ежемесечно за продукти, много бих се радвала да трупам бонуси от покупките, което може да се окаже и нож с две остриета за мен и слабата ми психика по отношения на купуване на козметика. Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 12:24 от sentido

# 671
Картата от ЗР си я поисках при последната поръчка и ми пратиха.Тя е с код, който се регистрира в профила.По-късно ще пиша повече инфо, че съм през телефона.А точките на Арлен ги видях в профила при списъка с поръчките на реда с последната поръчка по спомен

# 672
  • Бургас / София
Привет, момичета днеска пробвах пре уоша на Елексир Ултим + шампоанът за обем на Ливинг Прууф . Резултата плътна и обемна коса най странното е че в краищата е супер обемна, което означава, че и пре уоша е докарал затова . Нанесох на леко влажна коса изчаках малко и изплакнах, после нанесох шампоанът, първоначално усетих косата твърда, но после положението се оправи, мисля че ще си издържи до третият ден супер съм доволна, ама аромата на Ливинг Прууф е много силно химичен, ама е подобен на хайверните на Алтерна. Заминавам за почивка ще гледам да пиша, но не съм сигурна, че ще имам време, благодаря на Дели, че сподели за пре уоша много съм доволна и аз. Heart Eyes

# 673
cityofangelsчудесно  Hugна мен ми е любимец за сега този пре-уош, дори една идея повече от Тераписта ми харесва Heart Eyes

# 674
Допълвам:

Това ми бяха написали от ЗР:
При всяка покупка (на място в магазините ни и онлайн) може да трупате точки, но замяната им за съответния продукт, описан в нашето списание става САМО в магазините ни. На този етап не е възможно да бъдат заменяни точките за продукти онлайн. Ако желаете можем да приложим картата в пратката ви, но за да я активираме са ни нужни - две имена (име и фамилия), град, адрес, рождена дата, email, телефон. Козметиката, която може да бъде заменяна с точки, е отразена в нашето списание и се актуализира на всеки три месеца. Картата е валидна до края на годината, като в началото на следващата точките автоматично ще бъдат анулирани. Тук пише повече:http://www.zlatnaribka.com/card

Относно Арлен се редактирам: броят на точките се виждат в профила в секция точки, като е цитирана последната поръчка, но пък най-отгоре пише точки 0,  та не знам.

Транзации с точки         Вашите точки: 0
Време                 Действие Точки          Описание                                           Статус
18 Feb 2016 18:16   Получи   20   Базирано на сумата на поръчката .....   Предстои

Общи условия

Активация на акаунт