Професионални серии за коса - тема 103

• 73 826
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Ползвала съм и олио Наши, и старото Макадамия, и Мароканите, и какво ли не всъщност и дори и в началото много да ми харесат впоследствие ми разхвърчаваха косата. В момента съм със зеления еликсир и няма такава благодат, хем достатъчно силно, хем не утежнява, разпилява и т.н. Олео релакса същата работа, несравними са ми вече с други подобни продукти. Heart Eyes

Шелли, за кои розови кристали говориш? Розовия еликсир или серума Кристалисте?

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 14:10 от Анонимен

# 646
Здравейте, колко долу-горе излиза доставката от Закосата под 100 лв?

# 647
За това

Скрит текст:
[/
Скрит текст:

# 648
  • Чукарландия
Ааа, Шелли, ти говориш за Хрома Рич серума. Много, много го искам, но никъде го няма. Sad

Помислих си, че говориш за Elixir Ultime за боядисана коса.

# 649
Отдавна не съм го купувала, и сега гледам, че наистина го няма из онлайн магазините Rolling Eyes

# 650
Сетони, Шоколадче, благодаря за информацията!  Hug
Скрит текст:
Сетони, защо не ни зарадваш със снимка на бебчето?  Blush
Хубав петъчен ден ви желая, сладурки, аз след малко мисля да приключвам с работата и да развея грива малко из града  Flutter

# 651
Здравейте, дружина, влизам с пресен отзив за ампулките на Сери.
Мих в комбинация с Наши кератин - Ш+Б и много хубаво се получи.  Heart Eyes Използвах ги, както Сетони е описала - малко на скалпа, малко в шампоана и останалото количество 1:1 с вовали ли сте ги?да по дължините. Следва отмиване и балсам. Ампулките се отмиват доста трудно, както в шампоана, така и по дължините, но без да оставят мазно усещане или чувство за мръсна коса, просто са някак "лигави". Някой пробвал ли е да не слага балсам/маска след тях, мисля да опитам така следващия път. След измиване, а и днес косата е жилава, хлъзгава и с блясък. Много съм доволна от първо ползване, макар засега да не смея да им припиша изцяло заслугата за резултата. Peace

Аз си карам само по ампула  Peace  След това слагам термо и олио. Не знам дали е правилно така, но на косата ми и харесва  Simple Smile  Днес си взех една ампулка за проба от тези - http://malena-shop.bg/kosa/ampuli-za-kosa/seri-thera-cure-ampuli … otiv-kosopad.html искам да видя как ще ми се отразят на скалпа. Пробвали ли сте ги ?
Аз май съм ги вземала преди тези, ама не помня. Но смятам и от тях да си купя. От сините и аз съм много доволна, като аз обаче след измиване с шампоан втривам от тях в скалпа по дължините не слагам, а си слагам друго каквото ще си ползвам и честно казано съм доволна така. Ако слагам само тях няма да ги вреждам толкова често  Mr. Green а ака ги ползвам всеки път като един вид маска за скалпа, без да се лишавам от останалите продукти. Косата в корените ми е супер хубаво лигава и мека и бляскава, не в лошия смисъл  Heart Eyes

# 652
Ехоо  wavey Как сте, косоманки  Hug Hug
Никакво време нямам напоследък и едва стигам до форума. Хвърлям око на темата, но през няколко дни и видях, че сте ме споменавали, много сте мили  Hug Heart Eyes
Имам страшно много за споделяне, ще гледам тия дни да пиша по темата!  bouquet

Ампулите Сери и аз много ги уважавам, дори в момента ползвам. Купувам цели кутии от Елитис. Косата ми е пълна с малки нови косъмчета, страшно ефективни са. Слагам по половин ампулка само на скалпа. В шампоана не слагам и пак имат ефект. Този памучен протеин е голяма работа  Blush

# 653
  • Чукарландия
Freya, липсваш! newsm51

# 654
  • Стара Загора
Фрея Hug как точно ги ползваш,и аз съм на втора кутия...доволна съм...ползвам ги като ги смесвам 1:1 с вода и нанасям само по скалпа,на дължините не съм пробвала.

# 655
Ааа, Шелли, ти говориш за Хрома Рич серума. Много, много го искам, но никъде го няма. Sad

Помислих си, че говориш за Elixir Ultime за боядисана коса.
Аз го ползвам и съм доволна от него.
Имам и Олео релакса, но никаква работа не ми върши, освен невероятния аромат на зюмбюли. Преалено лек ми е. Ползвам Наши, Марокан за нормални коси и въобще обожавам олиа и си купувам и ползвам много. Всеки ден слагам отново и отново. Ползвам ги и за преуош, и за смесване с маски, и така, и всякак.

# 656
Фрей, здравей, много се радвам да те видя отново в темата. Hug Hug

Тези ампулки ще взема да си ги купя, че нали искам да си върна старата гъстота на косата, ама все не става. Ще обясниш ли наистина, когато имаш време, как ги ползваш? bouquet

# 657
Ооооо Фрейче  Hug Hug Hug Липсваш.

Момичета нещо зациклих-нали терапията на Наши Фито се прави със сушене във фриз.салони  newsm78 преди да я купя четох ама беше отдавна и забравих  Embarassed сега гледам стари ревюта-Епона я е минавала с терапевт.преса,така ли е по-упътване ??? или само да нагрея? Днес ми дойде музата да я пробвам най-накрая.

# 658
  • Пловдив
Получих е-мейл от Арлен за 10% на всички продукти за коса - PRO10, валиден до 03/04/2016, но нещо не го лови. Дали и те не са ни изпързаляли  newsm78

# 659

Общи условия

Активация на акаунт