Професионални серии за коса - тема 103

• 73 812
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Тоест тази регистрационна форма за картата трябва да я попълня в магазина им? Защото в сайта не виждам опция за такова нещо... Thinking

# 676
Можеш да им пишеш при поръчка в забележки, че искаш да ти сложат карта и да им напишеш данните.

# 677
Днес в Рибата заредиха най-после Маракеш. Взех си желаното олио- еликсир с кокос и нещо си, лилавата серия.

# 678
Дано да направят свестни системи за бонус точки, че и аз пазарувам много /за цялата фамилия и колежки/, та ще намажем все нещо. Mr. Green Това с избора на продукти от каталози обаче хич не ми харесва. Макар, че трябва да ги видя, може и да греша. Ще се поинтересувам.

Днес пробвах сухия шампоан Ливинг, след омирисване с манджа. Ще ми трябва повече време да си създам впечатления, обаче косата наистина се отмириса и не ми лепне и не ме дразни засега. Определено дава обем.

Бубе, къде се дяна? Дали не те обидих с нещо? Ако четеш, извинявай и моля, отговори ми. bouquet

# 679
ФЕЕРИЙКЕ,миличка,въобще с нищо не си ме обидила  Hug Heart Eyes Не се включвам защото вчера и днес хич не ми остава време  Confused Дори вчера след последния ми пост хукнах по работа,вечерта пък нямах време...Чак днес ви чета.Разбира се че БЮТИ се шегуваше  Crazy Имам чувство за хумор и не се впрегнах  Mr. Green Аз също отговорих в първоаприлски стил  Laughing
Лека нощ от мен  Hug

# 680
Бубке, радвам се, че не съм сгафила. Защото се подозирах. Grinning

Сега да питам нещо. Понеже на мъж ми много му опада косата, търсим нещо за растеж. Той държи на Напура, защото чел и чул нещо си. А пък аз не харесах марката и си пропускам край ушите всичко за нея, нищо, че внимателно чета. И сега през търсачката не намирам това, което ми трябва. Embarassed А знам, че Линдето и други момичета писаха по въпроса. Та моля, кажете, кои са най-добрите ампули на Напура за растеж на нова коса? bouquet

# 681
Феерийка Hug Стамиген - за стимулиране на фоликулите. Може и маски с масло от ему и някое етерично за растеж, розмарин примерно.

# 682
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,какви са тези пре-уош терапии,които коментирате?Това готов продукт ли е или вие си го забърквате,каква е целта му?Благодаря ви предварително.

# 683
  • София
Момичета,какви са тези пре-уош терапии,които коментирате?Това готов продукт ли е или вие си го забърквате,каква е целта му?Благодаря ви предварително.

Прeуош са всички терапии, които са преди изизмиването. Повечето се нанасят на влажна коса. Обикновено са или хидратиращи (и/ или подхранващи) дължините или ексфолиращи (почистващи скалпа, подготвят го за по-добро усвояване на продукти за грижа за скалпа).

Керастаз имат няколко такива терапии (Терапист, Еликсир Ултим, Хроноложист ексфолианта), както и Филип Кингсли (еластизайзърите, ексфолиант за скалп).

Домашна преуош терапия си правя като в маска, която не е нещо страхотно и мога да прежаля добро количество от нея, добавям глицерин, някакво базово масло, което е благодатно за косата и любимо етерично масло. Тази е за дължини. Докато екфолиращи ползвам само готови.

Терапията за дължини нанасям на влажна коса, минавам с терапевтична преса, стоя някаво време (от 30 мин. до 3 часа) с шапка и после отмивам по стандартния начин. С тези за скалп ме е страх да стоя много и най-дълго съм си позволявала да го правя 30на мин.

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 08:34 от Harpalike

# 684
ФЕЕРИЙКЕ  Hug ,ампулите не съм ползвала,но виж и ако искаш проучи и тази марка:
http://www.zlatnaribka.com/nanogen
В магазина ми бяха казали че е за сериозен косопад,не просто сезонен ,а имат и разни добавки за растеж Peace

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 08:10 от bubka:)

# 685
  • София
Стамиген! Просто са невероятни!

От Алтерна шайн и на мен ми пада мнооого коса, на база миене с други серии.

Относно точките в Рибата, аз имам карта, регистрирана и активирана,  и въпреки това пазарувайки онлайн НЕ ми се трупат точки. Супер некоректно.

# 686
  • Пловдив
Момичета препоръчайте ми пяна за коса за оформяне на къдрици, обаче да е за жилави къдрици и без да ми втвърдява косъма. Аз от години я суша с четка и сешоар и я изправям, никога не съм я оставяла в естествения й вид (чуплива е), защото не я харесвам - много е остра и като стане рошава става още по-зле.
Обаче вчера казах на фризьорката ми да я намачка малко и да я остави така и и ми хареса. Та искам да взема някакъв продукт, с който в къщи ще мога да си я оформям.

# 687
Момичета, много благодаря за отговорите и предложенията. Hug bouquet
А по колко време седите с ампулите Стаминген и с шампоана от серията ли ги ползвате?

# 688
  • София
Феерийка  Hug
Аз лично седя с ампула Стамиген много време. Примерно ако ще мия косата днес, то намазвам ампулата предния ден, вечерта. Спя с нея, на следващия ден мия косата (да подчертая, че аз имам не особено чувствителен скалп и ампулите ми понасят добре, не реагирам на тях със сърбеж или нещо друго).
Не комбинирам със шампоана Стамиген, не за друго, а защото просто не съм се сетила  Mr. Green а иначе ми седи в банята  hahaha Но и без комбинация с него, резултата е уау, поне при мен.

Имах намерение уикенда да си направя Олаплекс терапията, но съм толкова болна, че не мога да правя абсолютно нищо  Tired

# 689
Вивче оздравявай бързо Hug
Радвам се,че резултатът е уау.След две седмици ги вземам и аз,че Напура не можах да намеря тук,а ще си идвам така че казвайте какво друго от марката си заслужава.Целта ми е по -бърз растеж,чудя се и на лосиона,но май от него не сте толкова доволни?

Общи условия

Активация на акаунт